- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
& Zsolt,72:
Köszönöm a válaszokat!
Áttettem 4G-re, működik minden, most visszatettem 5-re, itt is, fura...Ez a 18.4 szerintem is egy kalap * frissítés lett.
Az akkuidőt úgy érzem, hogy esett, illetve jönnek elő ilyen hibák, néha be-bedöccen és a kamera elkezdte azt csinálni, hogy nem mindig hajlandó a dedikált kamerára átkapcsolni, hanem digitális zoomon marad. Vettem fel videót, rámentem az 5x-re és szemcsés volt, vissza, majd megint rá és éles. -
Bubaaa
aktív tag
Én a kameragombot és ezt az akciógombot rá sem tettem volna. Régen mindig azt hangoztatták,hogy egyre kevesebb gomb lesz az iPhone-okon. Erre nesze. Az akciógombot legtöbben a némításra használják még mindig (biztos vannak kivételek),de az meg az értesítési sávot lehúzva is elérhető,vagy ki lehet tenni a zárolási képernyőre. A kameragomb meg olyan jó helyen van,hogy ahányszor felveszem az asztalról,mindig megnyomom..
-
Sasi001
senior tag
Minden iPhone-t optimalizált töltéssel töltöttem, de úgy látom, hogy nem szerette egyik sem mert mindegyik akku hamar degradálódott. Mondjuk nekem valamiért úgy töltötte, hogy hajnal háromra feltöltötte, holott mindig reggel 6-kor vettem le töltőről. Most decemberben vettem a 16pm-ot, itt változtattam a töltési szokáson, kiváncsi leszek az eredményre.
-
Sasi001
senior tag
Erre találtak ki az optimalizált töltést, lassítja az akkumulátor degradálódását, de mint a szóban benne is van lassítja, de nem tesz jót neki, hogy egész éjszaka töltőn van. Ha rákeresel, sokat lehet olvasni a témában. IPhon 6-tól minden évben váltottam, próbálgattam a töltési módszereket tisztában vagyok vele mi a jó és mi nem. De mindenki úgy tölti ahogy neki kényelmes. Ja és amikor az optimalizált töltést használtam minden telefonom 1-éves korára átlag 93%-on volt. Aki össze vissza töltötte de nem egész éjszaka azoknak meg 100% volt az akku kapacitás 1-évesen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged