- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
-
Zozzer888
addikt
Én olyan sok rosszat hallok akksicserés sztorik után, hogy eszembe nem jutna akksit cseréltetni...Akkor már inkább telefont...
De ha tudsz megbízható helyet, megköszönöm, mert apum telefonja nagyon igényelné már a cserét, csak az a baj, hogy apum meg a home gombot igényli -
xhege
veterán
OK.
A kínaiak előnye szerintem nem csak a zoomban van. Sok esetben a képalkotásuk is természetesebb, vagy legalább kínálnak ilyen módot a beállításokban. Azt meg hagyjuk is, hogy mondjuk mit lehet kihozni egy gcam alkalmazással belőlük, vagy egy Pixelből. Nem akarok én ebbe nagyon mélyen belemenni, csak szerintem az Apple is tudna többet fotózásban is, ha megerőltetné magát, és már közel sincs meg az az előnye, ami régen volt. Abban viszont egyetértek, hogy kiegyensúlyozott, megbízható a teljesítménye.
-
Foglalt név
addikt
Na, nekem is megjött a tok. Ha az eredetiség záloga, hogy mágnesként szedi össze a szöszt, szőrt, bármit, akkor ez az.
Az árképzésben lehet segít, hogy egy brazil szállítmányt osztanak szét.
A lyuk helyett a meglévő, működő kamera gomb előny.
A csúszóssága határeset, a másik tököm után folyton azt érzem, hogy ki fog esni a kezemből, de eddig még nem történt meg. Ilyen jó olajos műanyag tapintású. -
g4mer
senior tag
-
PlayMax
nagyúr
Csodálom ,hogy akad ilyen eset ,családban engem kb. mindenki hülyének néz ,legalábbis fogalmazhatok úgy ,hogy nem látják/értik a problémám.
Akinek nincs ilyen jellegű problémája teljesen megértem ,mert tényleg nagyon szép képe van.Mi ez a panel lotto ,általában a Samsung kijelzők ritkábbak és jobban szeretik?
Elég rosszul találják meg a gazdájukat ,én simán elcserélném egy ugyanilyen új állapotú fehér pédányra ami LG kijelzős.
Gondoltam rá ,hogy visszaküldöm egy cserére de ha még 1x Samsung ot kapnék elég kellemetlen helyzet.
Marad ,max. kevesebbet nyomkodom a telefont ,nem árt.
Esetleg vlmi üvegfólia megoldás ilyen esetekre létezhet/megoldható? -
-
Sasi001
senior tag
Évek óta csak a színeset használom. Kamera gomb és a többi is jól működik, kéthavonta szoktam levenni de por nem igazán van alatta, szinte semmi. Jó a plüss belső, karcolást nem okoz a felrakás leszedés. Tapintása számomra jó nem csúszik. Tény, hogy ha valaki farmer zsebben hordja a szöszt gyűjti. Egyszer ejtettem le a telefont megvédte minimális nyom maradt a tokon. Szerintem teljesen jó és tényleg por mentes alatta a telefon.
-
vadkörte
addikt
"...ha jó kijelzős telefont fog ki valaki, akkor nagyon jó képe van a 16 Pro..."
Amikor elkezdtetek nyüzsögni a kijelző típusán 3uTools-zal megkuksiztam, hogy az enyémben mi van. Ez alapján elvileg Samsung panellel szerelték. A színeivel nincs problémám, a fényerejét azonban nehezen tudom megszokni. Ha nagyon leveszem, alig látni, ha felhúzza akkor meg a tarkóm is világít. -
dnelb
veterán
jaja, a tiéd lehet jó, arányaiban viszont rosszabb az LG. Fényerő is kisebb volt amúgy, azt elfelejtettem anno beleírni a posztba.
Ez a pwm meg érdekes téma, nekem az s8, s21 ultraval semmi bajom nem volt, s24 ultra megölt, a 16pm megint jóMeg inkább a görbe számít mint a hz, ha túl sokáig lapos alul engem az készít ki.
-
Speedy007
őstag
Én is Xiaomi 13-ról váltottam telefon az bitang jó volt imádtam az Iphone Copy Right kinézetét is. De a szoftver valami pocsék volt. Egy teljes napot volt 110%-n használva mert kirándulni voltunk a Nyíregyházi Állatkertben, de a nap második felére a kamera azt mondta hogy eddig s ne tovább össze omlott ha jól rémlik nem találta a szoftver a hardver hiba üzenetre hivatkozva meg amikor működött is video készítéskor erő teljesen droppolt. Vanna k dolgok amik valóban olykor-olykor hiányzik mert megszoktam az androidon de ettől függetlenül el lehet lenni nélküle. Én is Amazfit órát használok egy T-Rex-t pl. android esetén az órával megtudtam a telefont csörgetni ha úgy tettem le hogy nem találtam ezt IOS-sel nem tudom kivitelezni.
Nekem az IOS rendszer maga kissé nosztalgikus mivel a menüje meg az hogy az androidhoz képest minden "el van dugva" vagy logikátlanul van elhelyzve vagy bután fordítva (mai napig ezen vagyok kiakadva az AOD az IOS esetén mindig képernyő névenfut a hülye fordításuk miatt) hasonlít a windows phone rendszerére.
Bár most kicsit elcsábultam az asszony S24-e felé mert kisebb picivel mint a 16 Pro-m 1"-al illetve érzésre fel olyan nehéz a telefonja. -
törölt tag
Elsőre nem a fényben árnyalatokról kérdeztél, hanem csak fehér férfinak való-e, arra reagáltam. Neten rendeld és úgy visszaküldhető, ha mégse tetszik. Nézegesd minden fényben, szép lesz, írtad úgyis sötét tokot használsz és csak a kameránál fog látszani fehér telefonod van. Nekem amúgy régen is tetszett a fehér kávás iPhone 5s például, ahogy írod kevésbé látszott rajta ujjlenyomat, por, esetleges hajszálkarc. A feketéket gyakrabban kell törölgetni, a legkényesebb talán a jet black iPhone volt: képen szuper, hozzáérsz ronda. Laptopnál is a klasszikus silver talán praktikusabb, hiába néz ki jól a midnight színű.
Lényeg tehát, hogy interneten vásárolj, hogy el tudj állni 14 napon belül, ha élőben mégse jön be.
-
törölt tag
Ezen a kérdésen mindig csodálkozom, egyáltalán hogy merül fel? Férfiként fehér a lakás fala, fehér csempe, fehér ablakkeret, fehér papírra írok, fehér WC-be szarok és a WC papír is fehér, fehér fogkefével és fehér fogkrémmel mosok fogat, fehér szappannal mosok kezet, fehér inget hordok, fehér vajaskenyeret reggelizem, fehér havat lapátolok amikor van, fehér pályán korizok, fehér egér, fehér PlayStation, miért pont a fehér telefon ne lenne való???
-
Sasi001
senior tag
Szerintem legalább annyira jó egy férfinek mint egy nőnek. Ha az a szín tetszik azt kell megvenni. Nekem pl. Natúr titán 16pm van az tetszett. Ami inkább nőies az az arany színre hasonlító, de az is megosztó, láttam már férfiaknál is.
Normális toknál időnként megtakarítva, nem karcolódik egyik sem.
-
Foglalt név
addikt
Én vettem 10 éve kb. egy töltőt, meg tavaly előtt. A régin volt 6 usb-a, az újon 4 C + A + a teteje induktív. Az új 2 porton is tud 100W-ot, így a laptopot is tudja tölteni és nem kell mindennek 100 madzag, egy töltőállomás be van dugva és csókolom. Kamera, óra, telefon, kutyaf*sza erről tölt.
-
-
mihail38
senior tag
Szerencsére nekem nincsennek ilyen gondjaim a telefonnal ( 16 Pro)
teszi a dolgát ahogy kell, nekem megfelel egy 25W töltő is egyenlőre, eddigi tapasztalataim alapján döntöttem a Samsung töltő és kábel mellett.
Azt gondoltam az Apple töltő és kábel jobb választás, de sajnos nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest