- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joey04
titán
droidon melyiken alap? samun is váltani kell régiót nem? xiaomin meg nem is láttam. én nem használom, szóval lehet rosszul tudom, csak amikor volt samum, akkor is volt téma ez. max könnyebben mókolható, hogy legyen, de eu-s készüléken, eu-s szoftverrel az biztos, hogy nem alap dolog.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem az alza továbbra is azt írja, termék beszerzése folyamatban.
Spanyolban már vettem egy 512-es sivatagi színűt a páromnak, de magamnak itt akarom megvenni. Yettelnél sincs már készülékfüggőség, ugye? Kártyásan rendeltem egy 1 TB tárhelyest. Aztán látom, hogy már nem is elérhető, szóval csak egy darab volt ott véletlen. Én úgy emlékszem, a pro max 14-et ott vettem és már az is független volt.
-
ddaydome
senior tag
Teljesen egyetértek azzal, hogy alma az almával tökéletesen megy. Be is b...na, ha nem. De ezzel a lesz ott izgalom féle dumával nem. Erre írtam azt, amit írtam. Már lentebb írtam, hogy házon belül nem egy nagy ugrás és szerintem nagyon a határokat feszegeti már az ára. 128 gb-s verzióval meg szerintem egy pro modellt kár már kiadni.
Szerintem a cikk korrekt lett. Azt adja vissza, amit sokan gondolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest