- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
Azért ezt így nem mondanám, hogy szar. Gyári szilikon tokban ejtettem már le telefont, semmi baja nem volt a telefonnak. A tok az megsérült. Plusz ki van mindegyik hagyva a kamera gombnál, a gyári nincs. December óta használom de olyan mint az új. iPhone 6-tól minden évben váltok, szinte csak gyári szilikon tokot használtam. Semmi gond nem volt egyikkel sem.
-
joey04
titán
Ezt azért meg tudom cáfolni, s24u, xiaomi 14, xia 14u, op12, op13, xiaomi 15u, vivo x100 pro és vivo x200 pro (ex)userként.
Az iOS most is stabilabb és folyékonyabb mint a droid. Az értesítési mizériákról droidon nem is beszélve. Kernel panic nálam soha nem volt (kivéve amikor bétáztam) és igen, a cc-ben ott van fixen szerkesztési nézetben a lag, és igen, valóban a kamera fagyások is léteznek, bár az szerencsére baromi rikta. Nem iOS istenítés ez, mert pont azért van ennyi droidos tapasztalatom, mert mennék innen, mert egyre szarabb az iOS, egyre több a bug, a lag, borzalmasan fejlődik vissza, és ez a nyitással csak egyre szarabb lesz. De nálam még most is stabilabb és jobb, de régen ég és föld volt a különbség, most meg csak simán jobb, mint a droid. Azt is hozzáteszem, hogy én nagyon sok kapcsolót, személyreszabási lehetőséget nem használok, meg egyéb droidból átvett dolgokat sem (optimalizált töltés, aod, egyéb cuccok), mert azért használtam eddig is szifont, mert ezek rohadtul nem hiányoztak. Szóval ha valaki minden ilyen droidból átvett fícsört használ, meg minden személyreszabási cuccot állítgat, stb, akkor lehet, hogy nála szarabb a helyzet. Soha nem lehet tudni mi mivel függ össze, ugye a 80%-os töltési limit náhány esetben félig téglázta pl az elején a telókat. Vicc. De én úgy használom ezt a rendszert ahogy megálmodták, még ha Cook és az EU kéz a kézben lassan át is alakítják. És nem, nem arról van szó, hogy nem kell fejleszteni, nem kellenek bele új funkciók, de ez a sok opció, kapcsoló, személyreszabás csak növeli a hibák számát. És ráadásul hiába, mert aki droidról jön, annak ez is kevés és így is "buta", de legalább még bugosak is ezek a funkciók. -
Foglalt név
addikt
Húzd le az alsó 1cm-n a kijelzőt és lesüllyed félig.
De a billentyűzet helyzet olyan amilyen, a gyárit nem lehet húzni továbbra sem csak nyomkodni. A SwiftKey végre évek után kap frissítést, de ugyanúgy fagy. Gagyi.
Túl sokan írják, hogy 13 pro-ról váltva, kiforratlan az új és a régi tűnik gyorsabbnak. Gondolom beletört a bicskájuk az MI őrületbe, nem is lett kész indulásra, cserébe nem maradt erőforrás a rendszerre sem.
Nekem most a legújabb, hogy nem ébred a képernyő ha le van zárva. Nyomom a gombokat és sötét.
Ezt a hsz-t meg újra kellett írnom, mert átléptem egy másik alkalmazásba és újratöltötte az oldalt. Ennyire szar még a régi SE se volt.
A kamera tényleg jó, ha működik, de az ezen a szinten kevés, ha valami 10-ből 8-szor működik. -
Instabil
junior tag
Erdekes, nalam meg nem fagyott ki iPhone, pedig 2007 ota hasznalom.
Milyen funkcio nincs ami van samsungon?
A one ui t hagyjuk, a snapdragon nem birja el.
Inkabb arrol beszelj, hogy miert van tobbfele hardverrel ellatva egy flagship samsung.. snapdragon meg a samu sajatja, amit ugye imadtak a felhasznalok. 😂
Olyan uj technologiakat vezetett be az apple az elmult evekben, amit senki mas, nem fogom felsorolni..
Tudod itt van icloud, apple music, appletv illetve sajat fejlesztesu hardver, minden osszhangban van.
Az appokrol meg ne is beszeljunk, az ios miatt jobban tudnak optimalizalni iphonera.
Egyebkent hany GB ram van a samu flagshipben, 12? 🤦♂️ -
Speedy007
őstag
Lehet hogy nyugis darabot fogtam ki de nekem a több évnyi bug halmaz Xiaomi után ez a IOS kész felüdülés... Bár nem tagadom volt az elején kisebb "súrlódás" mikor az NFC használat után radom módon minden féle és fajta jelzés nélkül újra indult a telefon, de azóta gond nélkül teszi a dolgát... Újra indítva is csak akkor van ha jön rá frissítés Xiaomi esetén 3 havonta szokott jönni kb. és közte legalább egy tucatszor legalább újra kell indítani. 60Hz-n használtam a Xiaomi-t kivéve a MI 10T Pro-t ott tudta fixen a 90hz-t nekem nem tűnik fel hogy nem 120hz-n pörög a képernyő frissítés.
-
PlayMax
nagyúr
Sajnos az én szemem nagyon érzékeny és ellenőrzés nélkül is már vlhol sejtettem ,hogy Samsung.
Vloszinűleg neki lehet a legszebb képe ,viszont akinek fárassza a szemét a PWM kijelző nem egészséges.
Soha nem használok állandó bekapcsolt kijelzőt ,de a gyári háttérképpel beállítva tegnap este a vak sötétben mikor felébresztettem a kijelzőt olyan erővel indította el ,hogy szó szerint kiverte a szemem ,nagyon durva.
Erőszakkal most mindig bekapcsolt kijelzővel használom mert innen a képernyő felébresztés nem jár annyira durva fény/szín erősséggel. -
osonte
őstag
Igen, ebben én is biztos vagyok, hogy a Samsung panelek úgy általánosságban jobbak (nincs köztük különbség minőségre, talán mind hozza ugyanazt). Viszont ez az LG kültéren is elég magas férenyőt produkál és megtolja a színeket, jól látható, jó ránézni.
Monitorban mindig az LG tartottam jobbnak a gyárilag kalibrált sorozatát (IPS), a Samsung sosem volt olyan közel a valósághoz színekben. Viszont tévében meg pont fordítva, ott meg a Samsung a nyerő, most egy VA paneles van és elég jól be lehet állítani, az LG tévéket nem annyira. Az OLED-es tévéket viszont nem ismerem.
A PWM tényleg érdekes téma, kb megmondhatatlan akármennyi mérés és paraméter alapján, hogy egy telefon valakinek jó vagy rossz lesz, erről lehetne minimum 10 oldalt írni, de akkor is sok marad az ismeretlen. Ahogy írod, még a felhasználók, hogy mire érzékenyek az is eltér (például egy asztigmatizmus okozhat gondot, de ez megint hosszú téma)... Ez olyan, hogy minél többet olvasol róla, egyre jobban úgy érzed, hogy több kérdés marad, mint amennyi választ kaptál.
Nem OFF-olok tovább, a lényeg, hogy szerintem ha jó kijelzős telefont fog ki valaki, akkor nagyon jó képe van a 16 Pro-nak (és a Max-nak is).
-
osonte
őstag
Szia!
Régebben írtál róla, de most néztem, hogy nekem is LG GVC panel van a 16 Pro-ban és nem sárgás, illetve nincs gond a betekintési szöggel. Pedig én finnyás vagyok a kijelzőkre, sokáig azért nem tudtam laptopra váltani, mert nem találtam megfelelő kijelzővel (megfizethető áron) laptopot. Lehet GVC-ből is két fajta van, illetve az is lehet hogy egyik jobban sikerül, másik rosszabbul.
Én amúgy kifejezetten LG paneles telefont akartam, mert PWM érzékeny vagyok és a Samsung kijelzős telefonokat 1-2 napon belül küldöm vissza 14 napos elállással, mert szétszedi a szemem. Valamelyik után 2 hónapig volt erős fejfájásom. Azért ezzel az LG panellel sem olyan mint a 3000-4000 Hz-es PWM-el rendelkező kínai telefonok, vagy mint a DC dimminges Xiaomi, de időnként enyhe fejfájással viszont tudom használni, ami lehet megszűnik, ha lesz szemüvegem (az kellene és akkor nem erőlködne a szemem).
Aki erre érzékeny, annak ez orosz rulett, mert ahogy írtad is annyiféle panellal szerelik és ha külföldi fórumokat olvasgat az ember, ott is csomó ellentmondás van, gondolom mert más-más panelről írnak, bár a telefon ugyanaz. Nekem a 14PM nem okozott semmilyen problémát, a 15PM-nél a 13-ik napon majdnem az ügyeletre mentem, azt hittem kiszakad az agyam tőle (szerintem az Samsung paneles volt), így a 14-ik napon elálltam. Most meg ez a 16 Pro élhető. -
vadkörte
addikt
-
kchris78
veterán
Na ezzel pont én is így vagyok. De ahhoz képest hogy mekkorát zuhant relatív jól megúszta.. Úgyhogy kb azonnal vettem az IStyle-ban egy pitaka legvékonyabb tokot nem érdekelt mennyibe kerül (25 ropi). NA AZ BÍRJA, azóta leesett mégegyszer
, még magasabbról, kőre. Azóta is frusztrál hogy itt a r.hadt 16PM és sikerült fizikailag sérültté tennem. Persze használati tárgy meg minden.. De hát ha dizájnos is :-/ .... Autót legalább ha drágán is de újra lehet fújatni ki lehet húzni a horpadást (3 dbot úgy kihúztak mintha ott se lett volna - ajtóval nyomták be)
-
Zsolt,72
senior tag
Nekem is ez vált be, már az iPhone 13 alatt is, és most a 15 esetén szintén. Éjjel 5W Apple töltő (még a 11 mellé kaptam), ha pedig kell egy kis plusz napközben, akkor egy szintén gyártói 20W adapter segít ki. Nem is bánom, hogy már nincs mellé csomagolva töltőfej, úgyse kerülne ki a dobozból…
-
joey04
titán
Igen, a grain meg csíkozódás. Akkor fasza azt hittem nehezebb lesz átszoknod. Én s24u-ra nem mennék már vissza, de azért azt szomorúan látom, hogy itt is egyre több a dadogás, engem ez zavar legjobban, mert a bugok szerencsére elkerülnek, de egyre több helyen fedezem fel a rendszerben, appokban, hogy nem olyan fluid mint pár éve. Megint agyalok, hogy ha kijönnek a kamerás kínai cuccok akkor kipróbálok egyet. Samsungot nem hiszem, mert amit eddig mutattak a one ui 7-ből az katasztrófa, meg szerintem a kamera sem lesz jobb...
-
autotaxmo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged