- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
kbalazsa #6435 üzenetére
Emellett érdemes még a VRM hűtésen külön is elgondolkodni biztos ami biztos.
Ez nem biztos ami biztos, hanem meg kell oldani mert annélkül egyszerűen nem fog működni,vagyis működik csak nem sokáig ,Accelero S1 hez adnak picike VRM hűtést az felejtős mert az nem elég attól túlmelegszik azért tudom mert próbáltam
-
Mika1227
őstag
-
thoo2
csendes tag
válasz
kbalazsa #6399 üzenetére
ja és arra lapozom hogy volt egy szerver lapom ami kezel ddr 1 ddr 2 és ddr3 mat is és volt benne 2.5 ddr 1 és mikor tettem bele 1 giga ddr 3 mat és a 2.5 kiszedtem még gyorsabb volt a gép. na itt a legjobb példa a ddr1 a leggyorsabb 4 szer lassabb mint a ddr3 a leg gyorsabb ddr 2 2 szer lassabb mint a 1600 ddr3 és mivel a Mbps gyanítom hogy adatmozgatási sebességet jelent ezért gondolom hogy a becslésem helytálló hiszen hiszen ah igazak a számításaim 4 GB DDr1 egyenlő teljesítményben 1 giga DDR 3 mal
-
thoo2
csendes tag
válasz
kbalazsa #6374 üzenetére
helló
Hát úgy értem hogy pl: Bekapcsolom a vezérlőben a vízszintes képszinkront. Ahol nincs a játékban vízszintes képszinkron bekapcsoló opció ott nincs képszinkron
. Valamint akárhogy állítom a csúszkákat nincs látható különbség. Pedig hát látszódnia kéne ha egy kártyán a vezérlőben minden full-on van. Volt telepítve a Tray Tool és abban sem működött semmi. Egyre inkább arra gyanakszok hogy a driver nem válaszol a vezérlőkre. na ez a gondom. HELP!!! Ja és egyénként függhet az op renceitől, mert ne várható el hogy rögtön minden driver működjön egy tök új Os en nekem pl a webcamom-hoz és a régi gépemen a raid vezérlőhöz még nincs driver win 7 re. Végül-is azért írtam ide mert láttam hogy ez a fórum a kártyámról szól, és hátha másnak is van ilyen gondja, esetleg megoldása ha nem a win a hibás. Egyénként a ahol vettem a kártyát azt mondták valószínűleg a win a hibás még driver ne működik a vezérlővel valószínűleg.
Szóval ha Valaki win 7 et használ és e za 3d -je van ATi Radeon HD 4890 saphire oc van e hasonló gondja?Ha nincs nálam van hiba. ha van másnál is ilyen gond akkor megnyugodok és várok egy rendes driver-re. Csak feleljen valaki aki win 7 en ez a 3d-t használja
ATi Radeon HD 4890 saphire ocÉs a devices függ a gyártótól is, mert az én régi xfx kártyámon a saphire cd feltelepül és hasonló gondom van az xfx dc vel meg megy. Csak a gyártó más !!
-
Mika1227
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest