- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Gaboman #5717 üzenetére
Igen-igen.
Viszont ez Crysis Warhead eredmény volt... A sima Crysis sajnos nincs telepítva a gépen, a telepítéssel meg nincs most kedvem szöszölni...
Amúgy az I7 ebben a játékban nem gyorsabb számottevően, ha rendben van az oprendszered, és fel van húzva 3500 körülire a C2D, mivel a Crysis csak 2 magot használ....
Mondjuk ahogy visszaemlékszem, a sima Crysis gyorsabban futott, mint a warhead maxon.... -
HSM
félisten
válasz
Gaboman #5713 üzenetére
Ez így kb nem jó? [link] Vagy milyen bencsre gondoltál? Én ezzel teszteltem: "FBWH Tool 0.19. For updates please visit www.framebuffer.com.br", bár asszem az újabb 0.26-os verzióval.
Ja, és a CCC-ben minden alkalmazásvezérelten/high quality, CAI standard, minden más a progiból kapcsolva. -
zolisx4
őstag
válasz
Gaboman #5670 üzenetére
én nem hiszek a tesztekben ,,,,,
más alaplap más proci meg kitudja hogy készülnek a tesztek nem hiszem hogy az összeset 1 gépben tesztelték volna azt 10 en akárhányat,
hát majd meglátod kiváncsian várom hogy mit is tud a vga hőfok engem az érdekel igazán hogy othoni körülmények közt mit mutat -
Insoka
csendes tag
válasz
Gaboman #5670 üzenetére
Hát bocsi, de énsem vettem volna gyengébb karit,! Nem értem miért kéred ki a véleményem a tanácsom a vásárláshoz aztán meg rendelsz egy gyengébb karit..
Biztos csak azért mert 57xx-es és már a 4890 kiment a divatból,,, de azért még keményen odatud b@szni az a kari.
upp neki!
(Bocs a szófordulatért csak kicsit felment bennem a pumpa.)
-
peetmaster
senior tag
válasz
Gaboman #5658 üzenetére
42500Ft-ért van most itt PH-n egy XFX 4890. Nem a legjobb, de zsír új, és ennyi pénzért megéri. A haverod gondolkodása kicsit olyan, hogy "Mercedes is legyen, meg full extrás, meg nagyon olcsó".
Azért ne akarjunk 40k-ért brutál vga-t kapni, ami húzható, ráadásul nem melegszik. A teljesítménynek és a márkának ára van.
Ez nem off, csak vélemény.
-
Daffni2
addikt
válasz
Gaboman #5654 üzenetére
Például ami nekem is van.
Eleve emelt órajelű halk és hatásos hűtése van, nem hallani problémás darabokról.Jó ára van
GIGABYTE GV-R489OC-1GD HD4890 -
wsvap
csendes tag
válasz
Gaboman #5611 üzenetére
Köszi! Még annyi, hogy fogyasztásban egy sima Sapphire HD4890 1GB és egy Sapphire HD4890 1GB Vapor-x mit eszik? (400as chieftec tápom van, nem igazán szeretném lecserélni). Itt van egy teszt, ami alapján még ki tudná szolgálni a simát. De nem tudom, hogy a vapor-x-et is?
Egyáltalán 1650 alá kell vapor-x? tuningolni nagyon nem akarom. -
peetmaster
senior tag
válasz
Gaboman #5606 üzenetére
Dehogynem tud többet: rá lehet kötni 600ezer monitort, meg 20 év alatt behozza a fogyasztásával az árát a villanyszámlán.
Én is baromságnak tartom még egyenlőre az 5850/5870-et. Nem tudom, sokan felhozzák, hogy ennyi meg annyi a villanyszámla....ez relatív dolog: Most ha nekem van annyi pénzem, hogy 5850/5870 vagy netán 4870x2 crossfire-t vegyek, akkor nehogy már azon a ku**a villanyszámlán akadjak fel! Mit számít, hogy mennyit pörög a villanyóra, ha arra van pénze az embernek, hogy 60-70 vagy akár 90ezres vga "táncol" a pc-jében.
Nem értem ezt a fajta gondolkodást. Ha a villanyszámla számít, akkor menjen ki a kertbe kapálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest