- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Euronics, mind a kettő.
Végül örülök, hogy náluk vettem meg, mert egyrészt (itthon) nekem itt vannak a közelben, másrészt bármi gondom volt, mindig azonnal intézkedtek, vagy cseréltek szó nélkül.Épp mind a két telefont töltöm, ami ajándékba lesz, arra telepítek fel néhány fontos dolgot, aztán megkapja az egyik lányom a szülinapjára, aztán többit majd úgyis Ő intézi.
---------
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én ma kaptam egy sms-t, hogy törölték a rendelésem.
Ez egy megbízhatatlan cég, nem is rendelek tőlük, csak olyan telefont, amit majd (véletlenül) nem veszek át.
Látom közben, hogy a MM-ban már azt írják, elérhető 3-15 napon belül, mire a megrendeléshez értem, már nem volt elérhető. Mi a tkm történik ebben az országban?
Darabonként jön 1-1 készülék néhány helyre 1 hónapban? WTF...De az biztos, hogy pont ebből az okból kifolyólag nem fogok előre fizetni semmit. Az én pénzem senki nem fogja kamatmentesen több héten át használni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, meghallgattam "csillió" menü meg mellék menüpontot, sehol egy olyan, hogy érdeklődni, vagy valami, végül benyomtam a panaszbejelentést. Itt egy kedves hölgynek elmondtam a bajom, elkérte a rendelési azonosítót, utánanézett és azt mondta, hétfőn szállítják (ahogy a rendelés szerint elő is volt írva) az 1TB Pro max telefont.
Szóval, jön a készülék, de majd biztos akkor lesz, ha a kezemben tartom. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
A megrendelés óta nekem sincs semmi értesítés. De nem kell azt visszamondani.
Jah, hogy már kifizetted. Na, ilyen nálam nem játszik, pontosan ezek a szarságok miatt már többször megszívtam, utána meg futkossak a pénzem után, ami plusz időrablás. Ha kihozzák, mert közben lesz egy másik, vihetik vissza és ennyi...Először én is üzletbe akartam kérni, akkor láttam, hogy akkor előre fizetni kell, de a házhozszállítást meg engedi utánvéttel. Miért is nem tudom kifizetni az üzletben utólag? Ahol erre mindenhol máshol van lehetőség, azt nem vágom, de nagyon elcseszett "ötlet", akármelyik yettel-es marketing "agytröszt" fejéből pattant ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest