- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
válasz
PlayMax #3218 üzenetére
+1 épp ezért keresem én is az ilyeneket, nálam 1 tok 3-4 hónapot nincs a telefonon megunom minimum 5-6 db tok van ugyan ez töltőből is én nem hurcolászom magammal van otthon is min 2-3db legyen nekem is és a feleségemnek is külön, munkahelyen is van nem 1db
ezek már samsung töltők fél áron mint az apple töltő
-
mihail38
senior tag
ios 18.5 = 1,58gb
már tölthető....
-
mihail38
senior tag
válasz
Rob Rob #3038 üzenetére
Mindig lesznek elégedett és elégedetlen felhasználók, de még mindig élhetőbb az ios.
Nekem tetszik az üzemidő beleértve a készenlétit is amikor este leteszem, reggelre nem merül 8-10% mint a samsung, kamera is jobb, értékállóság, megbízhatóság...az új appok?
Csak ami nagyon muszáj mert nem szeretném meg bolonditani az ios-tmint anno a droidot, játékra nem használom a telefonom...miben szeretnéd kimaxolni mi az irány?
-
mihail38
senior tag
válasz
s.Oliv3r #3035 üzenetére
Szép látvány, nem tudom mi értelme van ennek, de nekem ez az irány nem tetszik, akkor inkább lenne visszintes és kisebb lenne a sziget, nem értem, de lehet nem is kell mert én biztos nem venném meg, jól írtam a multkor az igényesség eltünik szép lassan....
A ruhákat meg szerintem elkéne felejteni...nem ide tartozik és hidd el, hogy nem éri meg etetni egy álom világban él ahol minden heppy
-
mihail38
senior tag
válasz
WNorbert85 #3001 üzenetére
Decemberben, volt lehetőségem az Iphone 13 pro-mat 3év után leváltani és nagyon gondolkodttam a 25 Ultrán, hogy meg várom és nem a 16 pro-t választom ami vissza tartott az a mérete volt.
Mind a két rendszernek / One ui/Ios ) van előnye és hátránya ki melyiket szereti vagy megbarátkozni vele ezen felesleges vitatkozni vagy bárkit is meggyőzni, hogy melyik a jobb.....
Nem bántam meg, hogy maradtam, de már nem tud meggyőzni senki, hogy ez jobb mert nem igaz 4. éve használom az ios-t és előtte több évig a droidot.
Néhány éve, talán pont amikor váltottam akkor még talán az Iphone vollt az etalon az idő múlásával ebben már talán nem vagyok olyan biztos....mert már itt is előfordulnak hibák...javításnak a javítása stb ettől függetlenül érték álóbb az Iphone. -
mihail38
senior tag
válasz
Rob Rob #2959 üzenetére
+1
Itt a csengőhang is 100 éve ugyan az, de ezt hagyjuk mert vita téma mint ahogy az AI.
Én megszoktam/elfogadtam ios-t majd, ha megunom vissza megyek, nagyon sajnálom, hogy nincs a samsung-nál olyan mint itt van Pro és van Pro Max utóbbi nálam kizárt nekem az már tepsi mint ahogy az Ultra is.
Ökoszisztémával engem sem vettek meg és nem is fognak én erre nem költök milliókat...van egy Ipad és Iphone még ez is bőven elég ennél én erre többet nem is költenék.. -
mihail38
senior tag
válasz
Rob Rob #2957 üzenetére
Nálam nagy hibák nincsennek kisebbek is csak néha, néha ami még nálam belefér.
Én is így voltam sok sok év droid után jöttem 5 évvel ez előtt ios-ra nem bántam meg, de nincs már akkora különbség mint itt néhányan hiszik sokat fejlődött a samsung rendszere is (One ui) mind a két oldalon vannak jó dolgok és hibák.
Nekem mondhatja bárki hogy vegyek ezt vagy azt az én pénzemen azt veszek ami nekem jó vagy megfelel és eltudom dönteni mit használjak csak sajnos ott tartunk, hogy ennyi pénzért elvárási is lennének a vásárlóknak....
Az Ai miatt nagy előnye van a samsungnak az Iphone-nal szembe amit itt nem akarnak elfogadni pedig ezt a tényt az Apple is bevállalja. -
mihail38
senior tag
válasz
h_benjamin #2955 üzenetére
Első olvasásra azt gondolnám androidról írsz
Ott vannak/voltak ilyen hibák. -
mihail38
senior tag
válasz
Foglalt név #2950 üzenetére
Erre még nem gondoltam
-
mihail38
senior tag
Nem tudom, hogy volt-e már tölthető 18.4.1
fontos hiba javítások.
-
mihail38
senior tag
válasz
Speedy007 #2800 üzenetére
Én elvből nem vennék gyári tartozékokat amiért alma van rajta nem fizetek dupla annyit érte, szerencsére vannak minőségi alternatívák is töltő, tok és minden más ahogy te is leírtad "csöves" elvből nem írnék itt senkinek sem ilyet szomorú, hogy itt egyesek mit megengednek maguknak....Nillkin,Spigen,Ringke ezek miért nem jók?
Mert nem 25.000ft, ha nem csak 23 és nincs alma logó rajta?
Engem nem zavar, ha nincs rajta az alma logó, nekem az a lényeg, hogy megfeleljen az elvárásaimnak és amirt meg vettem arra használjam.
Nekem tökéletesen megfelel egy Samsung 25w töltő a gyári töltő helyett nekem ez a "csöves" pont jó -
mihail38
senior tag
Dec 17.-óta 71 ciklus, gyári Samsung 25w töltő, szintén nem figyelem mikor mivan
Talán 40% alatt nem nagyon szokott lenni, wireless és kábel vegyesen van töltve, jelenleg még 100% az akku ez nem tudom mennyire számít. (16 pro) -
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
Mindenkinek más és az igénye, elvárása szerencsére nem zsába macskát árulnak mindenki pontosan tudja mi van a dobozba, és van választása mindenkinek, hogy megveszi vagy nem, ezzel én is így voltam, tudtam mit veszek nekem kifejezetten tetszik a dynamic island üzem idővel is meg vagyok elégedve mert egésznap velem van és nem merül le estére, de nyilván ez is egyén függő ahogy olvasom van akinek bírja 2 napig is.
Jó kis telefonok az almák, csak mindenkinek más az igénye és ezt nem tudják garantálni, hogy mindenki elégedett lesz. -
mihail38
senior tag
válasz
Richie86 #2362 üzenetére
Én is 13 pro-ról váltottam 16 pro-ra, sok függ attól mik a szempontjaid ami miatt váltanál.
Hát én nem esetem hanyatt, nyilván gyorsabb egy kicsit és minden jobb, de nem egetverően a 13 pro az egy nagyon jó telefon volt.
Engem is az mozgatott, hogy jobb a kamera a proci, de én nem játszok a telefonon és hááááát az AI ami kitudja mikor jön nekünk is, értem én hogy már sokan használni tudják de nekem egy funkció csak akkor elérhető, ha mindenki tudja használni, de ezt inkább hagyjuk 13 pro-n ez nem lesz
Hátránya nincs ha váltasz, de ne várj túl sokat, ha nem fontos én azt ajánlanám, hogy várd meg a 17 pro-t egy bő fél év. -
-
mihail38
senior tag
Megjelent az ios 18.3.2 hátha valaki nem tudja
-
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
válasz
Instabil #2154 üzenetére
Téged ki kérdezett?
Olyan vagy mint egy vén öregasszony akinek mindenhez van köze és mindenbe bele károg, nehogy te mond már meg nekem, hogy hova mennyek, nálad beakadt ez az samsung topik ..nyitva az ajtó te előtted is
Ott is tolhatod és gyüjtheted a hozzászólásaidat....Illik a neved hozzádinstabil
-
-
mihail38
senior tag
válasz
Instabil #2104 üzenetére
Ahol nincs bemenet ott nincs komunikáció se, de úgy látszik nálad az értelmezéssel is baj van.. vagy úgy gondolod egyedül vagy 10+ éve...nem a hibákat keresem mert az mindenhol van csak nálad nem megy az hogy bevállald, de ez a te dolgod használd egészséggel a tökéletes telefonod
-
mihail38
senior tag
válasz
#48138511 #2099 üzenetére
Nekem sem szempont AI eddig is elvoltam nélküle csak szeretem ha valaki bevállalja a hibát és a problémát őszintén és nem csinál úgy mintha minden tökéletes lenne itt mert nem az lehet ezen lovagolni csak nincs értelme itt hibáznak úgyan úgy mint a droid vonalon csak ott elfogadják .....
-
mihail38
senior tag
válasz
s.Oliv3r #2093 üzenetére
Csak az igazságot és a véleményét írja le mindenki vagy csak akkor lenne jó neked a topik, ha csak mindig és mindenki pozitív dolgokat írna?
Sajnos vannak negítív dolgok is attól függetlenűl, hogy vannak akik ezt nem akarják tudomásul venni... Apple meg a többiek.. ez már nagyon rég volt és sokan ott maradtak abban az időben nem csak Apple fejlődőtt és ezt nagyon zárójelbe tenném mert nem teljesen így van az Apple csak kullog a többiek után az AI is jól mutatja itt nincs meg kitudja mikor lesz más gyártónál már középkategóriás telefonba is benne van és nem mennék bele itt a többibe mert mindenki tudaja, attól még hogy egy-két embernek jól működik vagy inkább megvan vele elégedve attól még a probláémák léteznek és ezt az Apple is bevállalja, hogy van problémájuk....
-
mihail38
senior tag
válasz
Foglalt név #2077 üzenetére
Szép, szép csak ez pont nem segít senkinek, nesze semmi fogd meg jól és még fizetünk is érte
-
mihail38
senior tag
Igen, sajnos a szilikontok még rosszabb csúszik mászik a kezedben össze vissza. Próbálkoztam 2x is gyári szilikon tokkal, de most már letettem róla.
TechN7ne: egyetértek veled a csomagolás több költség, egy kicsit elkeseredtem az Apple termékektől hát a frissítésekről nem is beszélve, kamera, Ai ....stb kezd olyan lenni mint a droid volt anno amikor váltottam ios-ra most fordult a kocka...
-
mihail38
senior tag
válasz
Speedy007 #1906 üzenetére
Nekem más a tapasztalatom, már 2 Iphone-t adtam el 90% aksi alatt egy 12 Pro max-ot és egy 13 pro-t igaz, hogy 3 évesek voltak, de karc mentesek és 1 nap alatt elvitték és nem áron alul.
Pont ezért váltottam Iphone-ra mert tartja az árát, nem úgy mint a droid, sajnos vagy nem, de 3 évnél tovább nem marad nálam tovább telefon. -
mihail38
senior tag
Sziasztok!
Olyan történt ma velem ami eddig nem, telefonálás közben nem volt netem nem tudom mitől lehetett ez, a hívás végén újra lett netem ezt nem teljesen értem... ( Iphone 16 Pro)
Köszönöm a segítséget! -
mihail38
senior tag
válasz
#48138511 #1619 üzenetére
Nekem is Desert titán van és nem érdekel ki mit gondol
Egyébként az igaz, hogy attól függ milyen fény éri, mert igazából nem tudom milyen színű, bronzra is hasonlít arany, puderszín.....
Most az 1x magamra gondoltam és nem mások véleményére.
Ha lett volna kék vagy ehhez a színhez hasonló akkor azt választottam volna, de végül is mindegy mert tokban van. -
mihail38
senior tag
Szerencsére nekem nincsennek ilyen gondjaim a telefonnal ( 16 Pro)
teszi a dolgát ahogy kell, nekem megfelel egy 25W töltő is egyenlőre, eddigi tapasztalataim alapján döntöttem a Samsung töltő és kábel mellett.
Azt gondoltam az Apple töltő és kábel jobb választás, de sajnos nem. -
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
válasz
Speedy007 #1551 üzenetére
Azért mert leírtad a véleményedet?
Érdekes, én úgy gondolom ettől lenne előre lépés, ha mindenki leírná a véleményét mert nem mindig van pozitív előre lépés.
Kezd minden gyártó az unalmas pocsolyában dagonyázni minimális külső és belső fejlesztéseket tolják az orrunk alá és ezért nem kis pénzt kérnek el, sajnos itt tartunk … szembe kell nézni a valósággal nincs már az az érzése egy iPhone telefonnal a kézben hogy waaaaoookchris78: én nem vettem észre semmit, lefrissítettem de semmi sem változott
-
mihail38
senior tag
Megérkezett ios 18.3 az este
semmi extrával…
Azt vettem észre ez a vászonos usb-c kábel amit kapunk a telefonhoz az nem olyan jó minőség mint az elődje volt -
mihail38
senior tag
Bocsánat, ezzel a holdképekkel mit szeretnének elérni, tényleg nem értem hány képet lehet csinálni a holdról hogy az értelmes legyen vagy bármire feltudjam haszálni, én biztos hogy ezért nem vennék telefont még nagyon olcsón sem.
Akinek ennyire fontos, hogy milye fotókat lehet késziteni egy telefonnal, akkor az miért nem vesz fényképező gépet? és készíthet sok sok fotót a holdról csak 1 fotó után milyen újdonságot talál rajta? rejtély ez számomra...én a kényelmem miatt vettem meg és olyan képeket készítek vele ami nekem megfelel a videokról nem is beszélve... ( ökoszisztéma.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest