- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- BlitzWolf termékek topicja
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sasi001
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3360 üzenetére
Az jó, egyedül az nem tetszett, hogy olyan csillámos szivárványos volt a kijelző egy pár másodpercig mielőtt mutatta a fekete képernyőt a hőmérővel. Egyébként nincs semmi baja. Érdekes, hogy az órán (u2) sem voltam elérhető, elvileg kapcsolatban volt a telefonnal, pedig van benne e-SIM is.
-
-
karldergroße
senior tag
válasz
Zsolt,72 #3325 üzenetére
Nekem más a véleményem. A 2022-es állapotokhoz képest, amikor 4 hónap után el kellett adnom az iPhone 13-at, annyira csökött és visszamaradott volt az androidhoz képest, most élvezem az iphone 16 újításait, sokkal nagyobb testreszabhatóságát, kényelmét. (Ha jól emlékszem, akkor még az ikonokat sem lehetett mappákba rendezni, nem lehetett ikont kihagyni egy oldalon, alig voltak widgetek, azok is nyomik és a fájlkezelés is sokkal szabadabb lett azóta.) Szerintem ragyogó készülék és a szoftver is sokkal jobb, mint volt. (Mondjuk én a felsorolt hibajelenségek 98 százalékát nem is tapasztalom.)
Ehhez még hozzájön, hogy a 16 pro mérete zseniális, android vonalon nincs ennyire jó készülék ilyen méretben, ott mind tepsi, ami jó.
Most egyáltalán nem vágyom vissza androidra, mint 3 éve. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #3303 üzenetére
Köszi, persze gondoltam erre én már többször is, de...De ez soha nem volt jellemző egy iphone-ra.
Sajnos nekem erre nincs időm és kedvem sincs hozzá, hogy a rengeteg applikációt, amit az évek során megvettem újra telepítsek egyenként, éppen ezért ebben (is) az iphone mindig magasan előrébb járt.
Átvittem az adatokat és működött, anélkül, hogy újra kellett volna indítani, anélkül, hogy meg kell néznem megkaptam-e az üzeneteket, most kb minden szar ezen a rendszeren.
Toldozgatják, foltozgatják ami eleve rossz alapból.
Komolyan, néha legszívesebben a falhoz vágnám.
Mint írtam házamban mind a 3 szinten másik wifi router van. Egyszerűen képtelen rá, hogy átáljon a legerősebb jelre, sőt néha csak forog a keresője. Egy 150 ezres xiaomi, ami a kislányomé ezt gond nélkül megteszi és azonnal, ahogy a szinteken mozog.Szerencsére, minden más apple cuccom kiválóan működik és kegyetlen gyorsak.
De amikor autóban vagyok (és ez elég gyakori), akkor csak a telefonra tudok támaszkodni, ami folyamatosan szívat ezzel a gagyi és bugos rendszerével.Várom az új iphone-t az új rendszerrel, remélem azt nem cseszik el.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Zsolt,72 #3303 üzenetére
Az új telefonként beállítás nem először jön fel, mint az ügyfélszolgálati Szent Grál.
Mivel nem 2005-öt írunk, jó lenne a teljesség kedvéért hozzátenni, hogy mekkora szopócunamit indíthat ez el!
Ha csinál valaki backup-ot akkor van esélye utána a csak telefonra mentett adatokat vissza térni. Vagy nem és előtte kellett volna kimenteni a dolgokat ha erre egyáltalán van lehetőség.
A biometrikus azonosítás is a készülékhez kötött, így ezt is újra kell állítani. 2 perc alatt kész, csak sokminden amit ez védett is eltűnt.
Ha előtte gondoltál rá, minden 2MF-t átmentettél egy másik készülékre, majd visszarakod a visszaállítottra, akkor csak 1 órát szívtál, de legalább nem kell napokat várni a bank levelére, hogy megint meg tudd nézni az egyenleged.
A munkáltató is biztos örül ha azzal megy el a reggelen, hogy visszaállítod az összes cuccot, amihez kell a vpn vagy a rendszergazda.
Csak azért mert ez a telefon csak működik. -
MLA
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #3216 üzenetére
Hát nem tudom, igaz hogy mind a két fizetés ugyanott hiúsult meg, de a Samuval is ott fizettem még egy hete és azzal semmi gond nem volt. Már csak azért sem lehet rossz a terminál, mert miután hosszan szenvedtem a telefonnal elővettem a kártyát és azzal azonnal ment.
Sajnos HREH fórum társ kilőtte a Watch csatlakozás miatti hibát is, most már tényleg nem tudom mire gondoljak. Ma este tokot cserélek, aztán újra próba. Most már legalább tudom, hogy célzottan a telefon felső felét rakom rá.
Te mennyire közel tartod a terminálhoz a telefont? -
HREH
senior tag
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #3160 üzenetére
80 százalék korláttal nem kapod meg a felső 20% energiát ami majdnem a fele kapacitását jelenti a készüléknek ,így értelemszerűen többet kell tölteni mint korlát nélkül.
Egy új akkumulátor sokáig tartja a 80% feletti értéket és csak majd azután kezd el szépen csökkenni.
Pl. ha feltöltöd 98/100%-ig ,ott ragad egy jó ideig.
A több töltés jobban tönkrevágja ,mint a 96/98/100%-ra töltés.
Arról nem beszélve ,hogy nem mind1 mivel töltöd ,használod e a töltés közben a készüléket és stb. -
joey04
titán
válasz
Zsolt,72 #3054 üzenetére
Egyébként pont ez mondom, hogy ezek a változtatások pont arra lettek jók, hogy aki droidról vált az csalódik, mert még most is kevesebb és korlátozottabb a testreszabhatóság, vagy hiába vannak külső store-ok, a kutya nem használja őket (szerencsére), stb stb. Aki még régi motoros, az meg azért csalódik, mert sok kapcsoló meg opció miatt már nem olyan "hülyebiztos" és betonstabil a rendszer mint régen. Nagyon szűk az a réteg, akik szerint ez így most jó, pont ez kellett. Kb. csak karldergroße. a többség szerint vagy ez is kevés, vagy ez is sok már.
-
MLA
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #3045 üzenetére
Köszönöm, ránézek a programra.
Bár már az is megkönnyebbülés, hogy a lemondás után is használható marad az iTunes.
Nem azt mondom, hogy rossz a rendszer zártsága, mert nekem is tetszik, csak mindenhol azt olvastam mennyire nyitott lett, hát az emlékeim szerint majdnem ilyen zárt volt régen is. Valószínűleg azoknak akik folyamatosan használják jobban feltűnik a változás. -
Rob Rob
tag
válasz
Zsolt,72 #3047 üzenetére
A Google nagyon jó szinte etalon használom itt is a widgetjét. Érthetően nem szeretik Cupertinoban.
Akkor az integráció a Deepl szuperereje.
Amiket én használok:
Swiftkey buta verzió
Osmand+
Sygic
Időjárás & Radar
Tv profil
Itest
Hush Nag Bllocker
Radio Hungary
Speedtest Ookla
Adblock plus for Safari
Google Drive
Google fordító
És természetesen jó néhány banki es gyári apple alkalmazást -
batai15
félisten
válasz
Zsolt,72 #2918 üzenetére
Mivel elég sokat használom ( köszönhetően hogy régebben nem volt a tárcsázóban a t9 ) hogyha keresek egy kontaktot néha hosszú másodpercekig inaktív a hívás/imessage / facetime gomb.
Nálam xr óta szinte mindegyik produkálja , 16 pro is.
Plusz ott van a Gboard hang diktáló ablaka ami befagy szintén xr óta
Ezt leszámítva még így is sokkal kevesebb a gondom mint droidon , a jó kis ip15 le cseréltem egy s23 ultrára egy hét alatt több gondom volt vele. Hektikus akku , kamera , rendszer , az az amazfit gtr3am rendszeresen le dobta , fókusz módok nem működtek normálisan ,gmail sokszor nem jelzett. Legviccesebb az óra , az ember azt gondolná hogy eleve droidra kitalált eszköz ios-en rosszabb lesz.
Ebből főleg a gmail és az óra s21fe-en is jelen volt egyébként . (Mielőtt valaki azzal jönne hogy user error ) -
Sasi001
senior tag
válasz
Zsolt,72 #2824 üzenetére
Megtaláltam. Összerakják ahogy kéred, kamera gomb zafír, szerintem jó és jó az ár.
https://ryanlondon.com/collections/iphone-16-series-leather-case
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #2297 üzenetére
Sztem ebben minden benne van.
Szóval ki nem tudja mi az a macro fotózás?
Az a lényege olyan részleteket jelentsen meg amiket szabad szemmel nem látsz, ebben az esetben minnel közelebb van a téma annál többet látsz.Mi is az a makró fotózás?
A makró fotózás igazából közelfényképezést jelent. Lényege, hogy
a fotózni kívánt témánkat úgy tudjuk képernyőre vinni, hogy az sokkal több részletet fedjen fel, mint amennyit szabad szemmel látnánk. Az emberi szem ugyanis csak 30-40 cm távolságra képes fókuszálni, az ennél közelebb lévő részleteket életlennek látjuk, vagy lehet, hogy észre sem vesszük.
Ez is makró. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #2167 üzenetére
Te vagy tevedesben. Én diablo immortalal játszom mondhatni full grafikan. Takarékos módban főleg amikor akció van akad is a játék és melegszik elég rendesen, de ha nem takarékos módban van akkor viszont szépen fut és nem melegszik annyira.
A vicc az egészbe, hogy előtte 13 pro maxom volt és takarékos módban is jól futott nem akadt meg, aztán jött a nagy híres a18 pro és ott már akadt. -
batai15
félisten
válasz
Zsolt,72 #1737 üzenetére
szerintem hoszabb is, legalábbis kollégának a 15pro tokja kicsi volt, össze rakva a két telefont hosszabb a 16 pro.
Negyedik napja van meg , talán a legnagyobb negatívum hogy ennyi pénzért még mindig van 128 gigás.(nekem is az )
Azon kívül rossz szavam nincs a készülékre, maximálisan elégedett vagyok. ( ugye 15 esetén leginkább a 60hz ami fájt picit , bár az legalább konstans volt nem úgy mint az ultra esetén hogy néha nagyon flow néha laggy volt ) Az akku meg kifejetten parádés nálam, nem ehhez vagyok szokva, és nem változtattam a szokásaimon, de ki bírja nálam a napot, amit eddig egyik telefon sem bírt. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #1356 üzenetére
Ez így igaz, sajnos anno htc-t is ezért hagytam ott mert bár 1 kamerával is elverte a konkurenciát, de siralmas volt a támogatása. A vivo meg újnak számít, hazánkban meg csak most került be, pár éven belül viszont tovább fejlődik, és az androidok csúcsa lesz ebben biztos vagyok.
-
gaborino986
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest