Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz 7Heads Drago #304 üzenetére
Mint írtam, két modellt két különböző méretben, ami darabra négy. Alapmodell két méretben és Pro szintén két méretben.
Navaren Neked is csak azt tudom írni, hogy ne menjünk bele jóslatokba, fél év múlva megtudjuk, hogy milyen lesz az új SE.
No Cat No Life
-
tag
Jó.Most akkor képzeld el azt a szituációt, hogy év elején összeül az igazgatótanács és nagy egyetértésben meghozzák azt a döntést, hogy szeptemberben 1000 dodóért piacra dobják a 16-ot.Majd jelentkezik a buzgó újonc, hogy hát gyerekek, mi ezt féláron is meg tudjuk oldani, akkor dobjunk bele mindent az új SE-be és bő nyállal köpjünk szembe minden 16 vásárlót. Ugye ezt te sem hiszed el?
Razzul Nincs az Apple-nél gennyesebb profitorientált cég, pontosan annyira fogják visszahúzni az SE 2025-öt, hogy az a legkisebb mértékben sem legyen vonzó alánlat a leendő 16 vásárlóknak.No Cat No Life
-
tag
Teljes mértékben kizárt, hogy az SE 2025 A18 chipet kapjon. OLED és 60 Hz oké, ahogy a notch is meg a 8 GB RAM (ha már AI), de 500 dollárért 100%, hogy nem lesz A18, de én még a 48 MP-es kamerát is kétségbe vonom. Ennyi pénzért sokkal reálisabb az A16 chip, a 12 MP-es kamera (még az is előfordulhat, hogy ultraszéles sem lesz).
No Cat No Life
-
tag
Ha igazak a pletykák, akkor megkapja az iPhone 14 házát és akkor már feltélezem OLED kijelzővel. Chipről nem szól a fáma, én A16-ra tippelek. 8 GB RAM-ról írnak, ami elég jól hangzik.
Na most ez így mind szép és jó, kérdés, hogy milyen vastagon fog majd a ceruza, mert az biztos, hogy az Apple nem akarja majd házon belül kannibeliálni a drágább modelleket.No Cat No Life
-
tag
Tekints erre az egészre úgy, hogy az Apple idén piacra dobott két modellt két különböző méretben, ami darabra ugyan négy telefon, de tudásra csak kettő. A jövőre érkező SE 2025 a gyártó harmadik modellje lesz, de összesen öt készülék közül lehet majd választani.
No Cat No Life
-
tag
Miről olvasnál szívesen egy 16 Pro Max tesztben? Még annyi különbség sincs a Pro és a Pro Max között, mint a tavalyi 15-ös szériában, ahol a Pro Max kapott egy periszkópos telefotó kamerát, a Pro pedig nem.
Idén nyista, nagyobb kijelző, nagyobb akku és slussz.No Cat No Life
-
tag
Egyetértek a hozzsszólásoddal, nem is az volt a célom, hogy kizárólag az EP törvényhozásokra kenjem a dolgot.
Tény, hogy az EU most rángatja az Apple haját, de a gyártó sem mutatott semmi hajlandóságot arra, hogy az új széria piacra dobásával együtt bemutassa a nagy dirrel-durral beharangozott AI funkciókat.
Én várok türelmesen, majd csak jön valamikor jövőre.No Cat No Life
-
tag
válasz 7Heads Drago #210 üzenetére
Ez az egész Apple AI téma elég kényes dolog. Vannak, akik a gyártóra mutogatnak, mások az EU bürökratákra. Ha megkapjuk, én is ki fogom próbálni, de alapvetően jól megvagyok nélküle.
No Cat No Life
-
tag
válasz Fuxosbömis #192 üzenetére
Jön, sőt a Samsung év eleji nyilatkozata szerint még idén nyáron.
No Cat No Life
-
tag
válasz Fuxosbömis #188 üzenetére
Ha olyan tableted van, ami a 6.1.1-gyel megkapta az AI funkciókat és a Samsung böngészővel le tudsz fordítani egy komplett külföldi oldalt, akkor leteszem a hajam.
Spoiler: Nem fog sikerülni.
No Cat No Life
-
tag
válasz Fuxosbömis #183 üzenetére
A Galaxy AI olyan jól sikerült, hogy a Samsung saját böngészője és az S-Pen egyaránt elfelejtett magyarul.
No Cat No Life
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest