- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
mihail38 #3203 üzenetére
Kamerában csak ,amúgy a legmelegebb iPhone helyezetett is megkapja mert nagyon rossz volt a hőelosztása - ezen javított a 16pro széria.
+ Maga a titánkeret változása ,szálcsiszolt helyett a mostani “lakk réteges” sokkal jobban véd és az ujjlenyomatok sem látszanak rajta ha tok nélkül használjuk. - Ebben is fejlődött ,még ha az elején jobban tetszett nekem a szálcsiszolt hatás a 15 pro n. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
mihail38 #3086 üzenetére
A Wipr a Safariban dolgozik, így a YouTube appra nincs kihatása. Reklámmentes videófeltöltő-nézegetésre én a prémiumot választottam, simán megéri.
Minden reklámot kiszűr a Safari alatt (nekem legalábbis nagyon hatékony), és igen, van egy pár igen egyszerű alapbeállítás, amiben segít egy kis bemutatóval a Wipr app. Érdemes kipróbálni, maximum, ha nem jön be, kérsz visszatérítést (1 vagy 2 heted van rá, pontosan már nem emlékszem, rég nem volt szükségem rá).
-
Foglalt név
addikt
válasz
mihail38 #3040 üzenetére
Nekem is sikerült új rekordot elérni. 60% maradt este 9-re miután 2-kor újratöltöttem 100%, mert már 30-on volt.. Mindezt 5:38 képernyőidővel.
Viszont a 18.5 béta reménye ad okot. A halott telefon bug nem jelentkezett (mikor hiába nyomsz bármit fekete képernyő, reakció nélkül).
A kameránál is jó úton járnak. Ahol eddig várni kellett legalább van egy fehér animáció, amitől érzésre jobb. A lencseváltás vicces, ott a kiválasztó menü működik, de nem történik meg. Tehát a főkamerát látod, de 5x-t mutat a menü. Úgyhogy ott van 3 extra kattintás, de addigra legalább már működik is. -
joey04
titán
válasz
mihail38 #3005 üzenetére
Szerintem sem megy jó irányba a rendszer, de nálam továbbra is jobban teljesít mint a droid. Itt "csak" grafikai bugok vannak, meg néhol akadás, de semmi olyan, ami a mindennapi használatot megkeserítené. Nálam nincs kernel panic, restart, egyebek. Nekem még a 15 pm van, én ott sem tapasztalom, hogy jobban melegedne, mint más csúcskészülék. A fényerőt az iPhone régen is korábban visszavette, pl. amikor Xiaomi Mi 10 Pro-m volt, akkor az még üzemelt full fényerővel, az iPhone meg kb. sötét volt, viszont a Xiaomi melegebb volt sokkal. Hogy ez jó vagy rossz? Ez már szerintem egyéni. Nálam a 13pm jobban melegedett mint a 15pm. Jobban melegedett nálam az s24u, s25u, xia 14u, 15u is. Op12, op13, vivo x100p, x200p pedig hasonló volt. Üzemidőben meg a legtöbb droidosnál jobb a 15pm, a 2 vivo meg a 2 op tudott hasonlót. 13pm viszont még jobb volt. Meg a DI sem tetszik a notch után. Kamerában meg gűlölöm, hogy 1x után 5x jön. Annyira, hogy konkrétan emiatt próbálok ki minden új androidos telefont. Talán a 17 pm-ben már tényleg 3.5x 50mp lesz... iOS meg egyre kuszább, de számomra még bugmentesebb és átláthatóbb mint a droid. Hozzáteszem a droidból (szarul) átvett dolgokat nem használom, ha kellettek volna, már váltottam volna korábban droidra. Szóval azok hibáit nem tapasztalom, vagy csak részben.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
mihail38 #3003 üzenetére
Mindezt annak köszönheti az iOS, hogy külső nyomás hatására (EU gyökerek, régi droid felhasználók) elkezdték droidosítani. Jobs ezt nem hagyta volna….
Autókból is moslék lett…. ruhák elmálnak, hónap alatt kifakulnak, amit eszünk az is egy hulladék. Rohadt sz@r irányba megy a világ, minden téren. Ez van, ezt kell utálni
-
Rob Rob
tag
válasz
mihail38 #2961 üzenetére
Szét van cseszve a bal hüvelykujjam,alig van ujjlenyomatotom ezért itt jól esik a faceid ami a fizetéstől kezdve sokmindenhez elég sajnos droidon a 2d arcfelismerés nem elég erős. Ez is nyomós ok volt a váltásra viszont ezek a buta félmagyar billentyűzetek a világ összes ékezetével kivesznek az észből ideértve a SwiftKeyt is.
Szóval nincs tökéletes rendszer -
Rob Rob
tag
válasz
mihail38 #2956 üzenetére
S24u android 14-en egy nagyon stabil kombo. Ahhoz képest (nemrég jöttem át) Itt azért vannak furcsa dolgok.
14 év android után akartam már egy kis friss levegőt de jelenleg úgy gondolom,hogy a másik oldal kiforrottabb. Tudom, menjek vissza meg akkor mit keresek itt! Egyelőre maradok a 19-es főverzióig aztán meglátom.
Egy biztos elégedetlenek mindkét oldalon vannak, ha ott vagyok akkor bezzeg az ios ha itt akkor meg bezzeg a droid. -
h_benjamin
aktív tag
-
válasz
mihail38 #2763 üzenetére
Én nem tudom ki mit fogott ki de.... .Mióta szifon van azóta gyári tokot használok. Ha van bör azt, ha nincs akkor a szilikon (állt szilikon). Eddig max koszolódott nekem. Pedig nem kímélem. Teherautót vezetek, dobom ide oda, hol zsebbe hol a gépben van valahol. Olajos kézzel fogdosom, de sosem málott vagy hiányzott egy darab sem belöle. Lehet ezt igényli
-
tl-x
addikt
válasz
mihail38 #2593 üzenetére
Nyáron megyünk nyaralni repcsivel, már rég voltam. Ki kell majd tenni a gumiszalagra vagy kosárba kell tenni a telót? Mert anno volt laptopom amit végigkarcolt a szalagon lévő gumicsík ami felülről rácsapodótt. Ha igen akkor arra az alkalomra majd veszek rá vmi kameravédős flip tokot
.
-
joey04
titán
-
Instabil
junior tag
válasz
mihail38 #2106 üzenetére
Senki nem mondta, hogy tokeletes, viszont szamomra ez a megfelelo telefon.
Egyebkent milyen hibat kene latnom, aruld mar el.
Egyszeruen csak hasznalom es mukodik a tobbi apple cuccommal egyutt.
te nem reagaltal arra, hogy miert szorakozott a samu az exynossal stb.
Privacy esetleg vagy utkozeseszleles, muholdas kommunikacio, face id de meg sorolhatnam.
Nem tudom ki kullog a masik utan, eleve szoftveresen (tobb foverziot) apple tamogatta a termekeit, aztan kezdtek el a tobbiek, nem?
A masik, hogy apple globalisan adja ki a frissitest, nem ugy mint a samsung..
Mirol beszelunk?
ios rendszer beeri 8GB rammal, mint tudjuk, itt jon az hogy tobbet esszel mint erovel, pedig van teljesitmeny boven.
Ma bekapcsoltam hotspotnak az elso SE t, tokeletesen mukodik, alap appok (gmail, yt, messenger stb) ezt melyik android tudja, 2016 irtunk amikor megjelent!
Lenne mit javitani itt is, de osszesegeben a csomag amit az apple kinal, tobb mint jo. -
Instabil
junior tag
válasz
mihail38 #2101 üzenetére
10+ eve angol nyelven hasznalom az elektronikai keszulekeimet, szoval reszemrol nem zavar, persze ha ennyire “hibakat” keresel az mar a te bajod.
A te gondolatmeneted alapjan, majd megkerem a nemeteket, hogy tanuljanak meg megyarul, mivel itt elek es magyar vagyok, ugye.
Eddig az volt a baj, hogy nincs AI, most meg az hogy nem
magyar..
Egyeb fajdalmad? 😂🤦♂️
Egyebkent ez a 16 Pro topik, nem Samsung es tarsai.. -
törölt tag
válasz
mihail38 #2094 üzenetére
AI kapcsán mentségükre legyen mondva, az Apple nagyobb fába vágta a fejszéjét. Amit demóztak, hogy Siri mikor landol anyu gépe, küldd el a testvéremnek a tegnapi kirándulás fotóit és egyéb komplex feladatok, nem csoda csúsznak vele, na az a fajta AI nem hiszem benne van most más gyártó középkategóriás telefonjában. Adatvédelem szempontjából is egészen más az Apple: [link] [link]
Nálam egyelőre nem szempont az AI hype telefonvásárlásnál, jobban örülnék ha a normál funkciókkal és bugfixekkel foglalkoznának: [link]
Annyi előnye van az AI hype-nak, hogy az erőforrás igény miatt a MacBook és iPhone memóriákat végre emelte az Apple. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
mihail38 #2094 üzenetére
Aha
bele se megyek inkább... Én sem mondom, hogy tökéletes készülék, de ez a gyári tok szöszössége, meg a folytonos bugkeresés, kötözködés.... nem erről kéne szólnia. Erre ott a facebook. Átmész egy audiofil, vagy akármelyik tv mániás topikban, na az tényleg szakmai, és olyan dolgokkal vannak elfoglalva, amivel kell. Plusz segítő kezet nyújtanak stb. Na most olvasd vissza ezt a fórumot. Ugye-ugye.
-
Foglalt név
addikt
válasz
mihail38 #2076 üzenetére
Az elmúlt 10 évben eljutottunk odáig, hogy nem az a kérdés mi jobb, hanem hogy mi az ami úgy szar, hogy együtt tudsz vele élni.
Árfüggetlen a dolog, néha van olcsón is még olyan dolog, amit végiggondoltak és még csináltak rendesen. Az a kivétel, ami erősíti a szabályt. Lásd még: [link] -
osonte
őstag
válasz
mihail38 #1923 üzenetére
Akkor is csak huszonpár Wattal tölt, ezzel töltöm ami egy porton 50W-ot tud: [link] . Akkor venne fel többet, ha valami durva grafikával rendelkező játékot játszanák töltés közben. Tölteni nem tud annyival, használat közben felvenni tud annyit a töltőből esetleg. Amennyiben úgy is huszonpár Watt, akkor meg a MagSafe 25W is talán jó lehetne és nem koptatnám az usb csatlakozót.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
mihail38 #1588 üzenetére
Nem a face id a lényeg. Az nálam is jó. De ha jön a hívás és mikor ránézek akkor nem halkul el ahogy korábban tette, sőt fel sem old, de ha vége a hivasnak egyből felold. Az ébresztő szinten nem jó, nem halkitja le. Ezeket a funkciókat használtam, nekem hasznosak voltak.
-
xhege
veterán
válasz
mihail38 #1571 üzenetére
Az iPhone kamerái teljesen jók és az emberek 99%-ának tökéletesen meg is felelnek. Annyi, hogy van a piacon jobb kamerás mobil, és ha valaki a legjobb fotós képességeket akarja, akkor azt nem az alma adja. Nyilván ha teljes csomagot nézzük, mint mobiltelefont, akkor jelentősen árnyalódik a kép.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
mihail38 #1553 üzenetére
Én azt nem értem. Hogy pl ott a vivo ami gyakorlatilag egy noname a telefon márkák közt, tehát nincs nagy bevétele meg is képes olyan telefont készíteni ami a Samsungot is a földbe döngölte. Pl elég nagy szenzoros periszkopos 200 mpx kamerát csinált, ami tele macrot is tud. Samsung sem tart meg itt, az Apple meg kb 10 év múlva. Mert idén a 17 annyival fog többet tudni, hogy nem 12 mpx lesz a telefotó, hanem 50mpx na bumm, ez nagyon minimális különbséget eredményez majd, lásd a Samsungot.
-
Speedy007
őstag
válasz
mihail38 #1554 üzenetére
Megjegyeztem (arra nem emlékszem hogy itt vagy a másik IPhone-s topikban) én is hogy 5-600.000-s telefonhoz mérten milyen gagyi minőségű a kábel illetve egy törésgátló sincsen a csatlakozó fejeknél mivel még a kínaiban kapható kábeleken is van minimális védelem meg vastagabb is. Hát ami ezután jött hogy ez is jó nagyon meg ne hasonlítgassam kínai szutykokhoz de azért ajanlják gőzerővel az IKEA-s hálózati adaptereket kábelekkel ami mellesleg nem rossz minőségű de árban kb. egy kínaiban kapható noname töltő és kábel szinten van..
Meg a másik kedvenc vita téma amit az ős IPhone-t használók egyből ugranak mikor az Androidról váltó user meg meri jegyezni hogy miért nem lehet Bluetooth-n küldeni és fogadni fájlokat (köztük én is így jártam).. Hát ezért is le szedik az ember fejét ráadásul akkor használj droidot ha azt a funkciót keresed ne almás telefont
-
osonte
őstag
válasz
mihail38 #1554 üzenetére
Egy ilyen szerinted/szerintetek jobb választás (és olcsóbb is), mint a gyári 30 Wattos adapter és a dobozban lévő kábel (16 Pro): [link] (a Media Markt-ban venném, ott nincs hamisítvány) ? Vagy a 30 Wattos gyárit venném, vezetéknélküli töltésre gondolva a jövőben, gyári kábelt használva jelenleg. A töltőt nem húzom ki a konnektorból soha, ezért olyat akarok, amiben megbízok (nem csinál tüzet
).
Előző hozzászólásodra csak annyit, hogy a nagy AI meg mindenféle technikai fejlődésben én már annak is örülök, ha "viszonylag" stabilan működik amit tud a telefon, akár alapfunkciók, mint telefonálás, értesítések érkezése, NFC fizetés stb... A legszomorúbb, hogy már egy Androidos telefon is 500-700 ezer Ft magasabb kategóriában és csak végig kell olasni a fórumokat, bár a hardver jó, de szoftveresen több hiba van (egy része user error, de sok nem), mint amennyit ennyi pénzért várna az ember, vagy amikor fél évig nem frissül egy telefon... Itt visszaolvasva azért ennyi gond nincs, ha meg van valami ami nagyobb gond, akkor javítják, ha jól sikerült értelmeznem a topicot.
-
Tiger.
nagyúr
-
Snoop27
őstag
válasz
mihail38 #1310 üzenetére
Ez a szomorú, hogy megveszed a kivánt szint, ami csillog-villog, s első dolgod, hogy veszel rá egy vastag tokot, hogy eltakard. Dehát ez ilyen.
Még gondolkodom, hogy 15 PM vagy 16 PM legyen, a kamera gombon múlik, mennyire tudom kihasználni vagy sem, maga az AI nem hoz lázba. -
Speedy007
őstag
válasz
mihail38 #1274 üzenetére
Bár Xiaomi-nál 3 féle stereo hangzású telefont nyúztam MI 10T Pro/12 Dolby Atmos "tunning" és végül 13 az első perctől kezdve megragadott a 16 Pro-m stereo hangzása mennyire jó is. Még a 4 hangszórós Lenovo P11-l is felveszi a kesztyű pedig az is piszok jól szó Dolby Atmos "tunning" ide vagy oda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest