- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir.kore
csendes tag
dx11-en ?
-
sir.kore
csendes tag
Sziasztok!Egy ismerősöm állítása szerint a 4870-re dx11 bios frissítést rakott!Na ezért gondoltam hátha van a 4890-re is
!De én sehol nem találok még utalást sem ere úgyhogy szerintem halott ügy!Tudnám értékelni ha valamit kitalálnának már mert ez a kártya cserélgetés már röhej
!Ez egy erős kártya de nem támogatja a dx11-et ezért idővel rákényszerítik a z embert hogy csak ez miatt cseréljen pedig műszakilag frankón meg van csinálva!Hát csak ennyi
!
-
sir.kore
csendes tag
Sziasztok!Hol találok a kártyámhoz bios frissítést?Gigabyte 4890oc!Köszi.
-
sir.kore
csendes tag
Az adapterhez két tápot lehet csatlakoztatni.Én mindkettőre rádugtam a tápot de,semmi!A hűtés felpörög és ennyi meg a csipogás!A táp Micase sr 450!Lehet hogy ez a gond?
-
sir.kore
csendes tag
Sziasztok!Problémám
eraktam a gépbe egy 4890oc-t a tápot rádugtam a kártyára beindítom de,semmi csak csipogás!A monitoron csak színek ugrálása!Ráadásul csak úgy lehet kikapcsolni a gépet ha kihúzom!Mi lehet a gond??Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest