- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
danilla #7260 üzenetére
pedig ugy olvastam hogy az 5830 is lesz az ellenfele
5850 et volt szerencsém kipróbálni egy napig volt nálam jó vga nagyon de nem győzött meg igazán, azért gyorsabb mint a 4890 es de lehet hogy a gépem kevés azért nem jött a nagy eltérés a 2 vga közt .
Igen az 5870 es na arra azért kapásból cserélném a 4890 et de mint ahogy montad nagyon drága nekem van 2db 4890 ha eladnám őket még akkor is sokat hozzá kell tenni nagy aválság -
zolisx4
őstag
válasz
danilla #7246 üzenetére
Szerintem akinek 4890 ese volt és vált az 5xxx szériára az is eladta valakinek a 4890 est gondolom.
Hát az 5xxx széria most elég sok vga kijött de nagyon sok alsó és közép ,kategória jött ki az áruk végett sokan váltanak ezekre ,a sokkal erősebb vga ról de minimum kell az 5850 es vga az pedig még mindig drága mert az 5770 es elég gyengécske főleg a dx11 alatt nekem volt de eladtam ,az 5830 as ra leszek kíváncsi mit tud meg mekkora árcédulával jön , de már lehet hogy van is .. -
helkis
veterán
válasz
danilla #7217 üzenetére
win7 alatt nincs, vagy nem kell .net framework ugye? xp alatt már mondtam volna hogy cseréld ki.. itt most azt mondom még, hogy a területi beállításokat tedd át angolra, illetve előtte frissíts egy adobe flash-playert+ shokware-playert+ adobe-readert.. és próba újra..
ha az sem jön be akkor win helyreállítással telepítő lemezről átfuttatva kicseréli a drivereket eredetire, majd azt raksz fel amit akarsz, lehet hogy már a registry sem az igazi.. -
Devid_81
félisten
válasz
danilla #7205 üzenetére
Szedd le a driver sweepert, (rad bizom melyiket a portable, vagy a telepitos verziot) es restart, csokkentett mod ATI display driver...majd clean all...mondjuk ezt uninstall utan javasolnam leginkabb, de ha nem indul el a installerje rendesen akkor drasztikusabb modszerrel tudod csak leszedni.
-
helkis
veterán
válasz
danilla #7205 üzenetére
elvileg a programok eltávolításánál kell lennie egy catalist install managgernek, azt próbád leszedni, vagy javítani, stb.. természetesen tuningot offold (cpu+ram) amig ezzel szenvedsz..
esetleg ha nincs kikpcsolva akkor egy roll back driver-es megoldást is kipróbálhatsz.. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
danilla #5524 üzenetére
Mivel előre láthatólag két hetet integrált grafikával kell kihúznom, és utána is minden esélyem megvan hogy megint szar kártyát küldenek ( küldenek egy bontatlan ugyanilyet, ami lehet hogy ugyanilyen fos lesz) most a legtávolabbi dolog tőlem a higgadtság.
Most találtam ezt. Hamarabb kellett volna.Majdnem minden máodik felhasználói leírás arról szól hogy a kártya gyenge. Most vagy nagyon sok a béna user, vagy az XFX a hírnevével játszik...
http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=14-150-359&SortField=3&SummaryType=0&Pagesize=50&SelectedRating=-1&PurchaseMark=&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&Page=1&Keywords=%28keywords%29
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest