- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
icecave #1102 üzenetére
Xiaomi Accuweathert használja letöltöttem azt IOS-re csak 1C° eltérés van a két Accuweather között. Itt a probléma nekem hogy az IOS időjárás előre jelzése teljesen mást mutat jelez ki mint más gyártóké. Főleg a gond ott van mikor mínuszokat mutat mindenki mindenhol de az IOS előre jelzés továbbra is plusz tartományban van.
#1105s.Oliv3r nekem nincsen ilyenem, nekem csak azért fontos mert iszonyatosan fázós vagyok így legalább "lelkileg" feltudok készülni hogy a lelkem is ki fagy ma is. De így...
#1106vadkörte Jogosannál pontosabb nincsen.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szia Icevave, nem fizetek előre még az Apple-nek sem, mivel nem olyan régen olvastam, hogy ők is lemondták valakinél a szállítást, pedig előre kifizette. Illetve náluk ki kell fizetni előre. Bár nekem eddig minden rendelést kiszállítottak, még a 2 millás lapost is már másnapra. Szóval ezért nem értem, hogy főleg az Apple nem látja, hogy készlethiány van?
---------
#848Razzul
Persze, tudják ők ezt nagyon jól, nyilván ez az egész egy ordas nagy kamu volt, hogy volt nekik raktáron, vagy volt 1 db, de a hülye rendszerük mégis engedte, hogy jó sokan berendeljék és kifizessék előre, amit tudnak használni, akár 1 hónapig is kamatmentesen. Már akkor sem rendelnék a yettel-től, hacsak náluk lenne valóban elérhető. -
trblaise
tag
Éppen tegnap ugrált ide-oda a határidő. Én november 6-8 között várom a Pro Max-omat (október 24-én adtam le a rendelést), tegnap viszont ez is változott az oldalon november 7-11 közé.
Sima 16 Pro-ból viszont holnapi szállítást írnak, szóval abból úgy tűnik érkezett valamennyi. -
Navaren
aktív tag
Ezt már inkább el tudom képzelni indoknak.
Mondjuk a 'maradékokból összetákolt' iPhone SE mindig is ilyen 'bate' termék volt, kevésb az abszolút nettó profit volt a cél rajtuk: megveszed, és próbálkozol más kiegekkel egy ideig, de ugye azok sosem működnek olyan jól, mint a sajátjaik, így aztán előbb-utóbb csak veszel hozzá alap AirPods fülest ha a telefon bejön, egy-két szolgáltatást fizetsz elő (főleg a tengerentúl), esetleg jön egy Watch SE, aztán jó eséllyel a köv. telefon már egy komolyabb modell lesz. -
s.Oliv3r
senior tag
Ezt értem icecave, de nem a gyártó által megadott értékhez képest számol, hanem egy kisebb értékhez képest. Ez a furcsa dolog számomra. Tehát nem 3582 a kiindulási alap, hanem 3544. Soha nem is volt 3582 az eredeti design cap, érted mit nem értek?
Mindjárt írok egy amerikai haveromnak, nézze már meg neki mit ír. Ha neki 3582 a design cap, akkor nekem lesz igazam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged