- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gál István
senior tag
válasz
peetmaster #8956 üzenetére
Ajánlom a gémet, csak a catalystban a régi beállításaimat meg kellene találnom nekem is hozzá, mert most az egyik pályán fullhdban 40-50fps-em van ezzel a karival, régen meg ment símán...
-
Gál István
senior tag
válasz
peetmaster #8954 üzenetére
Á nem csinálok én ilyen. Most ismét a catalysttal próbálom megvívni a csatámat. Ugyanis rákötöttem a másik kimenetre a fullhd tvt, és szerintem elállítódott valami a catalystban, mert az mw2 megint szarozik.
Egyébként: 1030/1150 - el lemegy a furmark, és a gémek is szépen
(asszem 150GB/s körüli sávszél
)
-
Gál István
senior tag
válasz
peetmaster #8925 üzenetére
Régi windows + "új" catalyst (10.2-ről 10.5) és semmi tuning. Az MW2 vagy a Catalyst, esetleg a lapom valamiért nem szerette ha 1000/1150-en ment a kari. De most érzem újra azt a teljesítményt mint amikor vettem tőled a karit
Így maradásra bírt.
-
Gál István
senior tag
válasz
peetmaster #8922 üzenetére
A múltkori hírdetésem tárgytalanná vált, hála a catalystnak. Maradok a klubban!
-
Josh777
tag
válasz
peetmaster #8917 üzenetére
Hangot átviszi?
-
fasirTTT
őstag
válasz
peetmaster #8910 üzenetére
hát akkor dá
majd az új porcival nyomatok 1 tesztet -
fasirTTT
őstag
válasz
peetmaster #8830 üzenetére
aha, értem
esetleg nem tudnál 1 kari hőfokot mondani nagy terhelés alatt? -
veector
senior tag
válasz
peetmaster #7742 üzenetére
Csak te nyúltál bele valószínűleg mert ez referenciahűtéses. Szóval ugyanolyan hangja van pl mint egy ASUSnak vagy bárminek.
-
zH.
senior tag
válasz
peetmaster #7557 üzenetére
4870-t beéri ,mivel azzal van egy szinten kb. a GTX260. A teszt alapján viszont NEM éri be a referencia 4890-et.
-
Daffni2
addikt
válasz
peetmaster #7553 üzenetére
Bár nem tudom,hol olvastál ilyen eredményt, én nem találkoztam vele.
Néhány játékban hasonló fps-t teljesített a Super OC.A lazán elverés azért szerintem erős túlzás.
Az összehasonlítás sem korrekt, SOC-t hasonlítsunk az én 4890 OC-hez.
-
zH.
senior tag
válasz
peetmaster #7553 üzenetére
Nem veri el ,és ha elverné akkor sem "lazán" ,hanem inkább vért hányva ,mert a 4890 alapon van és abbol is vannak emelt órajelű verziók.
teszt -
zH.
senior tag
válasz
peetmaster #7492 üzenetére
Van az oldalán egy 25centis venti ,csak most nem raktam fel. Ventit a héten fogok venni (hogy rendelem -e azt nemtudom)
Gondolkoztam rajta ,hogy lefújom ,de elég macerás ,akkor meg már egy Nightfall-ra cserélnék ,annak alapbol fekete a belseje és szerintem szép is.
Kábelek meg később el resznek rendezve. -
MPowerPH
félisten
válasz
peetmaster #7483 üzenetére
A Fermi úgymond nem ide van szánva, csak alkalmassá tették a GPU szerepkörre is. Így az előállítása igen költséges, és egy átlag user mikor megveszi egy olyan termékért fizet, aminek csak egy részét tudja kihasználni.
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7474 üzenetére
na az egyik ismerősömnek ma jött meg az 5870 es vga neki í7 procija van de brutális vga nem annyira hangos de hőt azt termel rendesen ,este voltam megnézni
húzott a kiványcsiság hát sokkal gyorsabb mint a 4890 es
az ipon tól rendelte 98 ezer borzasztó az ára annyit azért nem ér vagyis akinek van pénze rá annak igenBMW001
énis arra várok hogy a 2db 4890 es vga-t eladom és majd azt veszek belőle de szerintem arra még várhatunk egy darabig -
MPowerPH
félisten
válasz
peetmaster #7474 üzenetére
Igen, én is arra várok. És akkor lesz az a helyzet, hogy a 2db 4890 -emért kapok 1db 5870 -t. Most még majdnem rá kellene fizetni. Bár ha lenne rá lehetőségem, akkor bizony elcserélném már csak a fogyi miatt is.
Én jóformán csak rFactorral játszok, igaz most egyéb okok miatt szünetel. De ott 200+ az FPS, nem azért van a CF. -
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7469 üzenetére
Volt nekem is olyan házam ahol 23 cm es venti volt az oldalában jól néz ki csak használhatatlan és még világit is CM RC690 nem mondom hogy rossz ház de van tőle sokkal jobb is nekem egyszerű házam van 4db 12 cm ventivel na mindegy ezen kár vitázni
-
MPowerPH
félisten
válasz
peetmaster #7457 üzenetére
Persze, mondtam is, hogy bizony azt is lehet húzni. Így van ez a GTX260 vs. 4890 esetében is.
Nem is kell Super OC -nak lennie, nekem eddig a jobb VGA -im mind teljesen referenciák voltak.
HD felbontásban mehet minden, oda elég a 4870 is. Én ezt úgy értettem, hogy szűrők maxon.Oda már több kraft kell, igaz így is kevés game van, ami igényli.
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7466 üzenetére
az rendben is van de az nem lehet hogy esetleg hogy nem jó a ház hűtése??független ez márkás vagy nem márkás ház
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7457 üzenetére
én nekem meg pont az ellenkezője a tapasztalatom ez new design-al az ég világon semmi baj nincs vele főleg a hőmérsékleteket amit már be linkeltem töbször is ha melléteszem a referencia hűtésű vga t az borzasztóan hangos a new design hez képest
az az alap hőmérsékletez pedig a furmark
ezek egyáltalán nem rossz adatok mutassatok egy referenciát ami meg áll 70 --71 fok nál????? -
MPowerPH
félisten
válasz
peetmaster #7447 üzenetére
Igen, de egy húzott 4890 már elfenekeli a GTX275 -öt is. Persze ehhez ki kell fogni egy jobb példányt, ám a tapasztalatok alapján a kártyák döntő többsége a 950/1100 -at tudja 24/7 -re.
Ugyan így van a GTX260 -al is, bár az jóval közelebb van a 4890 -hez, mint az a GTX275 -höz.
GTX260 most van használtban 36k -ért is, simán megéri aki ki akarja próbálni a 'zöld' oldalt is.Nem lesz se gyorsabb a megjelenítés, se lassabb.
Ati mellett szól a Dx10.1, az NV mellett a PhysX.
Én úgy látom, hogy a 4890 egymagában nem alkalmas full-HD felbontásra, persze csak pár game terén. Vagy ha igen, akkor a szűrőket ki kell kapcsolni. Én azt mondom, hogy a GTX285 az a szint, ami kell a full-hd -hoz. -
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7445 üzenetére
260 as om az volt 2 napig
nem tudtam vele zöld ágra vergődni nagyon melegedett igy nem is tudtam kipróbálni akkor azok sem rosszak akkor
azért kérdem mert volt 4890 es ed -
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7443 üzenetére
neked 280 as vagy milyen vga van az jobb mint a 4890 es nem vagyok othon az NV nél
-
Devid_81
félisten
válasz
peetmaster #7299 üzenetére
-
scope2007
addikt
válasz
peetmaster #7299 üzenetére
gyors dobtam fel én is egy 3DMarkot 06ot...
WinXP - ATi 9.12 driver - 17194 -
Dusee
őstag
válasz
peetmaster #7294 üzenetére
alapból 1.1.0-ás a 3dmark06-om.
de azért köszi! -
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7290 üzenetére
nekem a gigabyte 260 as om volt olyan hogy 65 fokról indult terhelés nélkül és 95 fok volt a maximum na azt hiába akartam hüteni nem tudtam
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7283 üzenetére
Nekem eddig ez a vga hozza a legjobb hőmérsékleteket amit a linkelt képek mutatnak
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #6644 üzenetére
bocsi jól elméreteztem
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #6637 üzenetére
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #6606 üzenetére
ezt egy pár hozzászólással ezelőtt le is irtam
nem fogtál ki hiper-szuper változatot az enyém is igy teljesit ,igaz teszem hozzá az enyém eladó -
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #6018 üzenetére
inkább priviben
-
HSM
félisten
válasz
peetmaster #6001 üzenetére
A Dirt2-ben azért esik az 5800-ak sebessége, mert brutál durva képjavító technológiákat futtat. (HDAO, szebb árnyékok, azok a tárgyak is vetnek árnyalt árnyékot, amik eddig semmilyet, sokkal szebb a hatás, akkor komolyabb HDR, kétszerannyi biten megy a számítás, szebb HDR effektek, színek, és ugye a tesszeláció.) Ha ugyanezt ráengednéd bármelyik DX10-DX10.1-re, már a HDAO-tól önmagában összesz*rnák magukat (instant fele FPS)....
Én a helyedben megtartanám a Toxic-ot, az közép-hosszútávon jobb alternatívának tűnik, mint a GTX285... Persze, még ez se biztos, nem vagyok jövőbelátó...(#6002) zolisx4: nekem is tetszik a HD5770, de a 128bites memóribusz gondolatától is borsódzik a hátam... Anno, nem kicsit majd leestem a székről, mikor 30-50%-os gyorsulást tapasztaltam a 700Mhz-es 4850GS 1GB-hoz képest, mikor 4890-re cseréltem....
Nekem akármi tesztet is látok, kicsit büdös, hogy az 5770 ennyire a 4890 nyakán van, nem akarom hinni...Könnyen lehet, hogy valahol máshol lesz a 128bit leadózva, pl. ingadozóbb minimum-fps, hasonlók.... Az 5850-ben pedig a memória és a tesszelátor/setup engine tűnik kicsit szűkösnek komolyabb DX11-hez... Majd kiderül pár hónap múlva... Szerencsére eddig sehova nem volt kevés a 4890, és semmi játék nincs jelenleg, amiért érdemes lenne DX11-es karira váltanom...
-
HSM
félisten
válasz
peetmaster #5998 üzenetére
Sajnos a VGA-k nem ilyenek...
Ez csak úgy lehetséges, ha hajlandó vagy 1-2 éven belül erről-arról lemondani... Gondolj csak azokra, akik egy éve 4870X2-t vettek... Egy évig minden maxon, utána most már a DX11+tesszeláció bukó, a sebesség mondjuk továbbra is elég jó, és az idő előrehaladtával szép lassan ugyanúgy vissza kell majd butítaniuk a grafikát, mint nekünk, akiknek 4890 van, pedig ők kétszerannyi pénzt öltek a karijukba.... Azt pedig azért nem lehet 100%-osan kijelenteni, hogy az 5850 jövőbiztos, nem tudhatjuk, hogy fog működni a tesszelátor benne, mennyire lesz elég az 1440 shader, stb stb stb.... Mondjuk tuti, sokkal tovább húzza, mint a 4890, de 1,5X annyiba is kerül.... (És még az sem esélytelen, hogy ugyanakkor fogyjanak el...
Ezt komolyabb DX11 progik nélkül nem tudhatjuk...
Bár erre igen kicsi az esély...
)
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #5998 üzenetére
sziasztok
szerintem akkor ne NV vegyél külömben nem rossz vga Asus ENGTX285 Matrix sőtt szerintem jó nemrég volt nekem is egy gigabytes 260 as oc kártyám nem volt az sem tossz igaz az NV nem ad olyan éles képet mint az ati más a felépitése
csak ugye ez a dx kavalkád most veszel egy dx11 es vgat 65 ezerért jövőre meg megint lessz valami ujitás ujsorozat akkor megint csere addig még a 4890 es en mennek a játékok én addig biztosan nem cserélek sőtt most beruháztam egy 4870 vapor--x re nem sok difi van a két klártya közt
de ha követni szeretnéd a változást akkor nem 2 évre előre gondolni nem szabad de szerintem a fél év is húzós ki tudja DX12 -
odorgg
addikt
válasz
peetmaster #5995 üzenetére
Hát lehet hogy aszt kellene, föleg most hogy válogatos lett a kicsike
De mit lehetne ebben az árban venni helyette
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #5993 üzenetére
most jött ki új driver ??
ez már egy hónapos nem ??a 9.11 es
most kell jönni az újnak
azt hiszem -
odorgg
addikt
válasz
peetmaster #5993 üzenetére
Akkor mostmár tényleg nemértem, hogy hogy a pi....a van hogy nálam meg nem megy a game ,ugyanazzal az os-el és driverrrel
-
HSM
félisten
válasz
peetmaster #5946 üzenetére
Nekem nincs toxic-om, honnan tudjam, milyenek kéne lennie? Azt sejtem, hogy nem kéne zúgnia, de ezt szeintem ő is sejti... De ezt a ziccert nem lehetett kihagyni, bocsi...
-
HSM
félisten
válasz
peetmaster #5939 üzenetére
Ekkor nem a videocsip melegedne jobban, hanem a tápkábel, ami a kariba megy... De ha az már a hőcsövet melegíti, akkor a fórumtárs a tűzoltókat hívta volna fóromum helyett, az garantált....
-
Skizz
addikt
válasz
peetmaster #5939 üzenetére
Az én felfogásom szerint energiaforrás hiányában inkább csökkenne a hődisszipáció, minthogy jobban melegedne a kártya. Arról nem is beszélve, hogyha nincs megfelelő tápcsatlakozó a kártya seggében, akkor rendszerint boot-ig sem jut el vele a rendszer.
-
Skizz
addikt
válasz
peetmaster #5937 üzenetére
Kettőnek mi köze van egymáshoz?
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #5922 üzenetére
ugy olvastam hogy december 4
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #5868 üzenetére
rádásul nem is találom
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #5868 üzenetére
nem is tudtam hogy kiadták a demót kipróbálom .
nekem az első se, jött be igazán pedig a neon motorról ódákat montak hogy igy részletes meg mittudom én de nem volt jó rádásul megvettem az eredetit .
a DX11 sem fog sokat változtatni rajta szerintem de ki tudja meglátjuk -
Digitalis
senior tag
válasz
peetmaster #5751 üzenetére
Corsair tápot bármilyen formában mernék venni.
Jókora hype mellett azért nem árt tudni, hogy nem minden arany ami fénylik.
-
hami85
tag
válasz
peetmaster #5774 üzenetére
Köszi szépen!
És ez a TOXIC változat nem hangos? mert szeretnék egy vizsonylag halk kártyát
-
Daffni2
addikt
válasz
peetmaster #5751 üzenetére
Hermanyi azt mondta, hogy nem akar sokat költeni rá.
Pontosabban azt,hogy nem akarja a gatyáját is rákölteni.
Ezt Én úgy értelmeztem,hogy megfizetné a minőséget de nem a legdrágábbat akarja.
Persze nézőpont és zseb függvénye az egész.
Ami nekem nem sok lehet,hogy Neki az.Abban igazad van,hogy egy Corsairnak valószínűleg nem lesz baja,de egy táp azért igen fontos alkatrésze a gépnek,és hát látom hallom a környezetemben is, mit képesek művelni egyesek az eszközeikkel.
Ezért személy szerint nem vennék használt tápot. -
Daffni2
addikt
válasz
peetmaster #5749 üzenetére
Használtan biztos nem vennék tápot,újjonam amit belinkeltem 5 ezerrel több és modu.
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #5689 üzenetére
ezt viszont nem tudom hogy a ddr 3 as memóriák nak mekkora fesz kell de gondolom az alaplap jobb esetben jól működik de a gigabyte alaplap elég gázos tud lenni GA-MA790GP-DS4H alaplapom szivatott mindennel még ki nem jött az F5 bios utánna minden baja megszünt
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #5685 üzenetére
ne mondj már butaságot ,nem kell annak feszültséget adni nem tuningolni akar csak a hibát próbálja kideriteni igy még lehet hogy instabilabbá teszi a gépét ami alig megy
Aion.
simán túlmelegszik a vga egy furmarkot futtasmár le milyen hőfokot ér el a vga közben használhatod a gpu-z progit is mert azt nem irtad le hogy mekkora a hőfok a vga bana gpu-z több hőfokot is mutat -
sheriff.crib
tag
válasz
peetmaster #5650 üzenetére
1000 hát
Gondoltam a jövőre
Neked hogyan produkál a két db?? -
fanti
addikt
válasz
peetmaster #5607 üzenetére
Jaja, én is pont így látom!
Kissé fura egy százezres vga kari tulajdonosaként a villanyszámlára hivatkozni.......
-
Gaboman
nagyúr
válasz
peetmaster #5607 üzenetére
Én is így gondolom,ha nekem 4870X2 lenne a gépemben magasról tennék a fogyasztására.
Nem a fogyasztása számomra a mérvadó,egyen többet de legyen kraft is benne. -
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #5597 üzenetére
Biztos lesz áresés.
Meg addigra lesz vapor is belőle! -
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #5595 üzenetére
Meg vagyok 100%-ig elégedve.Csak tudod hogy toxic-ot akartam.
Ha váltok akkor én is 5850 vagy 5870-re de ahhoz 60 alá kell menni az áraknak.
Addig meg teljesen jó ez. -
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #5593 üzenetére
Ja-ja!
48-ért ide ígérted! -
nevo
aktív tag
válasz
peetmaster #5441 üzenetére
Teljesen igazad van, aki ezért anyázik az dinka!
Amúgy a dirt2 szerintem úgy fog kinézni hogy kapsz egy kupont amivel le tudod tölteni a gamet, ezt nehezen lehet eladni 6k-ért. Három monitor, akkor annak kellene már egy külön szoba, ha már külön szoba akkor kell egy külön ház
. Ez nagyon durva leegyszerűsítése
De jól nézne ki, hogy valaki elhatározza hogy vesz egy bika kártyát, és ezért vesz egy jó kis kérot hozzá
-
nevo
aktív tag
válasz
peetmaster #5431 üzenetére
ha nem szólsz, észre sem veszem
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
peetmaster #5440 üzenetére
A 4890 Toxic-kal az alacsonyabb hőfok kilőve, de az árkülönbség így már csak 9K.
De Toxic-ot én biztos nem vennék, nagyon gyakran meghibásodnak.Nem értem h. a DX11-ben neked mi a szánalom. Vele az 5850 sebességbeli előnye tovább nő még 20-30%-kal, ráadásul a látvány is szebb lesz (pl. árnyékok, rendes kerek formák, nem csak sokszögek, stb..). A 3 monitort pedig nem kötelező használni, ez csak egy opció, amit a 4890 szintúgy nem tud.
A költséghatékonyság miatt pedig pont h. az 5850 a jobb döntés, hiszen átlagos használat mellett az áramon havonta 2-3 ezret is meg lehet vele spórolni; azaz 3-4 hónap alatt behozza az árkülönbözetet, cserébe pedig van egy sokkal jobb és időtállóbb VGA-d.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
peetmaster #5436 üzenetére
11k-val drágábban kapsz másfélszeres teljesítményt, sokkal alacsonyabb fogyasztást, sokkal alacsonyabb hőfokokat, csendesebb hűtést, DX11-et, 3 képernyő támogatást. Hülye lenne 4890-et venni.
-
zolejl
csendes tag
válasz
peetmaster #5434 üzenetére
ja az fontos , hogy halk legyen
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
peetmaster #5419 üzenetére
Ne viccelj már.
64.5K-ért van újonnan 5850. Abból eladod a Dirt2-őt 6K-ért, így 58.5K-ért van egy, a 4890-et szénnéverő VGA-d. -
zolejl
csendes tag
válasz
peetmaster #5419 üzenetére
Sok DX11-es játék van jelenleg? Ha 4890-est veszek, akkor milyet? Gigabyte-ra gondoltam. Most is az van, csak elég hangos.
-
Zsubi
őstag
válasz
peetmaster #5390 üzenetére
Természetesen be van a 8xAA kapcsolva és a 16x-os aniso is
Szerintem is jobban fut Nvidia karikon(#5391) zolisx4: Asus Maximus II Formula, E8400@4Ghz, 2x1Gb Team Xtreem 1066Mhz, Gigabyte GTX260 Super OC ebben nincsen semmi extra
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #5384 üzenetére
énis most olvastam bele miket irnak ott hát inkább hagyom a fenébe azt sem tudtam hogy van nem még hogy állitsam
ez nem mezei embernek való téma
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #5382 üzenetére
látom te is a tuning kezdőknek proci hűtőt cserélsz én meg tuningolnám a procimat de ez az alaplap hú de sz......r
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #5379 üzenetére
nekem fű nincs amikor a javitást felraktam akkor csinált fekete sátrakat hát az a helyzet hogy én pont billentyűzettel játszom
eddig simán ment minden de a SHIFT megfogott nagyon nehéz irányitani a gtr2 ami a kedvencem azt is bill el játszottam teljesen végig és most is azzal játszom igaz közepes nehézségen
vagy a legkönnyebben
nekem a grid mikor megjelent azzal voltak gondok hogy bizonyos időközönként megált egy pillanatra a nem szaggatott hanem 20 sec enként megált egy tized másodpercre nagyon zavart, minden más ment rajta rendesen kilyott a laphoz egy új bios ráraktam és onnantól elmúlt a megállás hogy annak is mi köze volt hozzá nem tudom de semmit nem csináltam csak frissitettem a biost
ezért gondolom hogy a gép alkatrészei is számitanek hogy mi fut rajta rendesen és mi nem legalábbis szerintem -
Dió83
tag
válasz
peetmaster #5379 üzenetére
Ez elég érdekes nekem egy 8800Gt-m van és semmi ilyesmit nem tapasztaltam amit itt írkáltok, teljesen normálisan megy 1680x1050 meg se nyekken meg nem nő ki a fű a kocsiból és társai.
-
lala42
őstag
válasz
peetmaster #5360 üzenetére
Gariztasd, mert a memók xarok a karin. Itt nincs mivel variálni. Mehet a kukába. Garba hozz másikat.
MÁS!
Most jövök az 5000-es topikból.
Még ahogy elnézem senkinek nincs ilyen karija, de már veszekedni, észt osztani mindenki tud
Meg van magyarázva,hogy miért csúcs és miért xar a kártya. Na ebből ne tudtam semmi okosat leszűrni -
onicsuka
csendes tag
válasz
peetmaster #5358 üzenetére
2 6 pin-es csati kell neki, de mind a kettő be van dugva. Hőfokok pedig alap: 45-55 fok, terhelten: 80 fok körül. De amikor játszottam a vga ventije brutál módon pörgött, és olyan hangos volt mint egy helikopter. Ja és játék közben GPU használat 100%, venti használat 100% Ez normális?
-
fgabo
tag
válasz
peetmaster #4970 üzenetére
Ep35-ds4, E 6850, 2x2gb ocz reaper 1066, 320gb samu. Jelenleg egy 9600gt-vel megy rendesen.
-
Wolf77
csendes tag
válasz
peetmaster #4937 üzenetére
SZia.
Azért van itt egy pár hónappal ezelőtti hír a 4890 x 2 ről :
http://www.hardver-teszt.hu/news.php?newsID=335
-
Bubanc
aktív tag
válasz
peetmaster #4946 üzenetére
köszi! megnézem mit tud
-
odorgg
addikt
válasz
peetmaster #4924 üzenetére
Hát nekem sipol sajna a Toxic
És unokatesóm XFX GTX260 Black Editon-ja is sípol Crysis, GTA4, Fallout3 és hasonló gépigényű gameknél egyaránt. De ezekszerint, nemcsak nekünk jutott a sípolós fajtábol. De azért kiváncsi lennék mitől van ez. Érdekes jelenség az biztos!
zolsix4 irta:valaki leirta miért van a sipolás de nem emlékszem, nekem is sipol az XFX a Sapphire meg nem, legalább tudjuk hogy megy
Én inkább, látni szeretem a VGA-at hogy megy, nempedig hallani
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #4922 üzenetére
Vapor-X-Toxic szerintem azok között is van ami sipol
-
keIdor
titán
válasz
peetmaster #4910 üzenetére
Rámentem, hogy "frissítések keresése, de én döntöm el, hogy letöltöm és telepítem-e azokat" opcióra, remélem így jó lesz, köszi!
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #4914 üzenetére
én nem kapcsolom be semmit csak 1920x1080 as felbontásban játszanák végül is nem szaggat csak nagyon belassul mondjuk nekem 2600Mhz megy a procinak mind a 4 magja szerintem az kevés neki vagy kitudja ,de van egy NV kártyám is azzal is ugyanaz a lassulás
-
Dictator^
veterán
válasz
peetmaster #4841 üzenetére
scope2007:
hát most win7 alatt, asztalon 61fok, heroes of newerth alatt most 71fok alialising nélkül.
-
GrG1210
aktív tag
válasz
peetmaster #4867 üzenetére
akkor hagyom a HIS-t , úgyis amióta elhatárolodtak az IceQ hűtéstől , azóta nem szimpatizálok velük , és legyen a TOXIC , THX.
-
GrG1210
aktív tag
válasz
peetmaster #4864 üzenetére
én csak a sima vaporX-et zártam ki , a toxic-al semmi bajom .
-
scope2007
addikt
válasz
peetmaster #4841 üzenetére
nekem is vaporxem van, jól szellőző házban ezek az értékek vannak:
ja sorry dictatornak szólt -
jaroslav
aktív tag
válasz
peetmaster #4842 üzenetére
Szevasz!
Köszi a véleményt (infót)!
Az általad felvázolt videókártya vásárlási stratégia is megfontolandó, akárcsak jer1cho gondolatmenetei.Mindenképpen felvettem ezt is a megfontolandó ötletek közé.
Mégegyszer kösz!
Minden Jót!
Jaroslav
-
HSM
félisten
válasz
peetmaster #4844 üzenetére
"Everest-et, aztán mikor már játszottam 1 órát kb., akkor alt+tab-al kiléptem, és egyből megnéztem a hőfokot. Ez ugye 2-3 másodperces akció, ennyi idő alatt úgysem tud visszahűlni a kártya."
De, ennyi idő alatt 10-20 fokot is vissza tud hűlni a VRM és a GPU is, ergó ez a módszer teljesen rossz....
Miért nem használsz GPU-Z-t?
Ott van egy sensors fül, és ha bepipálod, akkor folyamatosan mér, és játék után meg tudod nézni visszamenőleg, mennyi volt a hőfok, sőt átlagot, maximumot és minimumot is kérhetsz tőle...
-
nebancsa
senior tag
válasz
peetmaster #4827 üzenetére
Vízzel hűtőm így idle-ben 28-30 fokos. 960Mhz-nél sajna már hibázik a kártya, viszont a mem. 1150Mhz-ig bírja. ezeknél a kártyáknál lehet szoftveresen feszültséget emelni?
3D-s futtatás alatt hogy tudom naplózni hogy hány fokos a kártya? -
válasz
peetmaster #4829 üzenetére
Most cserélltem ezt a monitort, megvagyok vele elégedve nagyon
Remélem Dirt 2 maxon fog menni legalább 60Fps-el rajta(DX 10.1-ben) -
válasz
peetmaster #4819 üzenetére
Már intézem az ügyeket, jövőhéttől 4890 Crossfire tulaj leszek
-
válasz
peetmaster #4817 üzenetére
Na meg csak előreutalással lehet ..
Én mindig úgy veszem a cuccokat,hogy a futárnak kifizetem..(utánvétellel)
Így most +5K-ba fog kerülni a 4890em
Akinek van eladó 4890e és futárral meglehetne oldani a szállítást az szóljon -
Bubanc
aktív tag
válasz
peetmaster #4803 üzenetére
én is hangmániás vagyok, de jobb a ref hűtés mint amire számítottam
főleg, ha netezek, vagy csak megy a gép akkor 2d override profilommal, szinte hangtalan és nem is forró, játék közben 30-35 %-os venti felett mondjuk tényleg kezd porszívó hanghatás kialakulni, de a játék hevében sokszor fel sem tűnik, persze ha lehet válaszani akkor inkább Vapor-X
-
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #4805 üzenetére
Az lesz várok egy kicsit.
Köszi a segítséget.
Hali! -
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #4803 üzenetére
Pont ez is a bajom ezzel a 4870-es kártyával hogy egy kicsit hangos.
-
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #4801 üzenetére
Még az 1g-is ennyi vagy néhol drágább.
1G-ba melyiket érdemes?Vaporx? -
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #4799 üzenetére
Ezen lelkesedtem be [link]
-
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #4797 üzenetére
Most egy 4870/1Gb-os kártyám van de nem vagyok megelégedve vele.Azért gondoltam hogy cserélek egy 4890-re.Full hd-ba a stalker elég lassú volt.
4890-nel már megy szépen? -
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #4795 üzenetére
Az új játékokat meg nem tudjuk hogy milyenek lesznek ugye?
Akkor inkább egy 1Gb-os és majd jövőre ha normális áron lesz 5870? -
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #4791 üzenetére
Az hogy lehet hogy néhol még rosszabb is???
-
jegenye77
addikt
válasz
peetmaster #4789 üzenetére
Pont most vettem egy full hd-s monitort.Samsung T240-es.
Gondoltam jönnek az év vége fele az új játékok./stalker stb/ -
Devid_81
félisten
válasz
peetmaster #4782 üzenetére
Szerintem is!
-
Devid_81
félisten
válasz
peetmaster #4780 üzenetére
Tudom-tudom...de hat tuning az elet
Koszi, Sapphire Vapor-X elsokorben benn marad
Toxicot nem talalok jo arban sajna, a Vapor-X rol meg leesik 20$ rebate igaz nem azonnal de egyszer csak kuldik. -
Devid_81
félisten
válasz
peetmaster #4778 üzenetére
Sapphire Vapor-X en nel tartok eppen, az megfizetheto, a 870@1050 es verziora gondolok
Tuningban az is olyan 950-980 kozott hal ki, ami nekem boven jo lenne, a stabil 10% is boven szuper lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest