- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
& Zsolt,72:
Köszönöm a válaszokat!
Áttettem 4G-re, működik minden, most visszatettem 5-re, itt is, fura...Ez a 18.4 szerintem is egy kalap * frissítés lett.
Az akkuidőt úgy érzem, hogy esett, illetve jönnek elő ilyen hibák, néha be-bedöccen és a kamera elkezdte azt csinálni, hogy nem mindig hajlandó a dedikált kamerára átkapcsolni, hanem digitális zoomon marad. Vettem fel videót, rámentem az 5x-re és szemcsés volt, vissza, majd megint rá és éles. -
Bubaaa
aktív tag
Én a kameragombot és ezt az akciógombot rá sem tettem volna. Régen mindig azt hangoztatták,hogy egyre kevesebb gomb lesz az iPhone-okon. Erre nesze. Az akciógombot legtöbben a némításra használják még mindig (biztos vannak kivételek),de az meg az értesítési sávot lehúzva is elérhető,vagy ki lehet tenni a zárolási képernyőre. A kameragomb meg olyan jó helyen van,hogy ahányszor felveszem az asztalról,mindig megnyomom..
-
Sasi001
senior tag
Minden iPhone-t optimalizált töltéssel töltöttem, de úgy látom, hogy nem szerette egyik sem mert mindegyik akku hamar degradálódott. Mondjuk nekem valamiért úgy töltötte, hogy hajnal háromra feltöltötte, holott mindig reggel 6-kor vettem le töltőről. Most decemberben vettem a 16pm-ot, itt változtattam a töltési szokáson, kiváncsi leszek az eredményre.
-
Sasi001
senior tag
Erre találtak ki az optimalizált töltést, lassítja az akkumulátor degradálódását, de mint a szóban benne is van lassítja, de nem tesz jót neki, hogy egész éjszaka töltőn van. Ha rákeresel, sokat lehet olvasni a témában. IPhon 6-tól minden évben váltottam, próbálgattam a töltési módszereket tisztában vagyok vele mi a jó és mi nem. De mindenki úgy tölti ahogy neki kényelmes. Ja és amikor az optimalizált töltést használtam minden telefonom 1-éves korára átlag 93%-on volt. Aki össze vissza töltötte de nem egész éjszaka azoknak meg 100% volt az akku kapacitás 1-évesen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest