- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #3303 üzenetére
Köszi, persze gondoltam erre én már többször is, de...De ez soha nem volt jellemző egy iphone-ra.
Sajnos nekem erre nincs időm és kedvem sincs hozzá, hogy a rengeteg applikációt, amit az évek során megvettem újra telepítsek egyenként, éppen ezért ebben (is) az iphone mindig magasan előrébb járt.
Átvittem az adatokat és működött, anélkül, hogy újra kellett volna indítani, anélkül, hogy meg kell néznem megkaptam-e az üzeneteket, most kb minden szar ezen a rendszeren.
Toldozgatják, foltozgatják ami eleve rossz alapból.
Komolyan, néha legszívesebben a falhoz vágnám.
Mint írtam házamban mind a 3 szinten másik wifi router van. Egyszerűen képtelen rá, hogy átáljon a legerősebb jelre, sőt néha csak forog a keresője. Egy 150 ezres xiaomi, ami a kislányomé ezt gond nélkül megteszi és azonnal, ahogy a szinteken mozog.Szerencsére, minden más apple cuccom kiválóan működik és kegyetlen gyorsak.
De amikor autóban vagyok (és ez elég gyakori), akkor csak a telefonra tudok támaszkodni, ami folyamatosan szívat ezzel a gagyi és bugos rendszerével.Várom az új iphone-t az új rendszerrel, remélem azt nem cseszik el.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Aki ismer, az tudja, hogy itt, talán nálam nagyobb öskövületes Apple fan nem sok van ezen a fórumon.
Minden cuccom Apple kütyü és amióta létezik iphone azóta megveszem mindig a legújabbat, de engem napi szinten akaszt ki, hogy ez a rendszer mennyire elbaszodótt.Nem kicsit bugos, nem kapom meg elég gyakran az üzeneteket (ezalatt a whatsapp-ot értem, belépve látom csak, hogy ott van sok üzenet, de a telefon nem jelez )néha a gmail-re csak forog a töltés, de nem nyitja meg. Be kell zárni majd újra megnyitni.
A 3 szintes házamban képtelen átállni az erősebb wifi jelre. A szinkronizálás az icloud-al valami döglassú etc...etc... etc... már mindent újratelepítettem és egyáltalán nem vagyok hozzászokva, hogy nagyon gyakran csinálja és kicseszett soft reset-eket kell csinálnom.
Nem tudom mit csinálnak ott azok a balfékek a szoftver részlegnél, de most fogok venni egy vékény s25-öt, ha megjelenik és a két telefont együtt fogom használni, főleg az autóban, mert othhon nem érdekel mert a számítógépekkel nincs gond, mint írtam.
Tehát ettől a sok szarság miatt nem válok meg az apple ökoszisztémámtól, mert a többi jól működik (laptopok, macstudi, mini, apple tv) , csak az iphone-t most nagyon gagyinak tartom.Nekem nagyon sok ismerősöm Whatsapp-ot használ és útközben elég gáz, hogy csak akkor veszem észre, ha az autópályán megállok pihenőre. Pedig a BMW rendszere, kimondottan ios-re van kihegyezve.
Komolyan, nem tudom mit kellene csinálnom, mert amit lehet azt megteszem, nagyon gyakran küldöm a feddback-et nekik.jah igen és az üzemidő sem egy világbajnok, amikor megvettem sokkal jobb volt.
Ez a 18-as rendszer az egyik leggázabb, amit kiadtak, a toldozgatás, foltozgatás meg semmit nem ér, ha a basic kóddal van a probléma.Nektek vannak hasonló problémáitok?
Bocs, de nem olvasom mostanában a fórumot, jó ha havonta egyszer belépek. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Foglalt név #1543 üzenetére
Aha, látom már van ilyen opció, de tavaly még nem volt.
Viszont ez nem pénz érte, annak, aki ki akarja használni az Iphone kamerája minden tudását. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kchris78 #1539 üzenetére
Ez ellen már nem lehet mit tenni, szinte (majdnem) minden előfizetéses lett.
Én is jobban örülnék, ha valamiért fizetek, akkor az örökös marad.
Pl kérjen a HALIDE-ért 30 ezret, de akkor legyen örökös, de ezt a programot olyan sokan veszik, hogy hülye lenne ilyen opcióra átálniuk. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Köszi a válaszokat!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Melyik a legjobb kijelzővédő üveg srácok?
Olyat keresek, amin nem látszik meg azonnal, hogy egyáltalán hozzáértem. Nekem most Nillkin van rajta, de simán eltudom képzelni, hogy valami ócska hamisítvány sikerült vennem. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azért, mert a gyári lényegében arra van, hogy előkapod, lősz egy képet és a végeredmény jobb, mint a többi mobilnál. És ez alapján a gyári nagyon jól teljesít, de ha el akarsz vele szórakózni és mindent kihozni a kamerából, akkor a HALIDE-nál jobb nem létezik már évek óta.
Persze ettől függetlenül csinálhatnának gyári mellé egy olyan opciót, hogy professzionális mód.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Miért, vettél már valamit onnét és utána rossz tapasztalod volt?
Nyilván nem volt ilyen, mert akkor nem írnád ezt.Semmi gond velük. Pl...
A sony master oled tévét az utolsó napon vittem vissza (30-dik), ami közel másfél milla volt, mert kiakasztott, hogy egy ilyen tévé, úgy kitud fagyni, hogy áramtalaítani kellett, hogy újra magához térjen.
Szó nélkül visszafizették a pénzt sűrű elnézések közepette. De ez csak egy dolog volt a sok közül. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nagy a valószinűsége, hogy a készülék hardverhibás (ram szokott hasonló anomáliákat okozni) és ezért generálja rögtön ezt a szarságot. Ha ennyire nem javul meg a reset-től sem. Ki kell cseréltetni, ennyi.
Amúgy, ha valami neve nincs gsm boltban vetted, akkor ez macerás(abb) lesz/lehet, ha elkezdik elhárítani a hibát magukról. Ekkora értékű készüléket csak is MM, EMAG, ALZA, EURONICS, APPLE, ISTYLE etc boltokban szabad megvenni, nem érdemes spórólni. Ott nem szórakoznak a visszavétellel, kicseréléssel, pénzvisszafizetéssel. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Használ valaki itt My BMW applikációt?
Mostanában tetű lassan nyílik meg, de van amikor azonnal.
Már töröltem az app-ot, majd újratelepítettem, soft reset is volt.
Probléma ugyanaz...feedback-et elküldtem. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
7Heads Drago #993 üzenetére
Ezt a kérdést nem igazán értem. A telepítéseket nem lehet elvégezni fiók belépés nélkül, de írtam, hogy a kislányomnak lesz, aki tudott erről és már meg is kapta a mobilját. A többit meg majd ő telepíti magának.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Euronics, mind a kettő.
Végül örülök, hogy náluk vettem meg, mert egyrészt (itthon) nekem itt vannak a közelben, másrészt bármi gondom volt, mindig azonnal intézkedtek, vagy cseréltek szó nélkül.Épp mind a két telefont töltöm, ami ajándékba lesz, arra telepítek fel néhány fontos dolgot, aztán megkapja az egyik lányom a szülinapjára, aztán többit majd úgyis Ő intézi.
---------
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hirtelen lett két fekete Pro max-om is. 1TB (nekem lesz) és egy 256GB (ajándékba).
Egyelőre még a dobozban vannak. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
karldergroße #934 üzenetére
Akkor az osztrákok is telibe vannak tojva az Apple részéről, mint a magyarok.
Franciaország, Spanyolország, (ebben a két országban vagyok gyakran) ott vannak a boltokban, de ha megrendeled online, másnap már meg is megkapod. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kchris78 #910 üzenetére
Értem én, de saját készülékemen tapasztalom, hogy 1 év alatt a felére csökkent az üzemidő, de legalább 100%-ot mutat, eladni nem akarom, mert szükségem van a tárhyelre. Szóval, ez konkrétan hazugság.
Kíváncsi vagyok a 16 pro max mennyit bír majd, ha egyszer végre a kezemben lesz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
És szerinted 80 valahány százaléknál cseréltetni kell(ene) egy akksit, vagy bármilyen terméket?
84% és cseréltetni kell, kimondani is röhej az érték alapján. Ha valami nekem még 84%-os állapotú az teljesen mást jelent, vagyis azt, hogy még bőven van erő a termékben, bármi is legyen az. Kicseréltetni akkor kellene valamit, ha ez 20-25% alá esne. Szóval ez a % az ios rendszerben egy akkora ordas nagy bullshit, hogy nonszensz.Ha ezt az ios normálisan mutatná, a felhasználóknak a vétel után 1 hónappal már 90%-on volna ez az érték, ami folyamtosan csökkenne. De akkor óriási felháborodás lenne, ezért inkább átcseszik az iPhone tulajt ezzel a kamu százalékkal.
Komolyan, ki az az agymosott, aki elhiszi, hogy 1 év után az én akksim még mindig 100%-os? Holott ezt mutatja az 1TB 15 pro max-om...
Én én tapasztalom, hogy estére már 30%-on az egész hóbelevanc és normál használat mellett. Amikor megvettem ugyanilyen használat mellett két napot is bírt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Túlzásba viszitek ezt a töltés mizériát. Soha nem figyeltem erre és nem is érdekelt, irodában, autóban, otthon vagy bárhol össze-vissza töltöttem mindig.
És minden telefonom egy év után 100% (de ha 90 lenne, vagy 80 az sem tuna érdekelni), de ez volna az első és legnagyobb baromság, amit az apple-nek azonnal ki kellene szedni ebből a rendszerből. Sőt otthon a macbookpro 140wattos töltőjével töltöm, mert az van bedugva.
Egyszerűen nem érdekel. Az autómban meg van, hogy egész nap ott van a helyén és néha olyan kicseszett forró a vezeték nélküli töltéstől, hogy csodálom, hogy működik. Ezzel az egésszel egy a gond, a 100% egyszerűen nem mérvadó. pl a páromnak 98%-ra merült telefonja alig bír ki egy napot, de a másik 86%-ra merült iphone meg elmegy másfelet is ugyanazzal a használattal. Ez az egész arra jó, hogy a leendő vevők erre izgulnak, hány százalék, mennyi töltési ciklus, ami egy jó alkualap nekik.
Viszont jobb lenne, ha egy középszintű Xiaomi nem verné kenterbe, hogy 10 perc alatt feltöltődik annyira, hogy szinte egésznap használható a telefon.
Egy eladásnál az android vevőt érdeklik ezek a dolgok? Nem, mert nincs benne ez az elcseszett bullshit a rendszerben.Ha cserélni kell az aksit, úgyis mindenki tapasztalni fogja.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én nem is értem, hogy kerülhet ki olyan termék egy honlapra, ami nem (is) létezik raktáron. Vagy lehet, hogy volt 1 db, de akkor szar az egész rendszer, ha engedi másik 50, vagy több személynek is megrendelni.
És akik előrefizetnek, azoknak használva van a pénze. Ahol előre kell (lehet csak) fizetni, azt otthagyom, pontosan azért, mert nem megbízható ebben az országban már senki. Nem fogok a pénzem után rohangálni, egyrészt ideg, másrészt ne rabolja az időmet senki ilyennel.
Spanyolban volt hasonló példa tavaly, egy megredelt termék elfogyott és előre fizettem, de amint ez kiderült a pénzem azonnal landolt a számlámom és persze rögtön ott volt egy elnézést kérő 15%-os kupon is... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szia Icevave, nem fizetek előre még az Apple-nek sem, mivel nem olyan régen olvastam, hogy ők is lemondták valakinél a szállítást, pedig előre kifizette. Illetve náluk ki kell fizetni előre. Bár nekem eddig minden rendelést kiszállítottak, még a 2 millás lapost is már másnapra. Szóval ezért nem értem, hogy főleg az Apple nem látja, hogy készlethiány van?
---------
#848Razzul
Persze, tudják ők ezt nagyon jól, nyilván ez az egész egy ordas nagy kamu volt, hogy volt nekik raktáron, vagy volt 1 db, de a hülye rendszerük mégis engedte, hogy jó sokan berendeljék és kifizessék előre, amit tudnak használni, akár 1 hónapig is kamatmentesen. Már akkor sem rendelnék a yettel-től, hacsak náluk lenne valóban elérhető. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én ma kaptam egy sms-t, hogy törölték a rendelésem.
Ez egy megbízhatatlan cég, nem is rendelek tőlük, csak olyan telefont, amit majd (véletlenül) nem veszek át.
Látom közben, hogy a MM-ban már azt írják, elérhető 3-15 napon belül, mire a megrendeléshez értem, már nem volt elérhető. Mi a tkm történik ebben az országban?
Darabonként jön 1-1 készülék néhány helyre 1 hónapban? WTF...De az biztos, hogy pont ebből az okból kifolyólag nem fogok előre fizetni semmit. Az én pénzem senki nem fogja kamatmentesen több héten át használni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egyetértek..., egyszerűen nonszensz ez a ikon áthelyezési mizéria. Ha át akarok helyezni valamit, akkor azt azért szeretném, hogy az ott üresen álljon, mert majd a helyére mást szeretnék tenni. Nem, átrendezi az egészet, kitölti a helyet, az kerül oda, aminek semmi keresnivalója ott etc... Után az az egész keveredik, végül hagyom a csába az egészet, mert csak az időmet rabolja.
--------Más:
Kíváncsi vagyok, lesz-e ma telefonom, vagy nem, mert eddig nagy a csönd, semmi értesítés, semmi email, sms, ki fogja szállítani, vagy töröltük, vagy valami, de eddig semmi. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, meghallgattam "csillió" menü meg mellék menüpontot, sehol egy olyan, hogy érdeklődni, vagy valami, végül benyomtam a panaszbejelentést. Itt egy kedves hölgynek elmondtam a bajom, elkérte a rendelési azonosítót, utánanézett és azt mondta, hétfőn szállítják (ahogy a rendelés szerint elő is volt írva) az 1TB Pro max telefont.
Szóval, jön a készülék, de majd biztos akkor lesz, ha a kezemben tartom. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
A megrendelés óta nekem sincs semmi értesítés. De nem kell azt visszamondani.
Jah, hogy már kifizetted. Na, ilyen nálam nem játszik, pontosan ezek a szarságok miatt már többször megszívtam, utána meg futkossak a pénzem után, ami plusz időrablás. Ha kihozzák, mert közben lesz egy másik, vihetik vissza és ennyi...Először én is üzletbe akartam kérni, akkor láttam, hogy akkor előre fizetni kell, de a házhozszállítást meg engedi utánvéttel. Miért is nem tudom kifizetni az üzletben utólag? Ahol erre mindenhol máshol van lehetőség, azt nem vágom, de nagyon elcseszett "ötlet", akármelyik yettel-es marketing "agytröszt" fejéből pattant ki.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
k.viktoria #678 üzenetére
Szia!
Első körben csinálj egy soft reset-et.
Lehet beakadt valami...
Hangerő fel, majd hangerő le, egymás után és gyorsan.
Majd addig nyomva tartod a bekapcsoló gombot, amíg az Apple logó megjelenik. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem az alza továbbra is azt írja, termék beszerzése folyamatban.
Spanyolban már vettem egy 512-es sivatagi színűt a páromnak, de magamnak itt akarom megvenni. Yettelnél sincs már készülékfüggőség, ugye? Kártyásan rendeltem egy 1 TB tárhelyest. Aztán látom, hogy már nem is elérhető, szóval csak egy darab volt ott véletlen. Én úgy emlékszem, a pro max 14-et ott vettem és már az is független volt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azért vicc mert nem sikerült előrendelned ...
Sokan ismernek itt a fórumon, tudják, hogy az angol az anyanyelvem, a feleségem miatt tanultam meg ezt a nyelvet (is) 10 év alatt tökéletesre, de szerintem teljesen érthetően leírtam, hogy három helyen redeltem elő. Az a vicc, hogy ebből semmi nem lett. Nem az a vicc, hogy nem sikerült előrendelnem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
s.Oliv3r #472 üzenetére
Ez az első körösök, szerintem ez nem létezik. 3 helyen rendeltem elő, rögtön, ahogy lehetett.
Apple, Alza, Yettel.
Sehonnan nem kaptam meg. Ez az ország egy vicc. Florejacs melletti kis Spanyol kisvárosban, egy átlagos boltban ott van kirakva a pro max, a kutyának nem kell ez a telefon, Barcelona-ban és Martorell-ben (ahol lakom) meg, kb mindenhol van. Csak azért nem vettem meg Spanyolban, mert csak itt van rá 3 év garancia.
Elvagyok a 15 pro max-al is, de mindig az elsők között szoktam megenni az újat, hát most nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest