- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Az a baj, hogy bár lehet, hogy jó cucc lett, jó cucc a 15 Pro is. A világ ránk rohad, miközben továbbra is extrém módon pazarlunk és termeljük a szemetet. Ha annyira a biztonság van a fókuszban, ideje lenne átállni az egész iparnak két, vagy inkább 3 évenkénti generáció frissítésre, mert ez az erőltetett verseny totális baromság. Megspórolhatnák az R&D-re szánt milliárdokat lassabb, de nagyobb léptékű fejlesztésekkel, miközben a userek sem éreznék úgy, hogy elértéktelenedik a telefonjuk. És mielőtt bárki lehurrogna, hogy ebben több a pénz: nemrég volt róla statisztika, miszerint egy átlagos Apple user 3-4 évente vált.
Bone pedig a töltésteljesítmény és a design kapcsán hozta fel a kínai telefonokat, teljes joggal - így szerintem Te vagy kissé elfogult.
-
7Heads Drago
veterán
tesztben a készülék valódi konkurensei tulajdonképpen egyáltalán nincsenek megemlítve
Kikre is gondolsz? Mert ugye a legtöbb az Kínában készül.
ne mutassunk már be úgy egy telefont, hogy valójában azt még nem is tudja
Ezt most nem értem... Mert ugye még nem tudja. És elvileg majd jön a következő update-el, ha jön. Kiadtak egy telot félkész szoftverrel és veregetni kellene a vállukat? Ezért az összes gyártót seggbe kellene billenteni. És a Samsunggal kezdeném mivel szerintem ők kezdték ezt a trendet. -
nozs23
addikt
a Pro szériának bizony - telefonhoz mérten - komoly súlya van.
A kisebb kijelzővel és kamerarendszerrel ellátott 13P és 14P széria is nehezebb volt, mint az idei modellek. 13P-ról váltva nekem sokkal kellemesebb a fogás. Nem feltétlenül az az 5 gramm súlycsökkenés, de valahogy a súlyeloszlás sokat javult.
-
doooo
veterán
"Kicsi csalódottsággal vettem tudomásul, hogy a tesztben a készülék valódi konkurensei tulajdonképpen egyáltalán nincsenek megemlítve, azonban annál inkább magával ragadták a Szerzőt a kínai gyártók termékei. "
Ez csak a szokásos, immár évek óta tartó jelenség; és ez szorosan kapcsolódik az első bekezdésedben írtakhoz is. Ami mondjuk elég szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged