- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
surgery
senior tag
Alzánál akciók vannak 16 pro max 16 pro és a sima 16. Elég korán ilyenkor még nem szoktak akciók lenni.
-
surgery
senior tag
válasz
Speedy007 #970 üzenetére
Az hogy a Apple Pie videókban mi van szerintem az ügy szempontjából nem releváns. Nagyon nem mindegy hogy használja az ember és mire.. Nagyon éltérőek a felhasználói szokások. Bármilyen akkumulátor tönkre lehet tenni egy év alatt legyen az Iphone vagy bármilyen felső kategóriás Android.
-
surgery
senior tag
Ez így van onnan is rendeltem többször soha semmi gond nem volt. Pénz visszafizetés azt írták 30 nap is lehet
. Mondom az ügyfélszolgálatosnak ugye most viccel? Meg kérdeztem miért árulnak úgy a webshopba hogy nincs készlet? Azt mondja az a szállítási idő a három nap
. Mondtam hogy szerintem el beszélünk egymás mellett a hazugságra nem vagyok kíváncsi mert a honlap azt írja hogy ami készleten van az fizikailag is van. Hát szerintem meg nincs... Azt is megkérdeztem miért járt majdnem mindenki így nagy csend nem kaptam adekvált választ......
-
-
surgery
senior tag
Hát én még nem kaptam értesítés a Yettel Pm kapcsolatban. A Chaten 28 at mondtak szállításra pedig volt készleten. Ha hétfőn nem történik semmi vissza mondom az egész rendelést.. Múlt héten szombaton rendeletem.
-
surgery
senior tag
válasz
Albert.Tamas #717 üzenetére
Nehéz döntés
-
surgery
senior tag
Köszönöm a válaszokat
. Esr fólia kompatibilis a tokokkal?
-
surgery
senior tag
Ki milyen üveg fóliát használ? Melyik üveg ajánlott hozzá?
-
surgery
senior tag
Én ma reggel rendeltem meg Yettel oldalon feltöltős konstrukcióban mondjuk rá egy órára már nem volt de reggel sikerült. Mivel boltba kértem ki is kellett fizetni. Meglátjuk mikor lesz belőle valami. Volt már ilyen és törölték a rendelést.
-
surgery
senior tag
Valaki tudna írni üzemidő számokat aki már használja a 16 prot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest