- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Banderasz74 #2697 üzenetére
Mindegy. Egy idő után bezárogatja.
-
-
-
16pm...legjobb...mindenben.😎💪🏼
Aztán majd a 17 pm lesz jobb mindenben....ez ilyen.,.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
TheBikerider #2020 üzenetére
Mondjuk lehet nincs is SE-n. Nem is találom a lehetőséget a bekapcsoláshoz.
Hardveres igénye is van?
-
-
-
-
Csak azért kérdezem, mert akkor már illendő szétesnie.
Nekem a gyàri bőrtokok anno még 1 évet sem bírtak ki, olyan rossz volt a minőség. Lekopott a festék, a szélei elfoszlottak. Nem hogy 5, de max 1 évet bírtak. Elfogadtam, ez ilyen, gondoltam. Na most, ha a Nomad tokod 5 éves és foszlik, semmi gond. A bőrtokok nem bírnak sokat, de szerintem azért az nem rossz, ha 1-2 évet kibírnak. -
-
-
-
válasz
B.Ricsike #1872 üzenetére
Azért van különbség a kettő között. Az más kérdés, hogy ezek mennyire fontosak neked., hogy megéri-e a plusz költséget, hogy a Pro-t válaszd.
Rajzolás, akkor viszont iPad.
Hogy lehet-e ceruza iPhone-hoz, szerintem elképzelhető, hogy van. Mint ha láttam volna valahol.... Akkor viszont a Pro Max. -
-
-
válasz
h_benjamin #1861 üzenetére
Üdv! Jó döntés.
-
-
1 hete használom a 16PM-ot. A 16pro-hoz képest, 20-25%-kal marad több az akkuban, mikor haza érek. Na ez igen. Nem bántam meg.
-
-
-
-
-
-
-
-
Csak azért kérdezem, mert futok, stb.és az üzemidő is fontos lenne.
Szóval nekem is a sport funkció a lényeg. Az jól hangzik, hogy ilyen hosszú az üzemidő.
Ultra 2-m volt. Nem szeretnék többet.
Megint nézegetem akkor a GarminokatCsak olyan sok féle van, hogy nem tudom, melyik lenne jó
-
-
-
-
-
-
válasz
Instabil #1774 üzenetére
Olcsóbban egy gyors, stabil, minőségi telefon. Emiatt. Előerendelésben sikerült jó áron hozzájutni. Itt ugye az op rendszer és a hozzá tartozó néhány app, amit nem tudtam megszokni, 1 hét alatt. Mondták, adjak még időt neki, de Én meg tudtam azért állapítani ennyi idő alatt is, hogy nem lesz felhőtlen a kapcsolatunk, ha megtartom. Pedig a DEX egy nagyon jól kitalált és működő dolog. Nem sorolom, mi nem tetszett a hétköznapi használat során, mert ezek olyan dolgok, ami másnak meg egyáltalán nem fontos. Nagy elànnal mentem neki, hogy na most itt lesz a váltás, de ismét nem sikerült elcsábítani az iPhone-tól, -ról. Aztán, ha már úgy döntöttem, hogy eladom, akkor már egy Max legyen a következő, ne egy sima pro, mint előtte.....és sikerült. Megnyugvás ért, mikor a mentéseim újra települtek néhány napja...
Röviden ennyi. -
válasz
batai15 #1770 üzenetére
Én mindig iPhone csak néha az új S szériát kipróbálom. S21 óta először komolyabban most az S25, 1 hétig. Meg 1-2 napig volt S23 is anno, mikor megjelent. A mostani viszont eddig a legjobb S.
Más: A pro max üzemideje brutálisan komolyan jó.
A 16pro -hoz képest sokkal jobb. -
-
-
-
válasz
tonnni7 #1667 üzenetére
Én sok sok év után most S25+ ra váltottam, 1 hete van meg. Erre érdemesnek találtam leváltani a 16 pro-t. Viszont hiányzik az ios, szóval van mellette azért, itthon.
Eladtam és az árából kifutotta. Kipróbálom, használom....de már hirdetem
Assszem visszatérek, de akkor már egy Pro Max-al. -
-
-
-
válasz
7Heads Drago #405 üzenetére
“Mellesleg az iPhone is vagy Kínában vagy Indiában készül.“
-
Akkor kínai..igazad van… -
-
-
Igen, talán Te említetted valahol(simán lehet, hogy rosszul emlékszem, akkor bocs), hogy az ios folyamatos plusz funkciói miatt, el fogja veszíteni azt a simaságot, azokat a tulajdonságait, ami jellemezte, ami miatt szeretjük. Ennek jelei már mutatkoznak. Egyet is értettem...
droidosodik és az nem jó
Remélem nem következik be -
válasz
7Heads Drago #385 üzenetére
Ja, androidot használsz. Egészségedre!
de ez egy iPhone topik
.
Szerintem nem “sároztam”, ahogy az utolsó mondatodban írtad.
Ha figyelmesen elolvastad, akkor azt is láthattad, hogy “párhuzamosan” androidos készülék is van mellette, általában S széria Samu, vagy Pixel. Csak hát magammal nem viszem, mert nem bízom bennük, érted…
Ha ez “sározás”…..? Szerintem csak egy vélemény, mint mindenki másé.
iPhone user, egy iPhone topikban, ez lennék Én. Te meg android user, itt.
Ha ettől jobban érzed magad, hogy itt vagy…engem nem zavar. -
-
válasz
s.Oliv3r #379 üzenetére
Mikor volt 1.2 millió? Most, vagy régebben? (PC ben nem vagyok otthon, van egy 7 éves laptopunk, de még működik
remélem sokáig
)
Ezek évente szintén elavulnak, nem? Teljesítményben…
Anno, 20 éve, még magam raktam összeés akkor is évente újabb jobb cuccokat hoztak ki. Mindig cserélgetni kellett a memóriát, videokártyát, mert a játékok fejlődtek🤦🏻♂️
-
válasz
s.Oliv3r #379 üzenetére
Egyetértek.
Nem tudom miből fakad a gyűlölet néhány Embernél néha, Én is azt nézem, hogy mi a legkényelemesebb, mi okozza a legkevesebb problémát. Amire használom, azt megbízhatóan, simán tegye. Fotó, videó, ne fagyjon le, elérhető legyek, stb…semmi extra részemről. Ezt a szintet az ios hozta/hozza. Pedig próbáltam az androidot, de nem ment nekiMindig objektíven közelítem meg, semmi “vérfanság” nincs és nem is volt bennem. Ezek eszközök, tárgyak, legyen megbízható, ha már a célra megvettem.
ios sem hibátlan, de még mindig elenyésző….és javítják.☝🏼remélem
-
Azért érdekelne, hogy mi a borzalom az ios-ben. Elárulod?
Nekem párhuzamosan mindig volt android is, általában a legújabb S szériás Samsung, vagy legújabb Pixelek. Még el is lettem volna vele, ha az üzemidő nem lenne borzalom. Annyira zabálja a rendszer az akkut, hogy öröm nézni. Ahhoz, hogy hozza egy sima iphone szintjét, egy batár Ultrát, vagy valami még nagyobb valami mást kell venni…az meg nem fér a zsebembe, nem kényelmes használni. Próbáltam átszoktatni magam, de nem ment. A gördülékenység, a “smooth” érzés nem a jellemzője az androidnak. Szerintem az ios sokkal felhasználó barátibb a hétköznapi Ember számára, Én ezért maradtam/maradok ennél. Néha nyomkodom a Samsungot itthon, de hogy magammal vigyem bárhová, kizárt.
Anno a BB és Nokia Win is a kedvencem volt, volt is mindig belőlük. Azt nagyon sajnálom, hogy kinyírták. -
-
-
-
Nekem nem javította a friss sw a kijelző érintéses hibát. Ugyanúgy fennáll.
-
Na most frissítettem le az új szoftverre…(16pro) 4 hiba javítás, közte a kijelző érintés is.
-
Nem mondanám, hogy “döccenés” mentes, pl a safari. Még friss az ios, ez javulni fog, mint mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged