- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
válasz
autotaxmo #436 üzenetére
S21->S21U->S22U-S23U->Fold5->Fold6
Az elmúlt években ezeket használtam, elég jó tapasztalataim vannak az aksi idővel. Kivéve a S22U és a Foldok
Első iPhoneom és még nem biztos, hogy megtartom de eddig tapasztalatok alapján pozitív. Kivéve ezt az új kamera gombot nem tudom megszokni -
Maxxy10
addikt
-
joey04
titán
válasz
autotaxmo #390 üzenetére
tehát maradjunk annyiban, hogy nem kínai. a kínai gyártástól sem lesz valami kínai. btw azért mert valami kínai, nem feltétlen szar, csak 3 baj van ott: az első, hogy a szoftvert nem nyugati ízlés szerint kalapálják, sem a design, sem a logika nem stimmel sokszor. ettől még nem szarabb, csak más. a második a másolás. ami nem azért baj, mert ennyit tudnak és bénák, hanem abban a kultúrában a másolás az elismerés jele, és nem is értik, hogy nyugati embernek ez miért gáz. a harmadik meg ugye a kínai állam. nem nagyon létezik olyan kínai cucc, ami nem nyit hátsó ajtót. és nem, nem a saját adataimat féltem tőlük, ez csak elvi kérdés, hogy inkább az eu vagy az usa lássa, mint ők.
-
nozs23
addikt
válasz
autotaxmo #315 üzenetére
Mondjuk most volt cikk arrol, hogy az apple megint tul lihegte a gyartast es kva sokat legyartottak de 20-30% kereslet visszaeses van naluk a 16-os szerianal.
Ezeket nem érdemes készpénznek venni. A tegnapi info alapján (Kuo) nincs szó ilyen visszaesésről: [link] The 16 Pro's shipments are similar to last year's 15 Pro, but it's worth noting that the current shipping times for the 16 Pro are shorter than those of the 15 ProAzt totálisan abszurdnak tartom, hogy egy Apple féle ellátási gépezet 30%-al túllőtte volna igényt a gyártásnál.
-
MMiklos86
csendes tag
válasz
autotaxmo #201 üzenetére
Félreértések elkerülése végett azért emeltem ki az AI-t, mert maga az Apple mondja, hogy az a main feature, nekem nem az.
Szerintem sok felhasználó meglátja a színes-szagos AI-generált emojikat meg Image Playgroundot aztán hű de kell. Játszik vele fél órát, megunja, aztán használja a telefont tovább, mint máskor. Nem ért annyira az AI-hoz, hogy tényleges, gondolkodást helyettesítő munkára tudja fogni.
-
bostone
addikt
válasz
autotaxmo #205 üzenetére
Ennyire azért nincs közel a veszély.
A legöregebb versenyző a piacon a Microsoft, ő megfelelően intézi a dolgait? Tisztességesebb, mint a versenytársai?
Felhasználóbarát, könnyen kezelhető szoftvereket kínált vagy kínál?
Emlékszem, anno erősen tech beállítottságúnak kellett lenned, hogy elbohóckodj a rendszerben. Kinek van erre ideje, energiája?
Ha levest akarok főzni, ne kelljen már azzal vesződni, hogy kimegyek az erdőbe lebírkózni a szarvast.Nem gondolom, hogy a felhasználókat be lehet folyamatosan húzni marketing lósz.rral. Viszont a tervezésben valami mégis a helyére került almáéknál. Működik, szerintem ez a lényeg, nem az, hogy miben hiszünk.
A zasszonyt meg tessék karácsonykor meglepni egy új mobillal.
-
MMiklos86
csendes tag
válasz
autotaxmo #172 üzenetére
Itt a lényeg. Kicsit olyan ez, mintha a Mercedes main feature-ként azzal reklámozna egy autót, hogy 1000 lóerős - megjelenéskor csak 150, de majd egy szoftverfrissítéssel 1000 lesz. Nem tudni mikor. Az árát azért fizesd ki egyben, előre.
Nyilván 150 lóerővel is lehet használni az autót, de ha épp a gyártó jelöli meg main selling point-nak az 1000 lóerőt, akkor az igenis szükségszerű része kell, hogy legyen a terméknek, hogy azt hiánytalannak tekinthessük.
Ráadásul egy telefonnak a használati ideje is rövidebb, mint egy autónak - szoftverfrissítések, akkumulátor, támogatás - vajon hány évet kell a kevesebb feature-rel ellátott, tehát csökkent értékű telefonnal lehúzni a véges használati időből? Felét? Harmadát? Ennek az értékét nem téríti meg senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest