- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano156
tag
nekem ugyanez a problémám lapom kártyám minden ugyanaz. ha jól értem nem "szereti" a lapunkat? de miaz h nem szereti iet h lehet megengedni manapsag barmien gyártónak h ne "szeresse"? kénytelen az ember ien helyzetben azér lapot cserélni mert vett 1 új vgat? msi nalam elásta magát.
-
HSM
félisten
P35, P45-höz nem való DDR3, nem tudom, már kinőtték-e a gyerekbetegségeiket, de én erről a kombóról még csak rosszat hallottam... P35, P45 DDR2-vel jó, X38, X48 viszont elvileg DDR3-al is, bár nem próbáltam. Vagy DDR3 mellé tehetsz jó kis AM3 Phenom2-t vagy X58-at is.
P55 nálam nem alternatíva...
-
Gaboman
nagyúr
Azért kérem ki mert így tájékozódik az ember,másik topickban is kikértem nem csak itt.
Úgy döntöttem számomra megfelelőbb,azt lehet hogy tévedni fogok,bár a 4850GS kártyámnál biztos többet fog tudni és nekem ez elég!
nem játszom túl nagy felbontásban max 1600x1200,de a legtöbbet 1280x1024. -
A_Papa
senior tag
Szia!
1. Lemértem neked..
a BIOS 10 mp-nél csipog be, és utána jön be a BIOS kép is . Kb, mint nálad, de szerintem ez nem VGA gond. (Sőt, számomra ez nem is gond..
)
Ugyanis, amikor bekapcsolok, a CPU venti is kb, 2-3 mp után kezd forogni..2. Tuning: Nálam megy.
Szerintem a tápod kevés, én is tervezem egy nagyobb beszerzését
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest