- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffni2
addikt
GTA4-et 4 magos proci nélkül, normálisan futni, még énsem láttam,
Szerintem normálisan konfigurált rendszeren tökéletesen fut 2 magossal is.
Nálam nem szaggat,tökéletesen megy.
Statistics
Average FPS: 53.22
Duration: 37.15 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 85%
Video memory usage: 79%Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: Highest
View Distance: 44
Detail Distance: 51Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 8.14.10.716
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8600 @ 3.33GHzFile ID: Benchmark.cli
-
zolisx4
őstag
Igen lehet hogy segitene egy újra telepités ,én nem tudom nekem csak benne van és minden megy rendesen ,én nem állitok semmit rajta ,vagyis a Need for Speed Shift az ugy szaggat hogy borzasztó de nem tudom miért ,azt nem is játszottam,a GTA4 hez meg gyenge a procim meg nem árt 4gb tól több memória sem
-
milomi
tag
Garancia papirja nekem nincs meg ......
De gagyi táppal próbálta ki azt tudom ....
Aztán kipróbálták egy rendes táppal vagy mivel ami állitólag 30 ezer körüli.. és azzal is ezt csinálta... de ugyan abba a gépbe tetté ka tépot is !!!
HA holnap is rosz leszz.. és vissza küldi.. akkor én utána járok mivolt a baja megvannak a kapcsolataim.. egerbe és Miskoolcon .. és irásos Eredményt hozok a hibáról és akkor kifizettetem a vevő hibáját is !
-
milomi
tag
nekem egy Gigabyte alaplap Ep35 Ds3L vagy mi .... ezen egy E 8200 proci 4 giga ram ... és a HD 4870 2 giga semmi baja nemvotl soha .... Ő peddig gagyitáppal hajtotta ezt tudom... Sajnos az illetőt nem ismerem csak itt PH ról ....
netezni tud vele... de mikor terhelést kap... leáll az egész... neki ( ezt mondta) holnap azt mondta elviszi egy szervizbe.. és letesztelteti ... és ha jó akkor Fizeti ki csak ... akkor most mit tegyek ??
-
milomi
tag
Valaki tudna nekemd segiteni ELADTAM 1 VIDIKARIM nállam semmi baja nemvolt.. HD 4870 2 gigás VAPOR-x es... nállam semmi baj nemvolt... az illető megkapta és nekei meg mikor terhelést kapott a gép 1-2 percen belül kikapcsol... ez mitölt lehet ?( megnézték már másik táppal os ! )
-
zolisx4
őstag
azért én nem sietném el ennyire nem fog le esni a 4890 ára a felére
legalábbis 1-2 hónapon belül biztosan nem, azért megnézed az 5xxx árát közel sem esik annyira mint amiről szó volt ,hogy karácsony után, igy meg ugy lemegy az ára, hát nem ugy néz ki ,a 4890 kb 1 évig biztosan tökéletes lessz, a játékokhoz ha esetleg kompromisszumokkal ia de jó lessz
-
Jano156
tag
csak gpu fokot tudok. alap 32C 60W-on, 45C 190W-on.
végül megszületett. ventillátor és víz kombó. fényképet teszek majd fel. de csak megjegyezném h azt viszont nem értem h a gyártók mi a f. ért tervezik ujra a refis karit? mondjuk az egész cécó nem lett volna ha tudok rá full cover vizes blokkot venni. de nem. na mind1. köszönöm a segítségeteket -
yoleeka
tag
Nem az a lényeg hogy egyszerre szóljon mind a kettő, hanem az hogy a fülhallgatót ne kelljen kihúzkodnom a gép hátuljából, mivel oda van bedugva a fülesem...és mivel baromi hosszú zsinórral rendelkezik, meg amúgysem használom a front hangszórókat, ne kelljen már minden egyes alkalommal bemásznom az asztal alá. hogy ki-be dugdossam a madzagot..
-
-
peetmaster
senior tag
5850-re nem kellene sokat ráfizetni (persze nem zsír új 5850-re gondolok).
Hiába, hogy pl. a Dirt2-ben nem lett nagy durranás a DX11, de már mégiscsak DX11-es kártyát kellene venni. Mondjuk engem valami okból kifolyólag nagyon vonz az Asus ENGTX285 Matrix
, de ezt csak így halkan jelentem ki, mert megköveznek az AMD-sek.
Szeretnék már egy olyan vga-t venni, ami legalább 2 évig még simán visz minden játékot, mert már baromira unom ezt a pc fejlesztgetést.
Ezért képes lennék beruházni egy drágábbra is, aztán 2-3 évig kuss van vga terén.
-
peetmaster
senior tag
-
-
peetmaster
senior tag
Azért azt jegyezzük meg, hogy a Vapor-X-eknél jóval magasabb a hibák előfordulási aránya, mint egy Toxic-nál.
Hami81: Gianni-tól kérdezd meg, hogy van-e neki Toxic, mert 49k-ért árulja. Jobban megéri, mint egy Vapor-X
odorgg: szintén 4890 Toxic-ot nyúzok, és eddig csak jókat tudok róla mondani.
-
Zolás
addikt
Hát a 450es mercuryt meg a 450es chifit ne emlitsd már egy lapon
Ha akkor egy 450es chifi van a gépedben és az durran el nem halt volna bele semmi a gépedben. Mondjuk nem is nagyon durrannak el ezek a tápok egyszerüne lekapcsol és ujraindul a gépezet. (Pont ahogy a kolléga is írja a hibát)
Ez a vidkari (Ati4890) meg amugy is egy iszonyatos zabagép tud lenni. Vagy egy jó minőségü és hatásfokú táp kell vagy egy erős közepes. Nekem is volt ilyen tápom de kissé koros darab volt és már a mostani Ati4730 as karimat se díjazta szegény. Eladtam egy p4es konfigba és vettem a mostanit amit meg nem használok ki
Viszont tudom hogy amig nem lesz CF a gépemben addig tápra nem lesz bajom egy jó ideig. -
Daffni2
addikt
Advanced BIOS Features-
Init Display First
Specifies the first initiation of the monitor display from the installed PCI graphics card,
PCI Express graphics card, or the onboard VGA.
PCI Slot Sets the PCI graphics card as the first display.(Default)
OnChip VGA Sets the onboard VGA as the first display.
PEG Sets the PCI Express graphics card on the PCIEX16_1 slot as the first display.
PEG1 Sets the PCI Express graphics card on the PCIEX8_1 slot as the first display.Az alaplapod leirása szerint van integrált VGA is rajta.
Akkor nem is kell másik kártyát betenni elég ha arra állítod az indulást. -
-
HSM
félisten
Nem neked kell. Ott az ATT-ben az auto 2D-3D OC opció... Beállíthatd, melyik profilt aktivála neked 2D-ben, és melyik profilt 3D-ben. Az esetek 99%-ban működik is. A maradék 1% az egy bizonyos HD formátum, amihez kevés a 2D-módú órajel, de valamiért az ATT nem kapcsol fel.... (100-ból 1 ilyen videóm, ha van, hamar észreveszed, ha bekövetkezik, akadva játssza le...
)
(#5286) vhunor: Pontosan, ahogy mondod. ATT-vel is villan órajel állításnál, de az ATT ésszel kapcsolgat, észre sem veszed, a kari magától meg sokszor 2D-ből is felváltana gyakorlatilag ok nélkül...
(Igazából okkkal, de ebbe most ne menjünk bele)
-
danilla
őstag
Vagy a honlapját.
-
vhunor
őstag
Délben kapok egy gtx275 oc-t, ha jól néztem az ugyanannyit vagy többet eszik mint a 4890, ha ezzel is gond lesz akkor vagy az alaplapom bolondult meg valamitől, vagy táp (de a tápra képtelen vagyok gyanakodni, nem létezik hogy táp miatt nem megy a gép adott kártyával 334-es fsb-vel, de 333-mal igen...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SoundBlaster X-Fi
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest