- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Az ilyen telepítgetést hogy oldjátok meg fiók belépés nélkül? Mert ugye ha belépünk valaki fiókjába az elvileg értesítést kap róla. Ez ugye lebuktatja az ajándékozott. Ha meg saját fiókkal csináljuk azt meg értelmetlennek látom én mivel nincs áthúzva minden a régi telóról....
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Speedy007 #960 üzenetére
Nem az a kérdés akarnak-e akkut cserélni, hanem kapnak-e kínától hozzávalót, meg engedélyt. Amiket felsoroltál hogy kínai az máshol is megvehetik, az akkut nem tudják.
Én a kijelzőn a különbséget nem látom. Nekem bőven jó a 60 hz is. Mellesleg pont a sima I16 akkuja sokkal többet bír, mint az I16 pro-é. Szóval elbírná a jobb kijelzőt ha akarnák. Meg azt se hiszem el hogy becsődőlne tőle az Apple. Sokkal inkább azért van nehogy a kisebb modellt vedd meg. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Speedy007 #943 üzenetére
1 évig használtam egy Iphone 11-et 4gb rammal. Tény és való hogy nagyobb alkalmazásoknál sűrűn eldobta váltásnál az előzőt. Ettől függetlenül jól használható volt a készülék. 6gb-al már nyilván nem lett volna ennyi bajom se, de a 8gb meg garantálja hogy 4-5 évig jó legyen. Viszont a készülék árát tekintve nyilván beleférhetne, de mivel patika mérlegen mérnek mindent nem fogják belerakni, csak ha muszáj. Szerintem sokkal nagyobb baj az hogy kevés a háttértár és nyugodtan lehetne 256 az alap. Mert ugye a legjobb videó készítő teloról beszélünk.
Az akku felvetésed jogos, csak ezek a technológiák meg kínai kézen vannak és ahogy egy rakás dolgot nem kapnak meg a kínaiak ez meg a részükről van blokkolva. -
7Heads Drago
veterán
válasz
karldergroße #954 üzenetére
Ha már kötekszünk: Mondja ezt egy olyan személy akinek a neve nem magyar és azt se tudom hogy ejtsem ki. De te sem végeztél profi munkát, mivel idézni dőlt betűvel szoktunk és nem vastagon kiemelve.
Engem pl marhára nem érdekel, de ez valószínűleg azért van, mert magam is sok hibát vétek benne. Nekem a lényeg átjött. -
7Heads Drago
veterán
Pedig van. Nagyon nem mindegy milyen az ország mentalitása. Az se véletlen hogy nálunk itthon így megszaporodtak az autógyártó cégek. A románoknál is van olcsó munkaerő, csak szar a szerelési minöség. A Mercinél konkrétan tudom hogy jobb volt a szerelési minöség mint Németországban. Legalább is nekünk ezt mondták. Na meg a lengyeleknél is jó, ha igaz.
-
7Heads Drago
veterán
De ha mégis venni akarnál akkor gondolom te azután jelensz meg csak a topikban, miután megvetted......? Mellesleg el kellene már olvasni a szabályzatot. Nem feltétel a topik használatához a telefon megvásárlása. Le lehet rólam szállni. Aki meg zöldségeket hord össze az ne számítson tőlem semmi jóra.
-
7Heads Drago
veterán
szoftvert nem nyugati ízlés szerint kalapálják
Jah mert az ios meg úgy készül? Ezt te se hiszed el. Pont az Apple az aki masszívan ragaszkodik az egyéni elképzeléseihez és megmagyarázza hogy az user érdeke. Aztán gondolnak egyet és mégis pont ellentétesen lépnek, mert látják hogy droidon az bevált nagyon. És egy rakás tulajdonság amit átvettek droidról független a szoftvertől, mégis átvették mert hülyeség volt kötni az ebbet a karóhoz. -
7Heads Drago
veterán
válasz
TheBikerider #378 üzenetére
A gördülékenység, a “smooth” érzés nem a jellemzője az androidnak.
Én meg ha lehet ezt kérem hogy engedjük el. Főleg hogy egyre több az Apple táborból aki pont erre panaszkodik. És ez minden komolyabb fórumon a userek visszajelzése alapján mondom. Most is sikerült egy félkész szoftveres telot kiadniuk. Egy szemmel se vannak előrébb a szememben, mint a Samsung.
Nekem pl ami egy vicc volt az a hivásinfó. Amikor még én használtam 100 db -os volt. Sok hívás esetén már nem tudom azt se visszahívni aki reggel kereset és nem volt mentve a száma. Most hogy 2000 db-os lett ez nyilván javult, de röhejes hogy egy ilyen "csúcs"-nak beállított és elég drága telonál meddig kelett erre várni. És még mindig egy vicc, hogy semmit se tudsz állítani a hivásinfón. Kb mintha még a 6310i Nokiám lenne. Miközben elvileg ez egy telefon és nekem ez így olyan, mintha ki lenne herélve.
Vagy pl nekem az I11-el teljesen random eldobálta a hívásokat ha 2 simmel használtam. Az újabb szériák már nem csinálják ezt. Elég idegesítő tud lenni amikor fullon van a térerőd és a hívás után percekkel jön az sms róla és hívogasak mindenkit vissza. Anno az ios topikban felsoroltam a problémáimat és nem igen volt rá egyikre se megoldás. És az is érdekes hogy senki nem beszélt róla, ez van ezt kell szeretni. A szervizben meg tudtak róla hogy közismert hiba. Az újabbnak meg lehet más bug-ja lett volna amitől falra mászok. Nekem pl a jelenlegi droidos telom jobban megfelel az igényeimnek. A lányom meg rá van nőve az Apple-re.
Mindkét rendszernek megvannak a sajátoságai és kinek mi jön be. És nagyon nem szép a másik oldalt sározni. -
7Heads Drago
veterán
Ezek a 2x-szeres nagyítások valahogy nekem se okék. Ez most csak szoftveres crop? Az 5x nagyítás az rendben van, de a 2x-szeres az kb ugyanolyan mint a normál 24 mp-es.
Mondjuk én csak hobbi fotós vagyok. -
7Heads Drago
veterán
válasz
#93362944 #118 üzenetére
Más tényleg. Van ahol valamit bejelentenek és a megvásárolt termékben meg is található és nem csak ígéret. És nem érdekel hogy hívják a gyártót. Ez nálam a béka segge kategória. Na mindegy, nem az a lényeg hogy meggyőzelek, mert nem fog menni az látom.
Sokat elmond ez a 15 napos reg is. Én 18 éve regisztráltam, rengeteg terméket eladtam és nem kelett nicket cserélnem se. -
7Heads Drago
veterán
válasz
#93362944 #94 üzenetére
És ez hol mükődik? Mert MO. nem ha jól emlékszem. Ami amerikában megy nálunk meg nem az engem nagyon nem érdekel. Mellesleg ha jól emlékszem ez se egy ingyenes szolgáltatás és nekem még eddig sose lett volna rá szükségem. Akkor meg minek is?
Ez az egy fejlesztés évek alatt? A type c nem ér mivel az ki lett kényszerítve. (de mondok én mást: UWB chip, szerintem náluk volt elöször) A kapszulára is ígérték hogy majd mennyi mindenre lehet majd használni aztán épp minap olvastam hogy még mindig csak az Ios bizonyos részei használják csak. És az is nyilvánvaló hogy a kapszula is csak azért létezik, mert nélküle nem tudják a faceid megoldani normálisan. -
7Heads Drago
veterán
tesztben a készülék valódi konkurensei tulajdonképpen egyáltalán nincsenek megemlítve
Kikre is gondolsz? Mert ugye a legtöbb az Kínában készül.
ne mutassunk már be úgy egy telefont, hogy valójában azt még nem is tudja
Ezt most nem értem... Mert ugye még nem tudja. És elvileg majd jön a következő update-el, ha jön. Kiadtak egy telot félkész szoftverrel és veregetni kellene a vállukat? Ezért az összes gyártót seggbe kellene billenteni. És a Samsunggal kezdeném mivel szerintem ők kezdték ezt a trendet. -
7Heads Drago
veterán
Eddig az iPhope-ok a Samsung kijelzőit használták. Most meg már nem az övék a legmagasabb fényerő sem? Pedig az elmúlt években rendre az övék volt a legfényesebb kijelző amikor megjelentek az új modellek.
Usb 3.2 csatihoz adnak egy 2.0 kábelt? Ez olyan, mint régen az 5 wattos adapter... És ők a környezet tudatosak?
A viszont tényleg örömhír hogy nem a kijelző oldalán kell bontani a telot. Viszont hogy törkényebb lett az meg nagy feketepont.
Egyetlen mobiljáték sem döccen meg vagy melegíti jelentősen a házat – ezt inkább a konzolgrafikájú címek tehetik meg, és van, amiből kettő sem fér a 128 GB-os kezdőtárolóra, az iPhone 16 Pro szégyenfoltjára.
Gratulálok ehhez a memória mérethez a gyártónak meg annak is aki szerint ez 2024-ben elég. Miközben elvileg 5-6-7 évig update hozzá, miközben ez a méret már most is szűk. A lányom iPhonejából kiidulva a rendszer meg az appok egy 128-as tároló kb felét már lenyúlják.
Más kérdés, hogy vita alakult ki abból, miszerint rengeteg animáció 120 Hz helyett 80 Hz-en fut
Spórolás hegyek... 500k-ért
Ettől függetlenül tetszik a telo csak hát ugye az ára nem épp baráti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest