- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
zolisx4 #8344 üzenetére
és azt hol találom?
mert néztem és sehol sincs ilyen opcio.
a játékoknál tudok ilyet, de windowsba is lehet akkor?Szerk:
Olyat találtam, hogy wait for vertical refresh
Itt tudom a csuszkát huzogatni teljesitmény és minöség irányába!
Gondolom erre gondoltál. Melyik irányba huzzam? -
G4ga
őstag
Sziasztok.
CSak egy rövid kérdés...
Az normális ha a kari játékokban picit ciripel? eddig nem csinálta, most elkezdte...
Érdekes ha tölt a játék, vagy átvezetö video van semmi hangja, amikor megy a játék ciripel.
Soha nem fagy ki, höfökok rendbe. Csak egy picit zavaró.
Szokjam meg? vagy temessem el? -
G4ga
őstag
hátha itt gyorsabbak vagytok!
-
G4ga
őstag
Ugy tünik elviszik a venti szabályzot és a hütöt is.
Már csak a megfelelö kártyát kelll felkutatnom.
Még mielöt bele végok egy fontos kérdés.
Ha meglépem a CF dolgot ugy érzem egy ideig ne szivesen ölnék pénz a gépbe.Érdemes lehet akkor a a CF?
Értve itt a hogy a proci Q6600 3.6on játatva kiszolgálja majd a két kártyát?
Igazából hibátlannak érzem a teljesitményét. De kéréds hogy idöt álló lesz majd a konfig ezzel a prociva? -
G4ga
őstag
válasz
MPowerPH #7913 üzenetére
De a Q6600 nem többet eszik mint az I7?
Ha ti mondjátok akkor nem lehet baj!
A nem örül neki amugy mit takar?DX11:
pontosan ugyan ezt gondolom én is.Szvsz még a DX10 is gyerek cipöben jár még...
Árban is olcsobb mint az 5970.
Max a gyári ventik hangjátol ürülök majd meg
Szerk:
Miért keverem az Ü és az Ö gombokat a billenytüzeten azt nem tudom! -
G4ga
őstag
válasz
zolisx4 #7886 üzenetére
nekem bejött.
Furmark alatt a kis kék sönikkel 120 fok volt a VRM ezzel a borával 72 fokra beáltt.
MSI OC-n.
Asszem pont Te irtad hogy neked nem lett jü, én megprobáltam és hibátlan. Mondjuk lehet sokkal jobb a hatásfoka a zalman hütövel mint mondjuk egy nem zalman hütövel! -
G4ga
őstag
-
G4ga
őstag
válasz
AirBooms #7599 üzenetére
remélem is. magam se mertem elhinni hogy ez ennyit fok hozni.
Ahogy néztem érthetö, hisz a kis bordák féloldalasan feküdtek rá a VRm-re, ez pedig ugye a pasztázással tölkéletesen ráfeküdt.
Ráadásul pont annyira magas hogy a borda teteje kap a GPU hütö szeléböl igy még hatásosabb.Este azért ha haza érek lefutattom azt a 20 percet, csak azért hogy megnyugodjak.
Igy ugye kijelenthetjük, hogy ha minden rendben lesz használhatom játékra a cuccot?
-
G4ga
őstag
Tisztelet mindenkinek.
MAi nap fejleményei. lehet igazatok volt és hagnyom kellet volna a a gyári hütött,
felraktam a bordát, elinditottam a tesztett és 5 perc után sötét kép...Nem nem csak vicceltem.
Szoval elmentem Computer modba megvettem az utolso Zalman RHS-90 bordát, haza értem, leszedtem a kis kék bordákat, lepuceváltam a Feteket, megkentem AC Mx2-vel, felraktam a bordát és elinditottam a furmárkot.igaz most nem futott 1200mp, most csak 832mp telett, de ugy érzem elég volt ez is.
A VRM höfoka olyan stabilan beált 71 fokra ahogy az a nagykönyvben megvan irva.Ime pár kép az eredményröl:
GPU-Z
Furmark fut.Remélem ezzel már meglesztek elégedve és sikerült a karinak megfelelöt megtalánom ugy hogy nem süketülök meg!
Véleményeket várok!
-
G4ga
őstag
válasz
AirBooms #7543 üzenetére
ezt monbom en is. A vga hibatlan, mint mondtam volt 4870em, sot a 4850em is pont ugyan ilyen hangot produkalt. A felporges es a suvito hang miatt kell a valtas. Lehet a vizzel jarnek a legjobban, de az draga nagyon es hardver specifikus.
Megprobalom azt a zalman bordat, max szabatok valami kis alu lapot es arra rakom a bordakat.
Tiszta vagyok avval hogy ez a kari ilyen es elkell fogadni.
4870-enhez eleg volt a huto, ehhez keves. -
G4ga
őstag
ugy baja nincsen. Semmivel se hangosabb mint a tobbi. Volt 8800gtm, gtsm, 4870em, ennek is pontosan ugyan olyan suvito hangja van.
Nem zorog, recseg , pusztan nem szimpatikus a hangja.
5 slip strem venti van igy is a hazba, eleg annak hallgatni a hangjat. A vf1000 pedig hangtalan.
A gpu homerseglettel nincs baj, azt tobben mondtatok, a vrm-hutese a gaz.
Valamelyikotok irta azt a piros zalman bordat, azt hol lehet beszerezni? Bar irtatok az se jo, de egy probat meger. Max rakok ra valami kis aktiv ventit. -
G4ga
őstag
válasz
gordonfreemN #7529 üzenetére
A tesztek asszem azt mondjak, hogy a 4870 is erosebb, pont ezert vettem 4890et.
Holnap ha haza ertem a visszaszerelessel kezdem es futattok egy tesztet. Beszamolok az eredmenyrol.
-
G4ga
őstag
válasz
zolisx4 #7523 üzenetére
ezzen ne mulik. ma már nem szerelek, asszony ugy is csak netezik ugyhogy holnapig igy marad, aztán visszarakom a gyárit. és meglátjuk mit mondanak az okosok.
Köszönöm a segitségeteket.
Jogos a pont.
Már bekérdeztem a VGA hütéses topikba is. mig nincs cserélünk és várunk!szerk:
inkább vissza rakom a 4730-at ami itthon van még. mindenkinek jobb lesz igy. -
G4ga
őstag
válasz
zolisx4 #7518 üzenetére
igy netezés közben 42 - 44 a két érték.
az akkor biztonságos ugye?
játszani nem jatszunk akkor!csütörtökön akkor játék elött visszaszerelés van gyárira, aztán majd nézünk valamit.
Szvsz a thermalright hütö buko, nem fér el a TRU és a Kama wingek miatt. igy nincs más mint a gyári.
Szavaitokból értve nem gyártottak még normális VRM bordát?
Mi a helyzet az Artic Coolinggal?
-
G4ga
őstag
válasz
zolisx4 #7515 üzenetére
ami a legdurvább, hogy a vf2000 is a nyolc kis sünit adják, pedig az kimondottan ehhez a karihoz van...
akkor lehet elkell bucsoznom a vf1000. nem akarom a gyári k**** hangos.
köszi a jotanácsokat. azért ha akad valakinek valami ötlete szivesen várom.
Hátha holnap is benéznek. csütörtök estig ugysincs játék.
ma már nem fogok neki álni szerelni.
netezni netezhetek ugye? -
G4ga
őstag
-
G4ga
őstag
válasz
AirBooms #7511 üzenetére
ezért kérdeztem.
alapjáraton 45 fok, mig nem rendezödik a dolog, kiborom hogy ne használjam, ezen nem mulik.
Mit tegyek oda? van valami faszentos vram hütés?
a gyári hütött nem fgom szét barmolni ez asszem természetes. a legjobbat szeretném a karinak de nem szeretnék megsüketülni a gyári ventitöl.
Várom a nálam okosabbaknál a tanácsokat.
Addig nem játszok és nem futattok még egyszer furmarkot!zolisx4: egyébb megoldás nincs? iszonyat hangja van annak a ventinek.
PowerColornak van nagyon bitang. az jó lehet?
mindjárt linkelek: -
G4ga
őstag
Sziasztok.
Minap sikerült beszereznem egy MSI 4890 OC.
Tapasztalatotok alapján kérnék informáciot.Ráraktam egy VF1000 hütöt. Sok helyen olvastam hogy türhetöen hüti a karit.
Gyorsan nyomtam egy furmarkot 1.7.00 stability tesztett.
20 percen keresztül izzasztottam a karit, a höfok max értéke 84 volt, az átlag 79-80
1920*1080 felbontáson.Ez milyenek mondható? Nyugodtan hagyhatom rajta a hütött vagy rakjam inkább vissza a gyárit?
Tudom hogy igazából játékokkal kellene tesztelni, de ha azt mondjátok ez gáz, inkább visszarakom a gyári hütött.
A memoria chipekre a gyári zalman bordákat raktam, a Vram-ra pedig négy kis bordát osztottam el.
Elég lesz ez neki?
Segitségeteket elöre is köszönöm!
-
G4ga
őstag
hmmm...
keresgéltem neten de nem találtam meg pont ezt a gigat.
képet nézve rámegy, azt olvastam hogy javasolják a vram hütését picit jobban.igazából 4870 XXX tökéletesen lehüti. a pici kék zalman bordák vannak rajta.
lehet karit cserélek és ezért kérdeztem.
Mondjuk 4890 Black edition szertnék. ott valoszinüleg gondba leszek a vrammal nem? -
G4ga
őstag
sry a 2. hsz:
ugy a hivatalos oldal szerint nem támogatja a 4890, több forumon olvastam hogy jó rá.
gondoltam megkérdezem hátha valaki probálta már...aki esetleg ráér és ért angolul, belenézne ebbe?. én azt veszem ki hogy emberünk dicséri a vapor x gyári hütésével szemben!
-
G4ga
őstag
Sziasztok.
Abban esetleg tudd valaki segiteni, hogy a 4890 szeriára jó e a Zalman VF1000 hütö?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest