- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
.zSoLTi.
senior tag
Nálam is szalad a crysis2 hardcore beállítással. 11.2 driverrel.
-
.zSoLTi.
senior tag
Ugyan ne vitázzatok már ezen az energia takarékosságon... Engem az se érdekel ha a faluba csak nálam van áram mert játszok, csak repüljön a game..
-
.zSoLTi.
senior tag
Hiába mondom én nektek h AC Twinturbo Pro kell...
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali mindenki, eladóvá vált Club3D Radeon 4890 1GB-os kártyám AC TwinTurbo Pro hűtéssel, persze gyárit is adom mellé. Kb 1éves a kari. Nem húztam, nem kínoztam. Ár 35e.
-
.zSoLTi.
senior tag
Nálam is 41fok. Club3d radeon + arctic cooling accelero twinturbo pro
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
anyukicsifia #9198 üzenetére
Uninstalláld elösször az ati szoftvereket, utána újrainditás, utána driver swepperrel szedd le az ati cuccokat, ujraindyt, és utána fel az ati driver újra. Nálam ez megoldotta.
-
.zSoLTi.
senior tag
De vissza raktam a 10.2-est és azzal is ugyanez a probléma. Viszont öcsémnél ugyanúgy 10.2-vel 4850-el tökéletes..
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali
Felraktam a 10.3-as drivert és a Dirt2-be érdekes dolgokat művel. Autókon pixeles festés , térkép a lakókocsiba szintén pixeles... Más is tapasztalta?
-
.zSoLTi.
senior tag
Ja és mindez nem alapon hanem 900/1000-es órajelekkel.
-
.zSoLTi.
senior tag
Nekem is ugyanezek voltak a bajaim a gyári hűtéssel(club3d). Hangos volt és ugyanakkor nem is hűtött rendesen. Mondjuk amikor leszedtem igazábol nem is csodálkoztam rajta rezet csak mutatóba kapott.. De az accelero twin turbo pro megadja a módját alapon 40fok a régi 61 helyett, furmark teszt lefutás után 56fok a régi 91 helyett. Mindezt úgy h semmi hangja nincs szépen 1500körül elpörög a két venti. És kaptam hozzá memo bordákat is rendesen. Ajánlani tudom nektek.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
yakuza.tora #7432 üzenetére
Hát a tápom az egy 550w-os HKC, +12v on 24A-es. Annyira nem értek hozzá de sztem azért ennek elégnek kellene lenni..
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
zolisx4 #7428 üzenetére
Oké köszi. Közbe megoldódni látszik a dolog. Kiderült h a procim miatt lehetett a fagyás mert az is hajtva volt. Vissza raktam alapra és semmi baja a vga-nak, lehet húzni rendesen. Most 900/1000-en megy futtattam furmarkot, 3dmarkokat, játszok vele egyenlőre semmi baj, mag hőfok terhelve 55-58 körül mozog. memio 68.
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali
Ahhoz szeretnék segítséget kérni h mivel hogyan és mennyit lehet emelni a kártya feszültségén. Mert a hő fokjaim most már rendben vannak de minimális húzásnál is lefagy a gépAlap órajelem 850/975 és 900/1000-en már fagyi van. De előfordult már 900/975-őn is. A hőfokok idle:42 Vantage futása után 59. Szóval sztem azok rendbe vannak. Help please
-
.zSoLTi.
senior tag
Hello
Megérkezett végre a hűtésem:twin turbo pro. Érdekességnek csináltam pár képet telepitésekorHőmérsékletek tekintetébe a furmark1.8 max 63fok-ra megy fel 33% ventivel..
Csak vmiért nem tudok képet felrakni hiába rakom be a kép feltöltése az szöveghez nem mutatja.. mit csinálok rosszul?
-
.zSoLTi.
senior tag
hali mindenki
Látom többötöknél h alapon 2d-ben 240mhz megy a gpu. Nálam ez az érték csak 500-ra esik vissza 2dben. MIért van ez hogy tudnák ezen lefele állítani?? -
.zSoLTi.
senior tag
Hali
Témába vágva, én is már nézegettem a HIS5770-est, de akárhogy nézegetem akkor is lassabb mint a 4890, legalábbis amilyen teszteket találtam róla... Csak a dx11 ami plusz.
Meg talán annyi h azon nem lehet teát melegiteni, az én 4890-emen akár forralni is
De pont ezért jövő 7en rendelem hozzá az artic cooling twin turbo pro-t hátha az kicsit lejebb viszi a fütöértékét.. -
.zSoLTi.
senior tag
Hali
Olyan kérdésem lenne h látam többőtöknél hogy amikor az asztalról csináltok képet van fent egy minialkalmazás win7alatt ami mutatja a videókari hőjét fordulatszámát stb, még a kis ati logo is rajta van, de ugyanigy ott volt vmelyikőtöknél a proci is pl. Milyen progival történik ez? -
.zSoLTi.
senior tag
Halo
Olyan kérdésem lenne h van egy club3d radeon 4890 1gb. Ilyen pontosan: http://www.club3d.nl/products/products_ending_page_7_with_id.cfm?product_id=168
Kérdésem az lenne h ez most refetencia kártya vagy nem. Mert ezen nem úgy vannak a kondik ahogy látom a sapphire meg stb kártyákon. Azon vhogy 3 kondi szokott lenni a végén és nem egy sorba nekem mint látható teljesen másképp állnak a dolgok... Köszönöm a választ előre -
.zSoLTi.
senior tag
válasz
donattilácsk #7148 üzenetére
Nem hajtod a kártyát? Ha igen vedd lejebb a kraftot. Nálam akkor voltak ilyenek igaz 4850-nél amikor túlmelegedett. Esetleg fújt ki a port a bordából az is képes bajt okozni melegedés terén.
-
.zSoLTi.
senior tag
Ok megprobálom köszi!
-
.zSoLTi.
senior tag
Hello mindenki
A következő lenne a problémám. Fent volt eddig a 9.12 driver. Ezt uninstaltam a radeon eltávolitójával, gép restart felismeri alap vga minden ok. Ezek után uj 10.1 catalyst felrak és lás csodát a ccc-ben mégis 9.12 a verzió.. Mondom ok akkor megprobálom csak ugy elinditani a 10.1 telepitöjét, megtettem de ott amikor sorolja h miket rakok fel kiirja h a legfrissebb van fent... Miért is van ez?? -
.zSoLTi.
senior tag
Olyan kérdésem lenne, h club3d radeon4890-em van. Leszedtem a hütést hogy megnézzem van e rajta paszta mert 80-90 fokokon ment. Volt rajta egy minimális, most azt letöröltem h úgy már ne rakjam vissza, bekentem zalman pasztával. Kérdésem az h ez is jó e rá, vagy gpu-ra vki különleges kell? Nem fog ez kiszáradni vagy ilyesmi? A hőfok egyébként mintha 2 fokot csökkent volna igy. Csak nem tudom h most jót tettem vagy kár volt leszedni a gyárit..
-
.zSoLTi.
senior tag
-
.zSoLTi.
senior tag
Club3d radeon 4890 1gb-os karirol leszedtem gyári hütést megnézni van e alatta paszta. vmi nagiyn hig cucc volét alatta. Most rákentem Zalman ezüstös matyit. Ezek után i furmark 2 perces futása után 95fokot mérek. Alapon 61fokot. Ez vmilyen szinten elfogadható??
-
.zSoLTi.
senior tag
Hy mindenki.
Napokba vettem egy club3d hd4890est alapon megy a kari és igy is alapjáraton 60fok a mag ha nyuzva van képes 90-100fokig fözni magát.Szerintetek ez normális?? Pedig elvileg a club3d nem olyan rossz gyáretó, vagy rosszul tudom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi SIM-ek itthon
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest