- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipqer
tag
Alapvetően nem rossz ez a PCS változat, és ellenben a legtöbb hagyományos kialakítású hűtővel, nem a ventinek jön meg a hangja, pusztán a lamellák közt elég nagy sebességgel áramló levegőnek a hangját lehet hallani, maga a venti tökéletesen hangtalan.
Játékra szerintem kiválóan alkalmas, ott ez a hangerő teljesen elfogadható. Ráadásul hatalmas tartalékok vannak benne. Amikor volt szerencsém kicsit tesztelgetni 37-39 fok volt alapjáraton és hiába terheltem nem sikerült 50fok fölé vinni, ami szeritnem nem rossz.
Ettől függetlenül szerintem az SCS3 a nyerő -
Bali27
addikt
Nekem xp hez kéepst -250 pont 3dmark06 ba.. Igaz xp alatt a 7.12 volt még, most a 8.1
Igaz h atomstabil, csak van pár dolog ami idegesit, meg örökké mániákusan ki akarom kapcsolni ami nem kell.. van iyletn program h Vispa.. olyan mint az xp antispy csak vista alá, meg a tweakvista.. Ezeket használom ,emeg még pár diolgot...Ha kell valami szóülj.. Pl automata defrag kikapcsolás... -
Birsinator
tag
Nekem is ilyen procim és karim van és meg vagyok vele elégedve, viszont az biztos, hogy komolyabb procival még jobb eredményeket lehet elérni. De ajánlom, nézz be a 3dmark 06 topicban, ott van egy lista, és vannak technikai infók, azaz milyen pontokat ért el a kártya SM2.0-ban és SM3.0-ban valamint a proci pontszáma. Ott meg tudod nézni, hogy mondjuk a tuning nélküli kártyáknál (vagy azonos tunigoltságú) milyen procival milyen SM2.0 és SM3.0 értékeket értek el a többiek. Kicsi kutatás után láthatod, hogy 3 Ghz már egy megfelelő proci, de komolyabban tuningolt quadokkal még egy kicsivel több kihozható a kártyából, bár az össz 3dmark pontszámban inkább a quad mag miatt van akkora ugrás, valamint a brutális tuning miatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest