- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Speedy007
őstag
válasz
s.Oliv3r #935 üzenetére
Annak ellenére hogy elég sok helyen még a csapból is az folyt félig-meddig jogosan fikázták az Iphone 16-s szériát hogy mennyie elcseszett félkész terméket dobtak a piacra ennek ellenére elég szép készlet hiány van belőle. (Álldom a megérzésemet hogy elsők között csaptam le a VF-nél a 16 Pro White titaniumra 19-re lapot húzva,hiszen a 15-s széria nem volt probléma mentes a túlzott melegedésre való hajlam miatt)
-
Speedy007
őstag
válasz
s.Oliv3r #600 üzenetére
remélem is, az is jó lenne hogy a kamera is össze szedné magát mert jelen állás szerint szerintem butácska. Makró fotózáskor hiába fókuszálok a közeli dologra az elmosódott homályos de a mögötte lévő viszont éles. Nagy nehezen rá lehet venni hogy mit akarsz tőle akkor nagyon jó az elkészült kép. Tézisem az hogy nem tudja ilyenkor hogy milyen fájl formátumban készítse el a képet, az említett probléma esetén JPEG képet készített de miután sikerült rá venni hogy mit akarok akkor már hajlandó volt HEIC-ben fotózni
-
Speedy007
őstag
válasz
s.Oliv3r #548 üzenetére
Engen más hiba üzenettel szivat "Panic CPU x caller" heti szinte egyszer vagy kétszer újra indul a telefon redszerint általában mikor NFC-vel fizetek a boltban de úgy is előjött már hogy nem is fizettem. Ezt sunyiban csinálja általában és csak úgy veszem észre mikor jelkódot kér Face ID helyett. Lassan már törzsvendég vagyok az Apple Call centerében hardveres anomáliát nem láttak de a szoftverben láttak zavart de nem tudják ők sem mire vélni állítólag nem egyedi esett
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
s.Oliv3r #472 üzenetére
Ez az első körösök, szerintem ez nem létezik. 3 helyen rendeltem elő, rögtön, ahogy lehetett.
Apple, Alza, Yettel.
Sehonnan nem kaptam meg. Ez az ország egy vicc. Florejacs melletti kis Spanyol kisvárosban, egy átlagos boltban ott van kirakva a pro max, a kutyának nem kell ez a telefon, Barcelona-ban és Martorell-ben (ahol lakom) meg, kb mindenhol van. Csak azért nem vettem meg Spanyolban, mert csak itt van rá 3 év garancia.
Elvagyok a 15 pro max-al is, de mindig az elsők között szoktam megenni az újat, hát most nem sikerült. -
-
-
-
válasz
s.Oliv3r #379 üzenetére
Mikor volt 1.2 millió? Most, vagy régebben? (PC ben nem vagyok otthon, van egy 7 éves laptopunk, de még működik
remélem sokáig
)
Ezek évente szintén elavulnak, nem? Teljesítményben…
Anno, 20 éve, még magam raktam összeés akkor is évente újabb jobb cuccokat hoztak ki. Mindig cserélgetni kellett a memóriát, videokártyát, mert a játékok fejlődtek🤦🏻♂️
-
válasz
s.Oliv3r #379 üzenetére
Egyetértek.
Nem tudom miből fakad a gyűlölet néhány Embernél néha, Én is azt nézem, hogy mi a legkényelemesebb, mi okozza a legkevesebb problémát. Amire használom, azt megbízhatóan, simán tegye. Fotó, videó, ne fagyjon le, elérhető legyek, stb…semmi extra részemről. Ezt a szintet az ios hozta/hozza. Pedig próbáltam az androidot, de nem ment nekiMindig objektíven közelítem meg, semmi “vérfanság” nincs és nem is volt bennem. Ezek eszközök, tárgyak, legyen megbízható, ha már a célra megvettem.
ios sem hibátlan, de még mindig elenyésző….és javítják.☝🏼remélem
-
-
-
Speedy007
őstag
válasz
s.Oliv3r #275 üzenetére
Akkor a 3582 lesz a valid. Ez a 3utools nem nyerte el a tetszésemet állandóan "össze omlik" még a gyári kábelel se jelzi ki az akksit és elfelejtődik hogy csatlakozva van a géphez a telefon. Xiaomi 65W-s Gan töltőhöz járó kábelel már kicsivel több a sikerem de az se tartós. 2x-r lett le futottva a Battery Testing mind a kétszer a 3582-t ír így számomra az a valós.
-
válasz
s.Oliv3r #266 üzenetére
Mert van egy gyártó által megadott érték, az a hivatalos, de a gyártó sorról minden akku kicsit más kapacitással jön le. Ezert lehet az is, hogy sok embernek egy év után is pl. 100% az akku, mert eredetileg nagyobb volt a kapacitása mint a gyári érték így igazából mondjuk 103-105%-ról indult a degradálódás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged