- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Foglalt név #3305 üzenetére
Sajnálom, hogy a legjobb szándékom ellenére sem tudok olyan választ adni számodra, amibe ne tudnál belekötni. Segíteni csak annak lehet, aki azt elfogadja (neked nem, és ez szomorú, évtizedek alatt te csak a második olyan ember vagy, aki minden segítséget elutasít, pedig száznál több ember fordult már hozzám mindenféle telefonnal, oprerációs rendszerrel).
Minden jelszó a Kulcskarikában van, semmit sem kell sehova mozgatnom és onnan vissza rakni.
Nem tudom, melyik banknál vagy, én az Erste George appot használom, semmilyen kimaradás sincs visszaállítás után.
A munkahelyi problémát sem értem, időzítsd egy olyan időpontra, amikor jó eséllyel nem fognak keresni.
Nem, nem csak így működik rendesen. Többen is próbáltuk (sikertelenül) elmondani neked, hogy ez a kialakult problémára lehetne megoldás, de mereven elutasítod, így sehova sem vezet a próbálkozásunk, hogy megoldást adjunk neked. Tévedsz, ha azt gondolod, másik rendszeren (Android, WP, asztali Windows) nem fordul elő, hogy a visszaállítás tud segíteni.
Tisztelettel, de én ebből ezen a ponton kilépek, mert úgyse lesz sose jó, amit mondok neked. -
1995M
junior tag
válasz
Hát mi mást tanácsoljunk? Factory reset vagy vársz heteket új rendszer és app frissítésekre, remélve javul a helyzet. Mérlegeld rászánsz egy délutánt, vagy panaszkodsz hetekig. Egy nullázásnál igen újra be kell állítani dolgokat, legalább kiderül valami új bug van, vagy csak az évek óta költöztetett dolgok akadtak össze. Nem muszáj csinálni, csak írjuk mint lehetőség.
Mindenkinek mások a körülményei, én akku csere vagy telefon váltás után ejtem meg az újként beállítást, így pár évnél tovább nincs cipelve a költöztetett, OTA frissítgetett rendszer és szerencsére bank, AP, néhány app beállításán kívül nem vészes újra belakni, fotók és üzenetek visszajönnek iCloudból. Másnak lehet 100 app és 100 dolog és nem akarja nullázni. Mindenféle esetre van példa, valaki tíz éve költözteti és nincs nagy gondja, másnak új telefon problémás mert adott verzió és adott app éppen bugos. Teljes újrakezdés helyett azt is lehet, kábelen keresztül számítógépről újrarakni és backup vissza.
Fontos mielőtt nekiáll az ember, legyen jelszavas teljes mentés számítógépre, legyen iCloud backup, iCloud szinkron ellenőrzés, jelszavak és 2FA kódok, eSIM... Nehogy adatvesztés legyen.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Sztem add el azt a telefont ,nem neked való.
BogyóBP
Az enyém 2025 Januári ,
Két napja újrahúztam gépről ,minden szokás szerint a legnagyobb rendben ,minden helyreállt beton stabilan. -
joey04
titán
válasz
Foglalt név #3299 üzenetére
A trollkodásra nem reagálnék, de erre igen: akkor lesz az igazi logikai triplaszaltó.
Pont nem, a béta esetében pont az a jellemző, hogy mindenkinél máshogy viselkedik, mert sok a változó.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Foglalt név #3296 üzenetére
Lehet azok a "többek" is szétbétázták a telefont, a clean reinstallról meg csak a faluban hallottak.
Szerintem az igazi többek mi vagyunk, akik béták nélkül használják a telefont, és meg vagyunk vele elégedve. Bocs, és nem vagyunk igénytelenek sem, rám pl bármit lehet mondani csak ezt nem. Zavarta a szemem, hogy a TV-nk csak 60hz és körülöttünk meg minden 120-240, ezért gyorsan vettem egy 120hz OLED tv-t, vagy másik példa: a motoromon futóműállításnál az aranyra szinterezett csavarról véletlenül leszedtem feszítés közben a festéket, rendeltem egy teljesen új villafejet (85ezerért). Sajnos a szemem egyből kiszúrja, ha valami nem olyan, mint amilyennek tervezték. Szóval ja, nem...nem vagyok igénytelen. !! Szerintem a többiek sem !!
-
joey04
titán
válasz
Foglalt név #3294 üzenetére
ha nem akarsz magadon segíteni, akkor szenvedj.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #3260 üzenetére
Ma sikerült megfigyelni. Ha gyorsan fizetnék, akkor a kis zöld arc pulzál a kártyaolvasó szélén keservesen.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Foglalt név #3275 üzenetére
-
SkiDev
őstag
válasz
Persze.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Azért a facebook alkalmazás rendesen zabálja az akkumlátort.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Foglalt név #3230 üzenetére
Nincs ilyen gond ,simán fizetek mindenhol gyorsan és rugalmasan.
Annyi béta szoftver volt már azon a készüléken ,hogy nem ártana egy normális rendszert gépről telepíteni nulláról indulva. -
joey04
titán
válasz
Foglalt név #3260 üzenetére
regisztrált újra az arcod. ha nem jó, vidd szervizbe.
-
joey04
titán
válasz
Foglalt név #3257 üzenetére
Szerintem te úgy csinálod mint egy kollegám. Ő is előveszi a telefont, azonnal felold neki látom, aztán rányom duplán a gombra és mereven bámulja a telefont, ameddig megy az animáció. Mondom már rég érintheted, nem kell tovább várni. Itt nincs mire várni, mert mire feléled a telefon, már használható, azonosított. Csak gondolom fizetésnél amikor esetleg már ébren van a telefon, akkor bezavar nektek, hogy x idő mire lefut az animáció.
-
MLA
aktív tag
válasz
Foglalt név #3235 üzenetére
Köszi, a vigyorgós meg volt, csak én nem vigyorogtam hogy már megint nem tudtam fizetni. De még nem adtam fel. Tokot cseréltem hátha az a gond.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
„Lassú a faceid”
Olvasván a posztjaidat, mintha nem ugyanazt a szoftvert használnánk. Sok minden elmondható a FaceID-ről, de hogy lassú lenne…
-
6120
tag
válasz
Milyen zöld pénztáros vigyorog rád?
-
futo001
senior tag
válasz
Foglalt név #3188 üzenetére
Mondjuki a linkelt oldalon tobben leirtak, hogy a game mode kikapcsolasa vagy epp valamelyik jatek torlese, nehany esetben a 18.3 telepitese megoldotta a gondot. Ez alapjan lehet nem hardveres hiba.
Az is igaz, hogy a 16P-m epp szervizben van kamera problemaval, amit a kamera csere sem oldott meg.Szoval vannak gondok. Miert nem mutatod meg egy szerviznek? Nekem percek alatt megerositettek, hogy nem szoftveres jellegu a tapasztalt hiba.
-
Sasi001
senior tag
válasz
Foglalt név #3175 üzenetére
A felsorolt hibákból semmit nem tapasztaltam. (16pm)
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Foglalt név #3171 üzenetére
Béta szovtvereket szoktál használni ,jól rémlik?
Én még kezdő koromba bétázgattam ,jól emlékszem mikor egy béta szoftver tette tönkre hardveresen a kamera rendszerem.
Na ez volt a nagy csapás ,életemben nem gondoltam volna ,hogy egy szoftver tönkre teheti a készülék bármelyik alkatrészét ,én sem hittem volna el ha nem velem történik.
Az eset anno még jól zárult (i6s) ,kaptam egy fődarabcserét de már akkoriban is ez szerencsésnek mondható volt , -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Foglalt név #3171 üzenetére
Mindkét link ugyanahhoz a hozzászóláshoz irányít.
mindegy is. Szerintem próbáld gariztatni. Nekem sosem csinál hasonlót.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Foglalt név #3166 üzenetére
Egy videó jobb volna. Segítesz, hogy itt mit kéne látni ?
Gariztatni próbáltad már esetleg?
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Foglalt név #3150 üzenetére
Dobj már egy videót erről kérlek, hogy neked mi az akadás.
-
1995M
junior tag
válasz
Foglalt név #3150 üzenetére
Inkább a szerencsétlen iOS 18 miatt. Amúgy force restart volt már?
-
1995M
junior tag
válasz
Foglalt név #3144 üzenetére
Pedig nem mindegy szoftveresen mi a helyzet. Fogsz két egyforma telefont, melyik merül jobban egyiket telerakod zuckerberg appokkal, ms onedrive háttértevékenységgel, VPN alapú adblockerrel, sok widget, fix 5G, óra párosítva, screen time, appoknál lokáció mindig engedéllyel stb. mindenféle sok funkció együtt. Másikon többnyire inkább gyári appok, auto 5G, háttérbeli tevékenység és egyebek megszabva, egyéb kényelmi funkciók pl. nekem nem kell a screen time funkció. Az se mindegy egyik nulláról beállítva, másik talán már tíz éve költöztetett rendszer.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Teljesen mindegy, hogy 100$, vagy 1000$ egy telefon ára, ha a META, vagy “kovácspistike” trehányul megírt alkalmazása extrém merülést okoz.
Igen, a saját érdekedben ennek neked kell utána járnod.
-
cog777
őstag
válasz
Ha program szedne le, akkor az latszodna szerintem. Viszont a jel erosseg nalad sem a legjobb. Talan a tobbieknek van valamilyen mas otletuk.
-
joey04
titán
válasz
Foglalt név #3060 üzenetére
Én ha megnyitok egy ilyet, akkor a gmaps kezeli rendesen. Létrehozni nem próbáltam, de azt max gépen csinálnám. Tény, egyszerűbb kreálmányokkal használtam csak. A naptár megint nem tudom miért vicc, én évek óta azt használom, szerintem jobb mint a gyári apple. Igazából alig használom az apple megoldásait, inkább a google szoftvereit használom itt is. Gond nélkül. Sőt, kevesebb néhol a szopás mint droidon... (gmail)
-
Sasi001
senior tag
válasz
Apple dolgokat használok azokkal nincs gondom. Világ életemben iPhone-t használtam, ezért nem csábítanak az androidos dolgok.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Nem tudom, mi a “vicces” a Google Naptárban. Korábban bő 1 évig használtam (utána teljesen az Apple-félébe költöztem), semmi gond nem akadt vele. Persze lehet, hogy te és én teljesen másképp használjuk, vagy mást várunk el tőle. Számomra oké a Google Naptár (is).
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Foglalt név #3057 üzenetére
Nem értem a kérdést, ki tudnád fejteni bővebb formában? Mi az a “mymaps”?
-
Sasi001
senior tag
válasz
Foglalt név #2974 üzenetére
Nekem a 16pm negyed annyira nem melegszik mint a 15pm. Szinte észre sem veszem.
-
válasz
Foglalt név #2950 üzenetére
Akadas az nem volt eddig csak telibe fagyás vagy random újra indulás....
-
mihail38
senior tag
válasz
Foglalt név #2950 üzenetére
Erre még nem gondoltam
-
Rob Rob
tag
válasz
Foglalt név #2887 üzenetére
Nem, nem az. Szerethető meg értem miért veszik(én is megvettem) de tényleg nem olyan atomstabil mint amire számítottam . Igy 1 hónap után siman visszamennék s24u-ra ha nem lenne pár dolog amit már most megszoktam.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #2688 üzenetére
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #2646 üzenetére
Lehet csak szerencsétlen véletlen volt, hogy frissítés utáni nap történt, kibírta a napot legalább (igaz kevesebbet is használtam).
-
Instabil
junior tag
válasz
Foglalt név #2646 üzenetére
Hogyne..
-
Richie86
senior tag
válasz
Foglalt név #2540 üzenetére
Igen, te sokkal részletesebben leírtad, de kb. mindennel egyetértek
Én azért az akksinál is érzek előrelépést, csak kisebbet, mint amire számítottam. -
Instabil
junior tag
válasz
Foglalt név #2199 üzenetére
Meg allitja magat a hatterben, de a szamomra felesleges dolgokat kikapcsoltam, ja es mindig 5G n van, nemet telekom.
16 Pro
[kép] -
galaxys80
veterán
válasz
Foglalt név #2185 üzenetére
iCloud külső tároló lenne?
Hát nézőpont kérdése. -
galaxys80
veterán
válasz
Foglalt név #2181 üzenetére
Ha videózol, nem lesz elég a 128-as külső tároló nélkül, az akkor jó ha nagyon akarsz spórolni és vagy nem használod a kamerát vagy folyton mented a produktumot.
Vagy iCloud fotók. Van 1100 videóm és 14000 képem. 3.29 gb-ot foglal. Van 83 gb szabad helyem a 128-ból. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Foglalt név #2160 üzenetére
Próbáltad feltölteni? Elég sok képet töltök fel ide és minden HEIF szépen megjelenik. A fotós topikban is szép számmal vannak iPhone/HEIF képek.
-
Instabil
junior tag
válasz
Foglalt név #2160 üzenetére
Nekem nem kell bizonygatnod semmit, viszont nalam nincs ilyen hiba, sem a face id bug amit tobben emlitettek.
Mondjuk egy app listara kivancsi lennek, illetve milyen app storeokat hasznalnak.. -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #2054 üzenetére
Túrót, a béta is ugyanazt csinálja, csak ritkábban.. Volt olyan is, hogy az 5x lencsén indult, aztán hopp észbe kapott és visszaváltott az 1x-re.
Jellemzően akkor történik ha kameragombbal indítom a telefont(1 kattintás).
De legalább a SwiftKey is fagy ugyanúgy. -
mihail38
senior tag
válasz
Foglalt név #2077 üzenetére
Szép, szép csak ez pont nem segít senkinek, nesze semmi fogd meg jól és még fizetünk is érte
-
g4mer
senior tag
válasz
Foglalt név #2053 üzenetére
Én egyszer vettem ilyen " eredeti " apple tokot ali-ról, ahol sok kommentelő írta, hogy megegyezik kb 1:1-ben az eredetivel, hát, annak alapján még ha 2x-esen is jobb az eredeti, én még úgy se adnék érte 5000 ft-nál többet. Csúszós, szösz mágnes. Viszont szép színekben elérhető
Most úgy vagyok vele, ha megmarad a telefon tartósan, akkor veszek egy prémium bőrtokot rá, pl nomad.
-
osonte
őstag
válasz
A YouTube-on is valaki dicséri, valaki lehúzza és visszaküldte. Nekem is első nap amikor farmer zsebbe tettem, akkor durván összeszedett mindent, pedig tisztának tűnt a farmer. Ennek ellenére kimostam (amúgy is szoktam
) és tegnap használtam, többször zsebben volt és pár porszem lett csak a kijelzőn, amit le tudtam fújni. Amikor hazaérek, akkor meg nedvesen áttörlöm és olyan mint új korában a tok. A csúszás meg függ szerintem kinek mennyire száraz a tenyere vagy izzad. Nekem izzad a tenyerem, amitől pont nem csúszós, szerencsére az ujjlenyomatot nem látom rajta.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Nekem ilyen tokom van, őszintén nem értem, hogy miért mondjátok ezt csúszósnak, meg szöszmágnesnek.
-
Instabil
junior tag
válasz
Foglalt név #1936 üzenetére
Ezert DEV betazok
[kép] -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Foglalt név #1918 üzenetére
Cseréltesd ki. Itunesból csináltál már újratelepítést ?
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #1883 üzenetére
Csináltam 100GB helyet, ha az lett volna a baja. De ma is ugyanaz. Kamera kinyit, videóról, állóképre vált. A kép sötétebb lett és lefagyott, kellett neki kb. 4-5 másodperc, mire teljesen fókuszt veszve magához tért és elkezdett valamit csinálni.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Foglalt név #1883 üzenetére
nyomj itunes-szal egy hard reinstallt.
-
osonte
őstag
válasz
Foglalt név #1880 üzenetére
Nekem most semmi gondom nincs, a kamera is szuperul, gyorsan működik, makrólencsét is azonal vált. Viszont első nap amikor megvettem a telefont, majdnem vittem is vissza, mert elég furcsán működött, teljesen összecsúsztak az ikonok, kb rosszabb volt mint egy "szétesett" Android, de utána 1-2 nap alatt összeszedte magát és nincsen vele semmi gondom. Valami Nálad szerintem be lehet akadva, mármint szoftveresen.
-
kchris78
veterán
válasz
Foglalt név #1880 üzenetére
telepítsd újra. Ha nincsenek ilyenekkel tele a fórumok akkor egyéni gond... Ez egy tipikus hátránya a nagy újabban (pár éve) megjelent nyitottságnak.. Programoknak van lehetősége minden irányban teleszemeltelni és rátelepedni az oprendszer mélyebb részeire ezzel ilyen anomáliákat okozva. Főleg hogy bizonyos programok minden létező lehetőséget igyekeznek kihasználni monitorozásra/info gyűjtésre, olyan módon amilyen lehetőséget találnak a fejlesztőik az iOS-en erre... (FB, Insta, stbstb)
-
vadkörte
addikt
válasz
Foglalt név #1607 üzenetére
Ha "házon belül" küldöd AirDrop-pal, akkor egész korrekt a sebessége.
Droid-on hozzászoktam a mappa alapú fájlkezeléshez, az iOS adatbázis alapú fájlkezeléstől viszont hideglelést kapok.
Majd megszokom... -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #1592 üzenetére
Na, ami továbbra is vérlázító, az a képek másolása. Egy Samsunghoz képest a középkorban ragadt az alma. A 3.0 sebessége rendben is lehetne, de 2 könyvtárat egyszerre másolni, az még mindig ördögtől való. Eszméletlen szopakodás az egész.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Foglalt név #1543 üzenetére
Aha, látom már van ilyen opció, de tavaly még nem volt.
Viszont ez nem pénz érte, annak, aki ki akarja használni az Iphone kamerája minden tudását. -
osonte
őstag
válasz
Foglalt név #1567 üzenetére
Nekem csak a telefont kell usb-c-n tölten, meg most majd az órát. Androidon például Honor 200-as sorozatot csak a gyári 20 ezres töltővel tudod maximumon (100Watt) tölteni, egyedi szabvány, meg volt több telefonom ahol PD / QC szabványok csak töredékét tudták a gyári töltőnek, valamelyik töltőnél / kábelnél van plusz szál a vezetékben stb... Pont erről beszélt Tech2 Laci is, hogy frankó ez az EU szabvány, hogy egységes csatlakozó van mindenen, csak nem mindegy, hogy ha tud 100-120 Watt-os töltést a telefon, akkor a 100 Watt-os mindent tudó töltőddel csak 20 Watt-al tudod tölteni.
Szerencsére az iPhone nem ilyen válogatós (mondjuk cserébe 20-30 Watt-ról beszélünk). -
osonte
őstag
válasz
Foglalt név #1561 üzenetére
Kéthavonta cseréltem telefont az útóbbi években és mindig a gyári töltőt vettem mindenhez, a 60 ezres Motorolához is megvettem a 8 ezres gyárit. Nekem ez nem játék, láttam már kigyulladt adaptert és rengeteg a hamisítvány. Viszont amikor eladom a telefont, akkor adom hozzá a töltőt is. Korábban a 14PM-hez is a 30 Wattos töltőt vettem az Apple oldaláról, de most gondoltam a 16 Pro PD szabvány és olcsóbb a 45 Wattos Samsung, amit személyesen azonnal át tudok venni, ezért akár jobb is lehet, mint a gyári. Van itthon több töltőm, de mind USB-A végű (Xiaomi 67 Wattos, ami valami kretén szabvány (az új Xiaomi GaN töltők már normálisan töltenek mást is, de ez nem az), mindent 4 óra alatt tölt fel, kivéve a telefont amihez adták, meg 7.5 Wattos Samsung van, az éjszakára jó lenne esetleg lassú töltésre, de az is USB-A, illetve valamivel napközben is szeretném tölteni gyorsabban). Végigzongoráztam az összes márkának a gyári töltőjét, a telefont meg szombaton próbálom megvenni egy Watch 10-el. Szóval nem az első töltőm, nem azért kérdezem.
-
kchris78
veterán
válasz
Foglalt név #1543 üzenetére
3 év múlva meg kitörölheti az ember mert újra megvetetik?
Valamilyen hangzatos metamorfózissal egy másik app-ba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged