- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Annyiert vegy egy 5850-est es tuningold meg a GPU-t
Es mindjart nem 380Watt lesz csak a ket VGA-d...meg ha a Core i 7 is kapja az ivet akkor jajj a villanyszamlanak
Bar itt van a tel, lehet olcsobb mint ha gazzal futesszSzerk: ARMA 2 ide vagy oda, en inkabb lejjebb veszem itt ott a grafot, mintsem 60-100k legyen csak a VGA, a gepben.
-
Devid_81
félisten
Nekem ilyen van csak TOP verzioban.
Sajna valoban hangos a hatso kisebb ventije.
De vezerelt, sot tulkepp csak a hatso venti vezerelheto rendesen.
Soha nem megy fel 40% ra sem a venti, de igy is van azert nemi hangja ez teny.
Tuningban foleg a TOP, a csillagos eg, csak merjed neki engedni 1.45Voltig....es imadkozz a VRM-ert kozben -
danilla
őstag
Szerintem ezzel nagyon jól járnál. xfx 4890 xt
-
Daffni2
addikt
-
HSM
félisten
Hát igazából a gyári hűtés nem lenne rossz, csak kéne egy heatpipe a VRM és a hűtő teste közé, és picit sűrűbb lamellázás. De szerintem nincs olyan nagy forgalmuk ezeknek a 4890-eknek, hogy a két top miatt megérje egy új hűtőt letervezni, yártatni, ami más karikra nem is lenne jó... Te se vettél volna Black-et, ha mittudomén 15-20K-val drágább lett volna egy "refi OC-nál"...
A házba befűtős verziónak meg ugye tudjuk, mi a hátránya, ilyen 200W-os karikra már nem vállalnám be, pedig amúgy pl. a Toxic elég jó konstrukció, és mivel egy "kész hűtést" adaptáltak rá, így a plusszköltség is elenyésző...
-
TazLeacher
nagyúr
Nekem volt zöld is, hosszú idő után most piros van. A VGA jóval gyorsabb egy 260-asnál, de kicsivel lassabb egy 280-asnál. Mi az előnye? Lényegében az áron kívül nem sok. Jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mint egy 280-ashoz, de közel azt a szintet hozza. Egyszerűen ár/érték arányban jobb, ennyi.
A 260-as a 4870-essel van pariba, sőt az utolsó tesztek szerint már a 4870 lenyomja.
Esetleg előny lehet az "istenkirálycsászárüberbrutálagyonhájpolt" dx 10.1, de szerintem ez sokadlagos szempont.
A képminőség szerintem szubjektív dolog, nekem ebben jobban tetszik a zöld család.
-
HSM
félisten
Az XXX-ből kétféle van, a régebbi, full refi, 6+6-os, és a Black Edition-el megegyező, erősített NYÁK-os (+20A kapacitás) verzió.
A Black és a fekete 6+8-as XXX között egyedüli etérés az órajel és a feszültség. Az XXX 900/975Mhz-es, 1,312V-on, míg a Black Edition 1000/1000Mhz-es, de 1,4175V-ra emelték a magfeszültségét. Mondjuk sejthető, hogy a jobb darabok lettek Black-ok, de ennek ellenére magasabb fogyasztásra, és magasabb zajszintre, és melegebb hőmérsékletekre számítanék a Black-él.... -
udi24
tag
Szia!
xxx
GPU Clock: 900 Mhz
memoria méret : 1024 MB
Memory sebesség: 3900 Mhz
2 *6-pin tápcsatlakozó van rajtablack
GPU Clock: 1000 Mhz
memoria méret : 1024 MB
Memory sebesség: 4000 Mhz
6-pin és 8-pin tápcsatlakozó van rajtalényegében a gpu és a memóri fel lett húzva(1000-4000mhz-re) a black edition-be
-->2*6 pint leváltotta egy 6 és egy 8 pines tápcsatlakozó
-->viszont maradt a raferencia hűtő ami szerintem meglehetősen hangos (és nem tudom mennyire hatásos ilyen tuning mellett)
remélem tudtam segíteni
-
kriszbon
őstag
Tudtommal nincs, mert van rajta hangchip, és a hozzá adott átalakítóval mennie kell a hangnak is (HDMI 7.1)
-
boogie84
veterán
-
zolisx4
őstag
a CF miatt a felső vga biztosan melegebb pár fokkal de azt is meg lehet oldani 1 + ventivel
de akinek van CF senki nem monta hogy jobban melegedne nagyon jól kitalálták a referencia hűtést nem a házban kevergeti a meleget hanem kifújja hátul az a lényeg
ja emlékszem már volt szó róla itt a két hütő egyforma 3 hőcsöves ahogy irtátok -
zolisx4
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Google Chrome
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest