- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Insoka
csendes tag
válasz
Daffni2 #5669 üzenetére
Jah elfelejtettem említeni elhoztam hétfőn a karit a szervízből,, és mint várható volt semmi baja sincs..saját szememmel láttam.! Kértem hogy ott helyben teszteljék le,, 2 lapba is berakták.. az egyik egy MSI a másik egy Gigabyte utóbbi 650es táppal elöbbi 430as noname
és pöc röff indult,, 5másodpercen belul biosz kép. Úgyhogy valszeg a lapomat nemszereti.. Jövőhónapban beruházok amúgyis egy fini MSI P45 Diamond-ra vagy ASUS P5Q Deluxe-ra még nemtudom hogy DDR2 vagy DDR3.. nah mindegy.. De ez még odébb van.
-
Insoka
csendes tag
válasz
Gaboman #5670 üzenetére
Hát bocsi, de énsem vettem volna gyengébb karit,! Nem értem miért kéred ki a véleményem a tanácsom a vásárláshoz aztán meg rendelsz egy gyengébb karit..
Biztos csak azért mert 57xx-es és már a 4890 kiment a divatból,,, de azért még keményen odatud b@szni az a kari.
upp neki!
(Bocs a szófordulatért csak kicsit felment bennem a pumpa.)
-
Insoka
csendes tag
Szia, utána néztem és tényleg elégnek kellene lenni a tápomnak ,szerintem nem kóser ez a dolog
Nézd meg Daffni2-nek 430-as van. és még húzza is a próckóját.. haveromnak 450W-os corsair tápja van és e8400 és nem ment a tuning, nála sem.
Nálad látom azért van bővent áramot fogyasztó hardver
csak nem tudom miért nem elég egy 550es
de ha meg akarsz tőle szabadulni passzold le nekem,, megveszem
(de most komolyan)
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt ez a Corsair honlapja itt tudsz viszonylagos fogyasztást mérni..
De itt van két hozzávetőleges érték illetve a képen lévő aztért az csak mérvadó
Üdv
-
Insoka
csendes tag
válasz
Daffni2 #5627 üzenetére
Igen értelek,, láttam is és meg is lepődtem, nice
ahhogy az angol mondaná
Akkor a kari a bűnős... nah mindegy ma még megizzasztom azt holnap megy vissza,
Csak nem tudom,, mi legyen helyette ha cserélik, Sapphire vagy XFX ? ez a kettő van nekik készleten azért említem.
Köszi a segítséget.!
Üdv
Insoka. -
Insoka
csendes tag
válasz
Daffni2 #5622 üzenetére
Hidd el gondoltam erre is. Alapból PEG-en van.
Haveroméknál is ugyanezek a jelenségek voltak. Biosz elött ácsorgás 15másodpercig és neki sem lehetett meghúzni a procit, szerintem annyira megszippantja magát a kari, hogy leeseik a pillanatnyi feszültség és ezért van az ami..haver tápja corsair 450w
enyim chieftec 450wAmikor erős igénybevételnek van véve a kari ezalatt értem combos megjelenitést akkor néha cicereg az én tápom és a haveré is cicergett..
Amúgy kártya hibátlan nem téveszt,, 3Dmark 03- tól a Vantage-ig mindent kapott, tegnap egész éjjel játszottam vele,, GTA 4, COD5, Batman-es, TF 2, NFS shift, Crysis,Nagyobb tápom neki sem és nekem sincs...
Holnap megy vissza garival. majd szervizesek ügyeskednek vele.Üdv.
-
Insoka
csendes tag
válasz
Daffni2 #5618 üzenetére
Hát a külön tápos dolog nem jött be.. ahogy a két táp elindult ugyebár egyszerre mert az alaplap indította mindkettőt,, élből elkezdett hosszan sípolni a gép és mint az köztudott az VGA problem..
Marad a "B" verzió és leviszem haveromhoz a karit, megnézem nála hogyan muzsikál.
Üdv!
-
Insoka
csendes tag
válasz
Daffni2 #5618 üzenetére
Bioszban a vga Robust Graphics Booster -> auto-ra van téve még van két opció de tökmindegy mire teszem akkor sem jó.
Nv dolgokat uninstal az összes.!Egyéb "fjucsörök kiiktatva ezalatt értem a C.A.I. 2 és a performance enhance -> standard ,,ezekben nemhiszek
Látom neked is 4890-es karid és 450es tápod van
Holnap azaz ma más erőforrással próbálkozom külön tápról kapja majd a kártya a delejt.
Ha az sem akkor kari a bűnős és repül vissza garival.
Még egyik haverhoz viszem el a karit hasonló konfigja van mint nekem.
Nincs több 5letem.Üdv!
-
Insoka
csendes tag
Üdvözletem minden kedves fórumozónak.!
Segítségre lenne szükségem.VGA-t cseréltem mégpedig egy BFG 9600GT OC-t egy MSI 4890 Cyclone-ra, problémám a következő és egy jelenség,, a jelenség nem is annyira baj max idegesítő,, gép bekapcsolásnál a biosz képe kb 10-15 másodperc után jelenik meg,, és nem tudom miért van ez.
Gondolkoztam hogy meg kéne flasselni a vga bioszt de még nem csináltam ilyet és nem is nagyon kerestem hozzávalót.
A valódi gondom az hogy a procit nem tudom húzni, előtte tudtam, (E6420as húzva 7x440alapfeszen) én arra tippelek hogy kevés a tápom(Chieftec 450W), amit szándékozok is venni de csak a jövhónapban anyagi gondok miatt.
Ha táp probléma akkor sejtettem..
Régen volt ATI kártyám még akkor amikor az AMD nem tette rá a kezétKonfigom a következő
Gigabyte GA-P35-DS3R rev1 biosz f13
E6420
2x Kingmax KLED48F-B8KU6
2x Kingmax KLED48F-A8KI5
Chieftec 450WA másik, miért van az hogy 9.10 drájver nem müxik jól,, és a nyamvas MSI cdről kellett feltelepítenem.
Előre is köszönöm aki tud segíteni..
Üdv
Insoka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest