Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
Találkoztatok már ezzel a random megfagyással majd újraindulással? Én egy hete szívok vele... kb 5-ször csinálta. Azt hittem egyedi probléma és beszéltem apple-lel, és amúgy a telefon a távoli stabilitás teszten megbukott. Istyle azt állítja szoftveres, apple azt hogy hardveres és adjam le a telefont szervizben (2-3 hetet mondtak javítás/cserére mert se alkatrészük se cseretelefonjuk nincs). Na mindegy, sokan írták redditen valami icloud backup probléma, csinálni kell itunes-szal egy restore-t és mindent manuálisan visszapakolgatni. Megvolt (nem kis szívás), de tegnap megint újraindult... Alig van app rajta, képek zéró, fájlok zéró, direkt meg szerettem volna nézni, hogy alkalmazás csinálja-e a gebaszt.
Ma reggel olvasom, már macrumors is ír róla - de amúgy reddit is csövön van a sztorival - elvileg csak a pro és pro max érintett. Mivel az apple azt hiszi hardver, ezért cserélgetik a telefonokat, de pár nap és az érintetteknek megint elkezdi a cirkuszt. Panic full log file-t is csinál, AOP PREFETCH REPORT-ot jegyez be. Azt írják sokan, hogy az AOP az hardveres hiba, bármit is jelentsen... de a cseretelefonokon is előjönnek ugyanúgy a hibák. Ha valaki nem kapta még meg a 16 pro-t meg pro max-ot, ne sajnálja. Evlileg a 18.1 beta 7 jó pár embernek megoldotta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest