- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
válasz
marcus.fenix #9003 üzenetére
A calculator szerint 554-es táp kell a konfigomhoz
-
scabi78
senior tag
válasz
marcus.fenix #9001 üzenetére
Köszönöm, a 4 mag AMD nálam is megvan, csak nem tuningolom.
A proci ilyen sokat zabálna? -
Nowi
tag
válasz
marcus.fenix #8497 üzenetére
koszi a tippet..
megnezem.. az 55fok az ugye teljesen normalis??
-
paprika
aktív tag
válasz
marcus.fenix #7195 üzenetére
Ennyire eszi a gépet az új Stalker?
Megnézem 3.8 ra tolt procival + 830/ 1000 órajeleken mit mutat
-
zolisx4
őstag
válasz
marcus.fenix #7203 üzenetére
most beszéltem egyik ismerőssel neki 5870 CF es van és neki sem jó elég érdekes
itt lehet driver
akivel meg elcséréltem a 4850 x2 es vga-mt neki meg megy rendesen semmi lassulás velena ezt nem értem már na az
de már kiváncsi vagyok berakom mind a két 4890 es vgat a géppe CF be megpróbálom mit mutat -
zolisx4
őstag
válasz
marcus.fenix #7201 üzenetére
nézem énis mert ugye nekem sem jó de egyszerűen nem jó a játék mindent kapcsoljak ki hogy legyen legalább 30 FPS em
-
lsc
nagyúr
válasz
A négy mag milyen prociban van és mennyin megy ?
Egyébként kaptál választ a cs és a cop topicban is. -
zolisx4
őstag
válasz
STALKER az valamiért pont ugyan ezt csinálja nekem is én is próbálkoztam driver cserével meg minden de nem igazán segitett ez a játék egyszerűen ilyen meg nem mondom hol melyik topikban beszéltünk róla hogy eléggé gyenge lett az optimalizálása nagyon darabos és kevés FPS én mikor nem ment le is szedtem de, volt olyan akinek az elment rendesen
lala42
Igaz az én vga-m nem pover color de nekem is igy forog a venti mikor már sokáig terhelem a vga-t néha ráerősit utánna visszaveszi a fordulatot de nem minden játéknál a 4850x2 es em is ilyen volt tudomásom szerint ez azért van mert a bios ban be van állitva az érték hogy mekkora hőmérsékletnél emelkedjen a ventilátor fordulata mondok egy számot 60 fok nál 35% venti fordulat 61 foknál meg 45% ventifordulat ha eléri a 61 fokot akkor ráteker de vissza is esik a hőmérséklet ezért ismét vissza veszi a fordulatot ,ha zavar a biosban tudod állitani ezeket az értékeket ha jól be állitod elmúlik ez a jelenség ,,,,
vagy rossz a vga ventilátor szabályzó része. -
zolisx4
őstag
válasz
marcus.fenix #5549 üzenetére
-
boogie84
veterán
válasz
marcus.fenix #5516 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz
marcus.fenix #5525 üzenetére
Miért nem kéred, hogy cseréljék más típusra?
-
zolisx4
őstag
válasz
marcus.fenix #5526 üzenetére
kicsit félre értettük egymást, biztosan van ami gyengébben szerepel, és ami jobbon, de én a tesztre utaltam hogy lehet hogy annak a vga nak van valami baja ugyan abban a gépben nem lehet rosszab a 4890 es legfeljebb, pont ugyan olyan a proci limit miatt .
Radeon HD 4890, 1GB, GDDR-5, 256bit, Aktív, DirectX10.1, TV-out, 875MHz/3900Hz nekem ez a tipus van és gyorsabb mint a 4870 es. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
marcus.fenix #5525 üzenetére
A linket elcsesztem:
-
danilla
őstag
válasz
marcus.fenix #5523 üzenetére
Pedig próbáltam érhető lenni
Bocs, hogy próbáltam "segíteni".
"Biztos mindkettőnk alaplapja szar, és koszos a slot, meg kevés a TT 550-es táp, meg nem tudunk drivert telepíteni, és azonos körülmények között tesztelni... stb." Mivan
higgadtság
Miért nem írtad azt, hogy már több programmal (everest, gpu-z stb) megnéztem kártya adatait, és mindenhol azt lehetett látni, hogy normálisan 16X-an megy a kártya.
Egyébként nem tudhatom, hogy állsz a garanciáztatás dologhoz, nem ismerlek. (találkoztam már jó pár fura emberrel)
Sok szerencsét az új kártyához
-
danilla
őstag
válasz
marcus.fenix #5518 üzenetére
Az xfx lite: a referencia hűtőhöz képest 3 hőcső helyett csak 2 van benne, és nem adnak hozzá "ajándék" játékot, meg pár + tartozékot.
Biztos nem az a gond nálad, hogy abban a slotban amiben a kártya van nem 16X-san megy?
Nézd meg GPU-Z-vel.
Nekem is volt ilyen, csak 1x-en ment a 4850-em, kivettem, kicsit kitakarítottam a gépházban, kifújtam a port, meg megtakarítottam a PCIE slotot, visszaraktam a kártyát, és már jó is volt.Ha minden úgy van a kártyán, ahogy kell, órajelek stb, akkor ott ne a kártyával van gond, hanem az alaplapoddal.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
marcus.fenix #5515 üzenetére
Ugyanabban a konfigurációban, ugyanazon rendszerrel, 9.10-es driverrel készített tesztek:
-
Daffni2
addikt
válasz
marcus.fenix #5500 üzenetére
Az is megérne egy bejegyzést, hogy miért vesznek az emberek olyan hardvert amiről seregnyi rossz tapasztalat van itt a PH-n is.
Mégis megveszik. -
nevo
aktív tag
válasz
marcus.fenix #5495 üzenetére
ez érdekes ennyire szar lenne az xfx, azt nem hinném
gpu-z -vel kellene monitoroztatni log fájlban miközben elindítasz egy játékot, hogy milyen frekiken mennek az órajelek, lehet hogy ott nem stimmel valami. -
lsc
nagyúr
válasz
marcus.fenix #5493 üzenetére
Drivert újraraktad ?
-
boogie84
veterán
válasz
marcus.fenix #5490 üzenetére
Nincs infó a gépedről! Lehetséges h ehhez a kártyához kevés a procid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest