- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
Nekem is spigen van január óta. Hibátlan. Olyat vettem amiben kettő van,a másik még pihen.. A 14-esemen is az volt,és mivel azon bevált,ezért vettem erre is azt..
-
Bubaaa
aktív tag
Én tizenév android után tértem át almára. Ez az első telefonom ahol beállítottam a fizetést. Megszokni sem volt nehéz, 2 másodperc alatt kész vagyok,és annyira megszerettem,hogy már a supershop kártyámat is így használom. Igaz ott nem érinteni kell,hanem a QR kódot dob fel a dupla gombnyomás után. Dehát mégsem kell a kártyák közt kotorásznom,meg dugdosni a terminálba. Szóval nem tudom nálad mi lehet a hiba,de biztos hogy valami rosszul van beállítva..
-
Bubaaa
aktív tag
Én a kameragombot és ezt az akciógombot rá sem tettem volna. Régen mindig azt hangoztatták,hogy egyre kevesebb gomb lesz az iPhone-okon. Erre nesze. Az akciógombot legtöbben a némításra használják még mindig (biztos vannak kivételek),de az meg az értesítési sávot lehúzva is elérhető,vagy ki lehet tenni a zárolási képernyőre. A kameragomb meg olyan jó helyen van,hogy ahányszor felveszem az asztalról,mindig megnyomom..
-
Bubaaa
aktív tag
10 ből 8x nálam is működik. Aztán gondol egyet,és nem érzem hogy megrezzenne.. Ezt lezárt képernyőnél produkálja. Ha fel van oldva a készülék,akkor minden ok.
-
Bubaaa
aktív tag
Tök jó ez az akciógomb. Ja nem! Mikor androidról átjöttem iPhonera,ki voltam tőle hogy az a reteszelős vagy billenős,vagy mittudomén minek hívják kapcsoló volt rajta,és sosem tudtam hogy mikor vagyok némítva. Aztán megszoktam. Örültem hogy jött ez az újfajta akció gomb. Viszont már visszasírom a régit. Lezárt képernyőnél hiába nyomom meg,nem némítja le. Illetve random. Épp milyen kedve van, néha igen néha nem. Meg kell nyomni a bekapcsológombot,és csak utána némít.. Ennek így sok értelme van..
-
Bubaaa
aktív tag
Ha már itt valaki megemlítette az 5G-t, kinek mi a tapasztalata? A 14-emen nagyon rossz volt, folyton leváltott 4G re. Nem tudom hogy a telefon, vagy a hálózat hibája e,én az utóbbira tippelnék. Át is kapcsoltam 4G re,francnak keresélje az 5G-t folyamatosan.
-
Bubaaa
aktív tag
Az én vezeték nélküli töltőm mindig kikapcsol reggelre. Egy led világít pirosan ha áram alatt van,kéken ha tölt. Reggel viszont sosem világít sehogy.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
h_benjamin #2437 üzenetére
Teljesen rendben van a 14 ciklus. Nekem január 17óta 19 ciklus.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Richie86 #2371 üzenetére
Én sem fogok segíten a döntésedben
10 hónapig használtam sima 14-et. Ez céges teló volt. Előtte csak android volt. Mivel eljöttem a cégtől,vissza kellett adnom,mert még nem járt le a garancia,ezért nem tudták eladni. Mivel a régi androidos telefonom már 7 éves,nem akartam abba visszaköltözni,így kötöttem ki a 16pro-nál.Még csak két hónapja van meg,kamerát még nem súrün használtam,játszani nem játszom rajta,így annyira nagy előrelépést nem tapasztaltam eddig a 14 hez képest. Szóval én még várnék a 17 vagy a 18 megjelenéséig. Nyilván nem lebeszélni akarlak. Ha van sok pénzed,nyugodtan vedd meg.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
TheBikerider #1840 üzenetére
Supportnak nem lehet szólni? van valami 80 as szám,nem tudom azok foglalkoznak e ilyennel.
-
Bubaaa
aktív tag
Srácok,a figyelemérzékelő nálatok is halványan jelenik meg? Be van ugyan kapcsolva de kikapcsolni nem engedi. Ja és nem is halkítja le a csengést ha ránézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest