Új hozzászólás Aktív témák
-
kristi79
csendes tag
Nem akarok károgni, de szerintem Daffni2 hozzászólásához hasonlóan gondolom a történteket Én is. Szerintem ezt a kártyát simán buktad. Személyesen gondolom nem ismered a sutyerákot, így mindenféle szöveggel lerázhat téged pl: ha személyesen keresed meg pont akkor vitték a másik helyre tesztelni, pont azon a napon postázta vissza neked, majd pár nap múlva érdeklődik, hogy megkaptad e a kártyát és kiderül csak simán csomagnak adta fel és természetesen eltűnik a csomag, stb... Ilyen és ehhez hasonló dolgokat tudnék még írni ezret. Ilyen értékű dolgot csak utánvéttel, előreutalással vagy személyes átvétellel lehet korrektül intézni. Nekem is volt, hogy innen a ph-ról adtam el RAM-ot és a postaköltséget buktam oda-vissza ami nem esett jól főleg, hogy annyit fizettem érte mint a ram értéke. Ha meg bíróságra adod rengeteg idő és még több pénz.
Azért én is sok sikert kívánok neked, hogy ha a pénzt nem is de a kártyád visszakapd. -
odorgg
addikt
Nemakarlak elkeseriteni, de ettöl még ne várj sokat
Ha gondolod tehetsz feljelentést, ( pár évig eltart, az ügy) de magátol bisztossan nemfogja elismerni hogy ö nyirta ki a kártyát, és fizetni meg pláne nemfog magátol, abban bisztos lehetszDe persze elöször várd meg a teszt eredményeket,, addig semmi sem bisztos csak valoszinü, nagyon valoszinü
-
odorgg
addikt
Hát igen, mindenképp legalább utánvéttel kellett volna elküldeni
..............
Gari nélkül meg sajna nemsokra méssz a kártyával, ha tényleg nem müködik megfelelöen
Persze semmi esetre se hagyd magad megkárositani, pláne ha rendelkezel a megfelelö kapcsolatokkal/dokumentumokkal ahhoz hogy bizonyitsd az igazad
Bár szerintem nemlessz egyszerüSok sikert
-
zolisx4
őstag
Hibáztál
Csak leirom amit gondolok,,, addig nincs vga még nincs pénzszemélyes átvétel az fontos ,holnap sem lessz jó a szervizbe abban bizos lehetsz
a gagyi táp simán elő idézheti ezt a hibát hogy lekapcsol,
Legyen szerencséd hogy kifüzesse .
Utánna néztél az illetőnek a PH megbizhatóságon????
Van még garancia ????? -
odorgg
addikt
Sok választásod nincs, váááááársz és remélsz hogy minden rendben legyen a karival
Amugymeg vigyázni kell nehogy átakarjon verni, és még az állitolagos bevizsgáltatás dijját is rajtad akarja bevasalni! Mondjuk annak a tápnak a tipusára és állitolagos teljesitményére énis kiváncsi lennék?Gari van még rá legalább?
-
odorgg
addikt
Hát a helyedben ennek nemörölnék
Másik konfig nármális táppal proba, megvolt? Ismered az illetöt vagy valami ismeretlen emberröl van szo? Ha szarminöségü táppal hajtották akkor bizony tönkremehet, persze más is tönkre mehet a szar táppal hajtott konfigban, de azis meglehet, hogy a régi hardverrrel még vigan szaladt, és az ujj kártya adta meg neki a kegyelem döféstLeirhatnád milyen konfigrol van szo?
-
odorgg
addikt
Az egy dolog hogy megnézték másik táppal, egyrészt milyen táppal, másrészt 1 másik konfigban sem ártana megnézni szerintem
Ráadásul ha tuningolgat az illetö, akkor a tuning beállitásokat is illik elöször alapra állitani. Elöfordulhat hogy rosszul illeszkedik a PCI slotba, vagy elöször tették rosszul bele, és az tett be neki. Vagy pedig még a tápcsatikkal is lehetnek problémák, ugyhogy asztsem árt átnézni hogy rendessen illeszkedik-e? Esetleg milyen házban van, milyen szellözéssel, millyenek a höfokok, elösször milyen tápra volrt rákötve? (Mert ha valami gagyira akkor azis simán hazavághatta) Szoval sok oka lehet hogy lekapcsolgat terhelésnél, ezeket mind végig kell zongorázni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest