- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsa$
tag
válasz
gyurczy #5632 üzenetére
Hát nem tudom driverek kipurcannak alatta. Wireless Dj music system, harmony one, Mx5000 ezeket kapásból nem tudta normálisan kezelni a win7.. Legalábbis eddig. Az alaplapdriverekkel meg a VGA driverrel nem is volt gondom...
De a többi nem 100-as még a wifi kulcsomat se látta meg
Várok kicsit kiforjanak hozzá a szoftverek..
-
P100
senior tag
válasz
gyurczy #5537 üzenetére
SP3-al XP-n sincs kékhalál.
"szebb": XP-re is fel lehet tenni ugyanazt a design-t, ami Win7-en van. A hangoktól az ikonokig mindent Win7 stílusúra cserél egy egyszerű progi (Google). Szóval e miatt felesleges Win7-re váltani.
"jobb": én nem veszek észre semmilyen változást, max. átalakult az egyes funkciók elrendezése.
"gyorsabb": nálam SOKKAL lassabb az XP-nél (2GB memóriával).
És akkor arról ne is beszéljünk, hogy egy ilyen friss operációs rendszer valószínűleg 100x több hibát tartalmaz, mint a 10 éve folyamatosan javítgatott XP. Vagyis az XP biztonságosabb is...
-
peetmaster
senior tag
válasz
gyurczy #5347 üzenetére
Szerintem csak annyiban jobb egy ref. hűtős kártyától, hogy azon vapor-x hűtés van, ami halkabb és hűvösebb.
zolisx4: Szerintem még egy darabig ne tervezd az 5870-es vételét. Egyenlőre kidobott pénz lenne az ablakon. Simán megállja még a helyét most egy 4890. Engem egyedül a Dirt2 érdekelne, mint DX11-es kártya, de ahogy a napokban néztem róla 1-2 előzetes videót....hááát elég nevetséges. PS3-on ilyen grafikája van a GT5-nek HD felbontásban, és már nem mostani játék. Egy 5870-nek az árán egyértelműen PS3-at vennék.
-
TomiLi
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest