- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joey04
titán
droidon melyiken alap? samun is váltani kell régiót nem? xiaomin meg nem is láttam. én nem használom, szóval lehet rosszul tudom, csak amikor volt samum, akkor is volt téma ez. max könnyebben mókolható, hogy legyen, de eu-s készüléken, eu-s szoftverrel az biztos, hogy nem alap dolog.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem az alza továbbra is azt írja, termék beszerzése folyamatban.
Spanyolban már vettem egy 512-es sivatagi színűt a páromnak, de magamnak itt akarom megvenni. Yettelnél sincs már készülékfüggőség, ugye? Kártyásan rendeltem egy 1 TB tárhelyest. Aztán látom, hogy már nem is elérhető, szóval csak egy darab volt ott véletlen. Én úgy emlékszem, a pro max 14-et ott vettem és már az is független volt.
-
ddaydome
senior tag
Teljesen egyetértek azzal, hogy alma az almával tökéletesen megy. Be is b...na, ha nem. De ezzel a lesz ott izgalom féle dumával nem. Erre írtam azt, amit írtam. Már lentebb írtam, hogy házon belül nem egy nagy ugrás és szerintem nagyon a határokat feszegeti már az ára. 128 gb-s verzióval meg szerintem egy pro modellt kár már kiadni.
Szerintem a cikk korrekt lett. Azt adja vissza, amit sokan gondolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest