Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
karldergroße #1290 üzenetére
Érdekes egyébként, 15PM-al nem volt eddig semmi ilyen jellegű problémám. Akkor itt reménykedni lehet maximum, hogy szoftveres a dolog, bár akkor másikat is érintene.
-
válasz
Speedy007 #1099 üzenetére
Mégis honnan tudod, hogy az pontosabb? Ahány app, ahány időjárás szolgáltató, annyi különböző adat lesz. Ha letöltesz 2-3 magyart, pl. időkép, köpönyeg, stb. azok sem fogják ugyanazt mutatni.
El kell fogadni, hogy az időjárás ilyen, nyilván sosem azon a pár fokon fog múlni az ember napja.
-
-
válasz
7Heads Drago #921 üzenetére
Apple Store csak akkor vonja le a pénzt, amikor ténylegesen, fizikailag is "érkeztetik" a terméket. Nálam mindig úgy volt eddig. Előrendelésnél, ha pl. 1,5 hetet csúszott a tényleges kiszállítás, akkor annyival később is vonta le a pénzt, pont előtte nap, hogy feladta a futárnak.
-
Eleve nem kell elvárni, hogy valami tökéletes legyen, mert olyan nincs. Bár voltak sokkal kevésbé bugos verziók az évek során, sokan azért emlékszünk úgy rá, hogy akkor atomstabil volt, mert a konkurencia volt aránytananul sokkal bugosabb. Tehát akkor sem volt minden tökéletes, csak túlságosan eltértek az arányok.
-
Az hát, nem is értem, ha már lehet szabadon rendezni, mit kell variálni. Miért nem hagy egy "lyukat" ott, ahonnan elveszem az ikont.
Mondjuk, kezdetektől ismerem az iOS-t, szó szerint, szóval nem lepődöm meg rajta, de attól még nem értem (mint oly sok más mindent sem vele kapcsolatban).
Egy gondolat viszont végigkísért az évek során: "Vajon akik fejlesztik az OS-t (és legyen szó bármelyik másikról is), miért nem használják azt?". Mert az egyre több logikátlan baromságtól az embernek az az érzete támad, hogy olyan fejleszti, aki nem használja. -
Mert attól még sorba rendezni próbálja, így ha a "halomból" szeded ki, akkor ugyanúgy a többi alatta lévőt "felzárkóztatja". Ha van elég helyed, akkor kezd el rendezni úgy, hogy kiveszed a tömegből az ikont, elviszed üres helyre lentre pl. majd úgy már ott fog maradni és tudod egy idő után rendezni. Rá kell érezni.
-
De van....
Kirakod lockscreenre a battery widgetet, majd amíg még szerkesztés módban vagy (tehát ott a widgetnél bal felül mutatja a minusz jelet, megint rányomsz magára a widgetre. Ott lesz, hogy alapból be van kapcsolva, hogy automatán váltson, mit mutat, de ha azt kikapcsolod, akkor fixen ki lehet választani, mit mutasson:
-
válasz
s.Oliv3r #266 üzenetére
Mert van egy gyártó által megadott érték, az a hivatalos, de a gyártó sorról minden akku kicsit más kapacitással jön le. Ezert lehet az is, hogy sok embernek egy év után is pl. 100% az akku, mert eredetileg nagyobb volt a kapacitása mint a gyári érték így igazából mondjuk 103-105%-ról indult a degradálódás.
-
válasz
7Heads Drago #132 üzenetére
Crop. 48 mp-esből crop-olja.
-
Hát, 15PM-al a kezemben idén már végképp nem tudtam megmagyarázni magamnak sem a váltást (tudom, senki sem kényszerít rá, de eddig minden évben váltottam, ki erre költ ugye, ki arra).
11PM-től kezdve lépegetve először volt az új(szerűbb) forma, plusz RAM, majd 12PMről a kisebb notch és 120Hz, aztán onnan 14PM-ra jött még több RAM és AOD, plusz DI, 15PM meg USB-C és Action Button. Nyilván a teljesség igénye nélkül soroltam most a - számomra - fontosabbakat.
Ezek sem nagy dolgok, de még ezekhez képest is nagyon kevés jóval kecsegtet az új széria. Hozzáteszem ismét: számomra. Camera control szerintem egy hoax, azért került oda, hogy valami mégis legyen, ami más, mint előtte.Egyébként az összegzés második mondatának kezdetén hiányzik egy "s", így Steve Job lett. Nem kötekedés, csak feltűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged