- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Instabil
junior tag
válasz
BogyóBP #3033 üzenetére
Fixen nem vizszintesen lesznek elhelyezve a kamerak, ezt nem is ertem melyik okos talalta ki.
Eleve nem is foglalkozok ezekkel a “hirekkel”, majd megjelenik, akkor kiderul minden, nem lesz jobb az eletem, hogy fake infom van az uj keszulekrol..Meg ezek a visszatero temak, hogy androidosodik az ios. 😂
Eleve sok ma alapveto funkciot, nem is a google talalt ki, ami a droidban van, de azert dobalozunk ilyen hulyesegekkel.
Mondjuk nem kotelezo hasznalni ezen funkciokat, pl nekem megfelel az app store masik storerol hallani sem akarok, ennyi.
Akkor mirol is van szo? Vagy az ikonokat kotelezo szinezni? -
Instabil
junior tag
válasz
BogyóBP #2978 üzenetére
“Az elülső kamera kivágat is évről évre nagyobb”
Aha, te nagy Apple szakerto vagy.
X nel hoztak be a face id t, nezd mar meg most mekkora a 16 Pron. 😂🤦♂️A masik, hogy szinten vendeglatasban tenykedek es kivetel nelkul az androidosok vagy valamelyik kinai szarral szivnak fizeteskor, soha nem szopatott meg az apple pay, akar teloval akar oraval fizetek.
Egyebkent varom a tovabbi bolcsessegeid, mert mulattatsz. 😎
-
Instabil
junior tag
Nem foglal sok helyet. 😎
Beta 3
[kép] -
Instabil
junior tag
válasz
Speedy007 #2800 üzenetére
Az arakat lehet vitatni, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Mint mondtam en gyari tokot veszek a tobbi gyarto araval nem vagyok tisztaban, nyilvan vannak jo minosegu tokok, elfogadhato aron, de nekem jo ez, illetve tetszik a kialakitasa (atlatszo szilikon).
iPhone topikban is napokig remegtek az uj iPhoneok aran, eleve ha 2x annyiba fog kerulni, akkor mi lesz, nem vesz Apple cuccot. 😂🤦♂️
En elegedett vagyok minden teren a 16 Proval, mindig Prot veszek, nem kell tegla, raadasul a 16 Pro mar teljesen megegyezik a 16 PM al. -
Instabil
junior tag
válasz
Speedy007 #2798 üzenetére
A hozzaszolas nem konkretan neked szolt, altalanossagban irtam, szoval ne vedd fel.
En mindenbol gyarit veszek adaptertol a tokig, mert elegedett vagyok a minoseggel, de az autoval is igy vagyok.
Viszont nem ertem, hogy repedhet el egy tok nalam meg nem, pedig nem egy ket gyarit hasznaltam mar. -
Instabil
junior tag
Fontos tema, allitottam uj hatteret 🤦♂️
[kép] -
Instabil
junior tag
válasz
Speedy007 #2795 üzenetére
Tok is vicces, evek ota hasznalom a gyarit (szilikon), hiba nelkul.
Apple Storebol rendelem, lehet nem a temurol kene venni es akkor nem reped szet.
Arrol nem is beszelve, hogy amikor megjelenik az aktualis modell, akkor tobben is arrol diskuralnak a topikban, hogy melyik csoves oldalrol rendeljenek tokot az 1200 euros keszulekre.
Lehet nem reszletre kene venni, errol ennyit. 🤦♂️ -
Instabil
junior tag
válasz
Foglalt név #2646 üzenetére
Hogyne..
-
Instabil
junior tag
Rendben battya. 😂🤦♂️
[kép] -
Instabil
junior tag
A DI nem is mukodhetne jobban. 👌
-
Instabil
junior tag
válasz
PlayMax #2337 üzenetére
Osszesegeben a “csomag” amit az Apple kinal, az kivalo.
iOS, Apple Music, Apple TV, Apple Pay stb. Mindig arra torekedtek, hogy mindent hazon belul oldjanak meg.
Ha a hardvert nezem, akkor az A18 Proval elkalapalnak mindenkit, de ott a Face ID is, amit senki nem tud csinalni.
Az osszeszereles minosege meg, ilyet meg a Samsung se tud.
Kinai keszulekeket meg engedjuk el, nem egy liga, raadasul reklammal.
Vagy privacy esetleg..
Nagy poen ez bluettooth fajlkuldes hianya is, illetve minden tesztben leirjak, hogy nincs infra port, fm radio es 3,5 mm es jack.. 😂🤦♂️ -
Instabil
junior tag
Jelen pillanatban ez a vilag legjobb telefonja, pont
Lehet jonni, hogy vivo meg makro.. hagyjuk. 🤦♂️ -
Instabil
junior tag
válasz
Foglalt név #2199 üzenetére
Meg allitja magat a hatterben, de a szamomra felesleges dolgokat kikapcsoltam, ja es mindig 5G n van, nemet telekom.
16 Pro
[kép] -
Instabil
junior tag
válasz
Törpilla1987 #2176 üzenetére
Eleve Prot veszek, a tobbi csak a neveben 16, roviden ennyi.
Amugy 20M test video van yt on a kamerarol meg mindenrol.. -
Instabil
junior tag
válasz
Foglalt név #2160 üzenetére
Nekem nem kell bizonygatnod semmit, viszont nalam nincs ilyen hiba, sem a face id bug amit tobben emlitettek.
Mondjuk egy app listara kivancsi lennek, illetve milyen app storeokat hasznalnak.. -
Instabil
junior tag
Tudom van topik, de szerintem a boges mellett elfer.
Beta 3 😎
[kép]#2158 Ennyi hibat 2007 ota nem tapasztaltam, mint ti, pedig DEV betazok miota van ra lehetoseg.
Lehet en vagyok a kivalasztott..
Mondjuk nekem jo a gyari billentyuzet meg a tobbi apple app az app storeal egyutt. -
Instabil
junior tag
válasz
mihail38 #2106 üzenetére
Senki nem mondta, hogy tokeletes, viszont szamomra ez a megfelelo telefon.
Egyebkent milyen hibat kene latnom, aruld mar el.
Egyszeruen csak hasznalom es mukodik a tobbi apple cuccommal egyutt.
te nem reagaltal arra, hogy miert szorakozott a samu az exynossal stb.
Privacy esetleg vagy utkozeseszleles, muholdas kommunikacio, face id de meg sorolhatnam.
Nem tudom ki kullog a masik utan, eleve szoftveresen (tobb foverziot) apple tamogatta a termekeit, aztan kezdtek el a tobbiek, nem?
A masik, hogy apple globalisan adja ki a frissitest, nem ugy mint a samsung..
Mirol beszelunk?
ios rendszer beeri 8GB rammal, mint tudjuk, itt jon az hogy tobbet esszel mint erovel, pedig van teljesitmeny boven.
Ma bekapcsoltam hotspotnak az elso SE t, tokeletesen mukodik, alap appok (gmail, yt, messenger stb) ezt melyik android tudja, 2016 irtunk amikor megjelent!
Lenne mit javitani itt is, de osszesegeben a csomag amit az apple kinal, tobb mint jo. -
Instabil
junior tag
válasz
mihail38 #2101 üzenetére
10+ eve angol nyelven hasznalom az elektronikai keszulekeimet, szoval reszemrol nem zavar, persze ha ennyire “hibakat” keresel az mar a te bajod.
A te gondolatmeneted alapjan, majd megkerem a nemeteket, hogy tanuljanak meg megyarul, mivel itt elek es magyar vagyok, ugye.
Eddig az volt a baj, hogy nincs AI, most meg az hogy nem
magyar..
Egyeb fajdalmad? 😂🤦♂️
Egyebkent ez a 16 Pro topik, nem Samsung es tarsai.. -
Instabil
junior tag
Erdekes, nalam meg nem fagyott ki iPhone, pedig 2007 ota hasznalom.
Milyen funkcio nincs ami van samsungon?
A one ui t hagyjuk, a snapdragon nem birja el.
Inkabb arrol beszelj, hogy miert van tobbfele hardverrel ellatva egy flagship samsung.. snapdragon meg a samu sajatja, amit ugye imadtak a felhasznalok. 😂
Olyan uj technologiakat vezetett be az apple az elmult evekben, amit senki mas, nem fogom felsorolni..
Tudod itt van icloud, apple music, appletv illetve sajat fejlesztesu hardver, minden osszhangban van.
Az appokrol meg ne is beszeljunk, az ios miatt jobban tudnak optimalizalni iphonera.
Egyebkent hany GB ram van a samu flagshipben, 12? 🤦♂️ -
Instabil
junior tag
válasz
Foglalt név #1936 üzenetére
Ezert DEV betazok
[kép] -
Instabil
junior tag
válasz
TheBikerider #1857 üzenetére
A kissebb meret kenyelmesebb.
-
Instabil
junior tag
válasz
TheBikerider #1772 üzenetére
Es mi vett ra kiterore?
Kb van az Apple meg a tobbiek, reszemrol. -
Instabil
junior tag
válasz
batai15 #1740 üzenetére
Nincs az a penz, hogy valtsak, a hajtogatas abszolut nem erdekel, sokan valtozast varnak, de nem tudom mit, van muholdas kommunikacio, utkozeseszleles, face ID mi kell meg? 🤦♂️
Haverom is vett s25 ultrat, mondom miert nem telefont vettel 😂
Par dolog nem ugy megy, mint droidon mint irtad, ugy e gboard, de ez annyira nem szamit, azert is jobbak az appok itt, mert droidon van sajat rendszer is pl one ui, es ennyi rendszerre nem tudnak ugy optimalizalni.
Formailag meg, a mostani tetszik a legjobban, nyilvan ez izles kerdese. -
Instabil
junior tag
válasz
batai15 #1734 üzenetére
Akarki akarmit mond, ilyen minosegben senki nem tudja osszeszerelni a telefonokat, az appok minosege is jobb az iOS miatt, ha meg van valami hiba a rendszerben, akkor szinte azonnal reagalnak, amugy evek ota DEV betazok es semmi gondom az akksival sem, ezzel kapcsolatban csak arra figyelek, hogy ne meruljon le teljesen.
A teljesitmenyrol meg ne is beszeljunk. 😎
Egyedul a gesztusvezerlest dolgoznam at, nem teljesen de szerintem par dolog mar elavult, pl a visszalepes.. -
Instabil
junior tag
Csatlakoztam en is, natur titan 256GB
Teljes mertekben elegedett vagyok, kulon pozitivum, hogy iden eloszor teljesen megegyezik a Pro a Pro Maxal.
Egyebkent 15 Prorol valtottam.
2007 ota hasznalok iPhonet. 👌
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest