- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
válasz
kchris78 #2523 üzenetére
Munkanapokon ez az első telefon ami kibír egy napot és 20-30% marad estére.
Reggeltől estig megy rajta mindig valami stream amit hallgatok, majdnem az összes közösségi oldalt használom.
Napi egy óra Duolingo minden nap.
Sokszor Waze.
Fényképezés a kriptonitja szerintemamúgy.
-
-
Foglalt név
addikt
válasz
kchris78 #1881 üzenetére
De tele vannak. Egyedül whatsapp-ot használok a kérdéses programok közül.
-
batai15
félisten
válasz
kchris78 #1748 üzenetére
Na ezt nem tudtam. Akkor magyarul a az appok a hibásak hogy eleve nem mindig mennek 120hz-n? Ebből a szempontból konstansabb az iOS ? Mondjuk mintha valahol olvastam volna hogy itt sem megy 120hzn csak ügyesen takarják az animációk, bár inkább ilyen legyen és flow az egész .
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kchris78 #1539 üzenetére
Ez ellen már nem lehet mit tenni, szinte (majdnem) minden előfizetéses lett.
Én is jobban örülnék, ha valamiért fizetek, akkor az örökös marad.
Pl kérjen a HALIDE-ért 30 ezret, de akkor legyen örökös, de ezt a programot olyan sokan veszik, hogy hülye lenne ilyen opcióra átálniuk. -
Speedy007
őstag
válasz
kchris78 #1411 üzenetére
Én is ezért nem szeretem használni holott irónikus módon pont emiatt esett rá többek között a választásom. Ha tökig nyomom akkor rezzen egyet a telefon ezen kívül számomra nehéz megtalálni azt a nyomás pontot aminél különböző funkciók érhetőek el. Pl. állítólag fókuszálni is lehet vele én csak a AF-t tudom vele ki és be kapcsolni.
-
Speedy007
őstag
-
Speedy007
őstag
válasz
kchris78 #941 üzenetére
Nekem ez az első almás telefonom nem tudok nyilatkozni hogy az elődei milyenek voltak/lehettek, teszteket láttam róla korábban illetve én is az almás telefonok lenéző táborát gyarapítottam helyjel közzel. De meg kell hogy valjam hogy kellemesen csalódtam benne.
Sokan az AI hiányát hiányolják (itthon sok értelmét nem látom többség még az anya nyelvén se tud helyesen nem hogy angolul tisztelet a kivételnek). Másik szempont hogy a sokat emlegetett Samsung AI megoldása ha minden igaz előfizetős lesz jövőre, a másik vetélytárs Xiaomi óvatos duhaj és inkább a Google féle felhő alapú AI megoldásra teszi a voksát mintsem elkezdjen fejleszteni egy saját verziót amit úgy elkaszálnak mint az Apple félét vagy a saját belpiacos romjukat így a global verzió meg egy egyedi kinézetbe bújtatot minimális változtatású stock android.
Másik gúny tárgya a kamera gomb hogy olyat fejlesztettek ki amit a Sony évek óta használ. Én speciel emiatt választottam a 16 Pro-t de csalódtam benne mert a zafír bevonatú gomb iszonyat csúszós ha szárazabb az ember az átlagostól illetve akárhogy állítom nincsen vissza jelzés hogy a rövid/közepes vagy a közepes/hosszú gomb nyomás esetén így könnyen lehet szerencsétlenkedni vele. De ennek ellenére nem rossz ötlet de egy kicsit többet agyalhattak volna rajna. Másik kettő a " nevetség" tárgya a 8GB ram mert ó már van közép kat. szinten is 12GB is (hiába hogy az IOS máshogy gazdálkodik ezze) illetve hogy 10 évvel korábbi szinten van az akkumulátor kapacitása ráadásul "elavult" Li-Ion technológiás akksit használnak a Li-Polimer helyett amiből már van szilícium-szén alapú is ami egy ideje már használnak a gyártók pl.Xiaomi 13-s széria óta. Így ennek tükrében sokak szerint érthetetlen az Apple húzása ha ragaszkodnak a kis helyre zsúfolt alaktrészekhez akkor a nagy energia sűrűségű akkumulátor ugyan abban a méretben mint a korábbi verzió Li-ion-ok a kisebb Apple telefonok esetén lazán meglennének a 4.000mha-s álomhatár hanem több a Plus/Pro Max esetén az 5.000mha vagy picivel több kapacitású akksi -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kchris78 #910 üzenetére
Értem én, de saját készülékemen tapasztalom, hogy 1 év alatt a felére csökkent az üzemidő, de legalább 100%-ot mutat, eladni nem akarom, mert szükségem van a tárhyelre. Szóval, ez konkrétan hazugság.
Kíváncsi vagyok a 16 pro max mennyit bír majd, ha egyszer végre a kezemben lesz. -
kchris78
veterán
válasz
kchris78 #910 üzenetére
(viszont a nagy átverés hogy az órám pl hónapokig 84%-on volt, most esett le 83-ra... sejteni vélem hogy nehogy 80 alá essen mert akkor aksi csere áron kellene egy új órát adniuk.. mire lepörög 80 alá már annyira értéktelen lesz az óra hogy _tényeg_ sokkal praktikusabb egy félig használt S6-7-8-at venni mint aksit cseréltetnem az SE helyett..)
-
joey04
titán
válasz
kchris78 #637 üzenetére
Én sokáig gyakran cserélgettem, aztán ráálltam, hogy 2 évente az új iPhone, néha 1-2 droid egy próbára. Aztán 1.5-2 éve kb. nálam lejtmenetre került az iOS meg az iPhone, nem tetszik sem a hardveres, sem a szoftveres irány, 13pm-ről 15pm-re cserét nagyon megbántam, egyre elégedetlenebb vagyok. De végigpróbálva kb minden fontosabb droidot, inkább visszatértem. De már nem az van, hogy van az iPhone, ami szinte hibátlan és nagyon elégedett vagyok vele, és van a droidos felhozatal, amik használható szinten vannak, de nem jók (nálam ez volt a helyzet 3 éve kb), hanem most már csak simán valamivel jobb az iPhone, de ennyi. Nem vagyok vele elégedett. És nem azért mert nincs fejlődés, hanem, hogy ami van, az teljesen rossz irányba megy.
-
Speedy007
őstag
válasz
kchris78 #646 üzenetére
Ez nem az Apple problémája szerintem hanem inkább hogy a fizető eszközünk xart se ér és jó formán a levegő vétel után is adót vonnak le. Infláció előtt 20-30.000-t nagy bevásárlást lehetet csinálni úgy hogy 4-n nem bírtuk haza hozni a boltból most ugyanezt kerékpáron 1-1.5 szatyorban egyedül haza hozom. Most is csak annyi a különbség hogy lehet viszonylag tartalmasabban is el költeni azt összeget mintsem használati tárgyat veszel rajta
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
kchris78 #637 üzenetére
Valószínű, hogy a válasz “igen”.
Túl vagyok az ötödik X-en és már bőven elég az Apple kínálata, plusz az, hogy pár évente váltsak új iPhone-ra.
Az ezt megelőző évtizedek során pedig ennek pont az ellentetje voltam. Millió telefon, mindenféle OS és gyártó, akár pár havonta váltva. Android rendszer mókolása „mélyvíz” szinten, ez is teljesen elmúlt. KinőttemItt, az Alma világában nyugalmat találtam. Kiveszem a dobozból, használom. Nekem ez már teljesen megfelel így.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged