- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joey04
titán
droidon melyiken alap? samun is váltani kell régiót nem? xiaomin meg nem is láttam. én nem használom, szóval lehet rosszul tudom, csak amikor volt samum, akkor is volt téma ez. max könnyebben mókolható, hogy legyen, de eu-s készüléken, eu-s szoftverrel az biztos, hogy nem alap dolog.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem az alza továbbra is azt írja, termék beszerzése folyamatban.
Spanyolban már vettem egy 512-es sivatagi színűt a páromnak, de magamnak itt akarom megvenni. Yettelnél sincs már készülékfüggőség, ugye? Kártyásan rendeltem egy 1 TB tárhelyest. Aztán látom, hogy már nem is elérhető, szóval csak egy darab volt ott véletlen. Én úgy emlékszem, a pro max 14-et ott vettem és már az is független volt.
-
ddaydome
senior tag
Teljesen egyetértek azzal, hogy alma az almával tökéletesen megy. Be is b...na, ha nem. De ezzel a lesz ott izgalom féle dumával nem. Erre írtam azt, amit írtam. Már lentebb írtam, hogy házon belül nem egy nagy ugrás és szerintem nagyon a határokat feszegeti már az ára. 128 gb-s verzióval meg szerintem egy pro modellt kár már kiadni.
Szerintem a cikk korrekt lett. Azt adja vissza, amit sokan gondolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hardcore café
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest