- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mouzrr
őstag
Szia, én 12 pro-ról váltottam, nekem a 120 hz óriási előrelépés volt, ezenkívül az üzemidő ami sokkal jobb, illetve a kamera. Ezeken kívül mást nem tudnék mondani, amiért megérte.
Az akksim 2024. októberi gyártású, a telefont 2025. február 11 óta használom (újonnan vettem), 66 ciklus van benne így, pedig elég sokat használom, és mindig 100%-ra töltöm.
Az i12 pro-ba 2021. szept közepétől 2025. február elejéig 909 ciklust tettem, 84% lett az akksija. -
mouzrr
őstag
Nektek milyen szilikon tok vált be a 16 Prohoz?
Kipróbáltam a Spigen Liquid Air-t, de a kivágásai teljesen rosszak, a hangszóró, mikrofon és töltőcsatlakozó sincs középen.
Leginkább MagSafe kompatibilis kellene ami nem kezd el foszlani.Kipróbáltam egy Pitaka TactileWoven Aramid kemény tokot is, itt azonban alig "fekszik" fel a kijelzőre a tok, szinte egyáltalán nem védi szerintem egy esés során, és ez kemény tok, plusz eléggé drága is.
Budapesten melyik boltban érdemes szétnézni ahol márkásabb tokokból bőven van kínálat?
Neten böngészve semmi jót nem találtam idáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged