- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
Garancia papirja nekem nincs meg ......
De gagyi táppal próbálta ki azt tudom ....
Aztán kipróbálták egy rendes táppal vagy mivel ami állitólag 30 ezer körüli.. és azzal is ezt csinálta... de ugyan abba a gépbe tetté ka tépot is !!!
HA holnap is rosz leszz.. és vissza küldi.. akkor én utána járok mivolt a baja megvannak a kapcsolataim.. egerbe és Miskoolcon .. és irásos Eredményt hozok a hibáról és akkor kifizettetem a vevő hibáját is !
-
milomi
tag
nekem egy Gigabyte alaplap Ep35 Ds3L vagy mi .... ezen egy E 8200 proci 4 giga ram ... és a HD 4870 2 giga semmi baja nemvotl soha .... Ő peddig gagyitáppal hajtotta ezt tudom... Sajnos az illetőt nem ismerem csak itt PH ról ....
netezni tud vele... de mikor terhelést kap... leáll az egész... neki ( ezt mondta) holnap azt mondta elviszi egy szervizbe.. és letesztelteti ... és ha jó akkor Fizeti ki csak ... akkor most mit tegyek ??
-
milomi
tag
Valaki tudna nekemd segiteni ELADTAM 1 VIDIKARIM nállam semmi baja nemvolt.. HD 4870 2 gigás VAPOR-x es... nállam semmi baj nemvolt... az illető megkapta és nekei meg mikor terhelést kapott a gép 1-2 percen belül kikapcsol... ez mitölt lehet ?( megnézték már másik táppal os ! )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest