Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz
#35434496 #8583 üzenetére
toxic is egyfajta vapor-x, azzal a plusszal, hogy még hőcsövei is vannak, ezért jobb. A vapor cucc az maga a gpu-val érintkező kis üreges rész, ami átveszi a hőt a gpu-tól és átadja a bordáknak. Olyan mint egy lapított heatpipe. Toxic-nál ezt a hőcsövek is segítik.
(#8586) players111
Mert a Toxic nevő kártyán is a "vapor-x" technológiát használja Ezt. Kiegészítve heatpipe-okkal -
-
zolisx4
őstag
válasz
#35434496 #8091 üzenetére
Kétféle monitoron is kipróbáltam ,egy 17" -1280x1024 ben itt is szaggat és 22"os 1920x1080 monitor tól függetlenül szaggat ,
Valami nem stimmel nincs akkora gépigénye a játéknak hogy darabos legyen ,az az érdekes hogy van benne ez a benchmark rész amivel a beállitást tudod ellenőrizni ott teljesen tökéletes de ha a játékba lépsz akkor darabos főleg ha füst vagy közelmész a földhöz ,esetleg még forogsz is közben szaggat -
Beowulf_78
addikt
válasz
#35434496 #1618 üzenetére
Nekem ilyet eszembe se jutna megjegyezni, és nem tudok nevetni rajta.
Lehet azért mert nem 16 éves vagyok hanem 31?
Bár lehet hogy idősebb vagy...de ez a megjegyzés úgy gonolom elsősorban az irígységből született. Gondolom életebe nem fizettél még rezsit, és fingod sincs milyen drága az élet. Amikor kifizetsz 70-80k rezsit havonta, majd te se fogsz mulatni a hasonló hsz-eken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Túra és kirándulás topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lexus, Toyota topik
- Tesla topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest