Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
7Heads Drago #993 üzenetére
Ezt a kérdést nem igazán értem. A telepítéseket nem lehet elvégezni fiók belépés nélkül, de írtam, hogy a kislányomnak lesz, aki tudott erről és már meg is kapta a mobilját. A többit meg majd ő telepíti magának.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #994 üzenetére
-
karldergroße
senior tag
válasz
7Heads Drago #958 üzenetére
Ha már "kötekszünk" (akármi is legyen az):
1. A 30 nyelvi hibát elkövető kolléga azzal vádolta a felhasználókat, hogy nem tudnak magyarul. Tipikusan a "bagoly mondja verébnek" esete forgott fenn, ami mellett nem lehetett elmenni.
2. Szerintem sehol nem előírás, hogy magyar legyen a nevünk egy fórumon.
3. Az nem az én ismereteim hiányát bizonyítja, ha Te nem tudod elolvasni a nevemet.4. Szerintem sehol nincs előírva, hogyan "kell" idézni. Ez nem nyelvi hiba, ha hiba egyáltalán.
5. Sok hibát nem vétettél egyébként.
-
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #962 üzenetére
Állítólag ezzel majd fog szakítani az Apple. Jövőre az összes IPhone LTPO-t fog kapni. Nekem az üzemidővel nincsen probléma szerencsére a dobozból kivéve jó üzemidőt hoz a telefon
-
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #959 üzenetére
256 GB is "kihaló félben" van már egyes gyártók esetén már az 512 GB az alap már, ilyenkor jön elő az, hogy hiába a legjobb videó készítő a 256 GB is kevés már az egyes funkciók kihasználásához. Ilyenkor külső tárhely (mai napig nem tudom, hogy bármilyen USB Type-C-s pendrive jó vagy van Iphone specifikus) vagy komoly felár estén 512 GB verziót kell választani.
Kijelző lemaradt annál az ok fejtésnél. Ott is mindenki belerúg az Apple-be mert hát a 16 ás a 16 Plus csak 60Hz-t tud. De könyörgöm a legtöbb droidos telefonok kb.90%-a olyan 120Hz-s képernyővel van szerelve ami csak a 60/120Hz-t tudja váltogatni de esetek többségében a 120Hz-t tolja fixen. Így a kis akkumulátorral szerelt Iphone-ok úgy merülnének mint a tégla a vízben és olyan üzemidejük lenne mint a SE 2020-nak hanem egy kicsivel jobb lenne az üzemmidő. Arról meg nem az Apple tehet, hogy az LTPO technológia nem szivárgott már lejeb az alsóbb kategóriába hanem az iparágé. Hiszen az LTPO nem mai keletű új dolog egy ideje már velünk van.
Lemerem fogadni, hogy van egypár alkatrész az almás telefonban ami kínai eredetű hanem az egész telefon maga. Így ennek tükrében az akkumulátor nem lehet kifogás.
Ha jövőre vékonyítani akarnak a telefonon és kisebbíteni akkor rá lesznek kényszerülve, hogy az akkumulátor terén is változtassanak -
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #956 üzenetére
Úgy tűnik akkor hogy ők nem hallotak róla
-
válasz
7Heads Drago #921 üzenetére
Apple Store csak akkor vonja le a pénzt, amikor ténylegesen, fizikailag is "érkeztetik" a terméket. Nálam mindig úgy volt eddig. Előrendelésnél, ha pl. 1,5 hetet csúszott a tényleges kiszállítás, akkor annyival később is vonta le a pénzt, pont előtte nap, hogy feladta a futárnak.
-
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #746 üzenetére
Nekem droidnál a Swiftkey jött be nagyon bár sajnálom hogy IOS-n nem tartotta meg azt a jó tulajdonságát hogy nem adja be az összes létező ékeztes karakteret de ennek ellenére szeretem használni IOS-n. Gboard-t próbáltam IOS-n állandóan félre gépeltem vele. De nem csak én preferálom a Swiftkey-t az Iphone topikban is csak azt ajánlják szinte elvétve a Gboard-al.
-
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #552 üzenetére
Mekkora pofon ez azért számomra😅 hiszen azért is váltottam Androidról IOS-re márka függetlenül mert elegem volt az Androidos apróbb cseprőbb bugok miatt főleg ami Xiaomi művel(t).IOS esetén csak jót hallottam róla igaz voltak itt is problémák mint pl . egyes nagyobb vagy fő verzió frissítés nyírja az akksit de ezt leszámítva stabilabb rendszernek mondják/mondták. Erre elkezd ez is szivatni😅
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
7Heads Drago #552 üzenetére
Sajnos van benne igazság. Nem kéne erőltetni évente új telefon kiadását. Egyik év új teló, másik év új óra vagy valami hasonló felállás.
-
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #516 üzenetére
Androidról jöttem Xiaomi 13-ról ahhoz képest nekem érzésre jobb az üzemideje a 16 Pro-nak
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #517 üzenetére
Az indiai gyártás is lehet majd olyan jó, mint a kínai vagy a vietnami. De ehhez idő kell. Idő és a cég részéről sok pénzt a hibás termékek miatt.
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #405 üzenetére
En egy sima 16-ot akarok a 15 Plus melle. Remelem kinai osszeszerelesu lesz! Az indiai gyartasban meg nem bizok.
Volt, hogy egy hasznalt telot azert nem vettem meg, mert Indiaban gyartottak. Az egy dolog, hogy nagyszervizen mar atesett (alaplap). Lehet csak veletlen.
Kinai vagy vietnami gyartas, ezekben van bizodalmam. -
Speedy007
őstag
válasz
7Heads Drago #499 üzenetére
nem annyit ha nagyon erőltetném és a munkahelyemen tölteném akkor 1-1.5 napot egy töltéssel elmenne 3-4 órás képernyő idővel. De otthon általában 20-40% között szoktam töltőre tenni (tudom hogy az álmos könyv szerint nem tesz jót). 1.5 kb. úgy van meg ha 100%-ra pumpálom 85-95 stabilan egy nap
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
7Heads Drago #423 üzenetére
Szerintem te szálltál ránk, és nem fordítva. Mi jó helyen vagyunk, te nem
-
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #416 üzenetére
En azt nem ertem miert ezredjere egy olyan telefon topicjaban, amit nem birtokolsz es nem is tervezel megvenni, de meg csak nem is vagy rendszeren belul.
-
válasz
“Mellesleg az iPhone is vagy Kínában vagy Indiában készül.“
-
Akkor kínai..igazad van… -
.Szaki.
addikt
válasz
Most őszintén: Van ennek értelme?
-
válasz
7Heads Drago #385 üzenetére
Ja, androidot használsz. Egészségedre!
de ez egy iPhone topik
.
Szerintem nem “sároztam”, ahogy az utolsó mondatodban írtad.
Ha figyelmesen elolvastad, akkor azt is láthattad, hogy “párhuzamosan” androidos készülék is van mellette, általában S széria Samu, vagy Pixel. Csak hát magammal nem viszem, mert nem bízom bennük, érted…
Ha ez “sározás”…..? Szerintem csak egy vélemény, mint mindenki másé.
iPhone user, egy iPhone topikban, ez lennék Én. Te meg android user, itt.
Ha ettől jobban érzed magad, hogy itt vagy…engem nem zavar. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
„Nekem pl a jelenlegi droidos telom jobban megfelel az igényeimnek.”
Ez a lényeg, ki-ki megtalálja a számára legjobb gyártót és operációs rendszert. Kár, hogy csak 2 rendszer maradt talpon, a BADA és Windows Phone, Blackberry kipontozódtak… -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
A "csúcsnak beállított" szöveged sem éppen szép dolog, mivel csúcs - és kész. Ha te nem tudod elfogadni, az a te dolgod. Azt sem értem, hogy most pl miért írsz be ide androidosként.... nekem eszembe nem jutna bemenni a S topikba samut fikázni.
Pedig hidd el... 10 évnyi S-ezés után lenne mit mondanom. Példának okáért a készenléti merüléseket, azt hogy még az S10-esemben háromszor cseréltek alaplapot, és utána se tudták mi baja stb. Az S21-esem egyik haverom használja, nézd már meg milyen gyors.... akad össze-vissza, negyedévente kap frissítést. Utána ránézel egy I13Pro-ra és ugyanúgy működik mint amikor azt valaki megvette. A kínai vackokkal meg foglalkozni se vagyok hajlandó, a cipőm se kínaiba veszem, és a telefonom sem ott fogom.
-
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #337 üzenetére
Ez a 16 Pro topic. Ennek a telefonnak az elerhetosegerol volt.
Az altalad linkelt cikk egy honapos, az enyem egy napos. -
válasz
7Heads Drago #304 üzenetére
Mint írtam, két modellt két különböző méretben, ami darabra négy. Alapmodell két méretben és Pro szintén két méretben.
Navaren Neked is csak azt tudom írni, hogy ne menjünk bele jóslatokba, fél év múlva megtudjuk, hogy milyen lesz az új SE.
-
válasz
7Heads Drago #210 üzenetére
Ez az egész Apple AI téma elég kényes dolog. Vannak, akik a gyártóra mutogatnak, mások az EU bürökratákra. Ha megkapjuk, én is ki fogom próbálni, de alapvetően jól megvagyok nélküle.
-
.Szaki.
addikt
válasz
7Heads Drago #90 üzenetére
Ööö… Pontosan ezt írtam, hogy ezért finoman szólva sem jár taps, hogy kiadnak úgy egy telefont, hogy csak pont azt nem tudja, amivel beharangozták. Ezt egyébként a sima 16-osnál is leírtam. A lehetséges konkurensek pedig elég evidensek. A Samsungnál és a Google-nél kéne keresgélned.
-
válasz
7Heads Drago #132 üzenetére
Crop. 48 mp-esből crop-olja.
-
nozs23
addikt
válasz
7Heads Drago #81 üzenetére
Huh? 1. A revenue ≠ profit. 2. A Google ugyanugy 30%-ot "nyul le", mint az Apple.
-
válasz
7Heads Drago #73 üzenetére
Egyetértek, vicc és szégyen ami mindent ki spórolnak belőle.
Mondjuk az is igaz, hogy én megvettem az első talán 15W töltő adaptert amikor bejött talán 4 éve és azóta is az van. Különösebben nem zavar, hogy nincs benne csak simán bosszantó, hogy ekkora szemét a csomag tartalma mindegyik csúcs telefonnál. -
válasz
7Heads Drago #65 üzenetére
Valóban lehetne több az alap tárhely, de a 256GB sem egy világ megváltó dolog. Az icloud és egyéb felhők viszont annál inkább azok és ezért én örülök, hogy van kisebb modell hiszen több száz giga fent van a felhőben amihez bármikor hozzá férek viszont nem kellett többet kiadni egy telefonért csak a hely miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest