- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Elolvastam, akkor lehet rosszul fogalmaztam meg, arra akartam ráerősíteni amit Te írtál, hogy videóban nincs jobb.
Az egy-egy szituációra meg arra gondoltam, hogy a kínaiak a sok megapixeles zoom kamerával távolabbról egy koncerten lehet szereznek egy kis előnyt az 5x zoom 12MP-el szemben, de nyilván nem ez a mérce.
-
osonte
őstag
Lehet, hogy egy-egy szituációban tudnak a kínaiak valamennyivel jobbat, de összességgében, stabilan, munkaeszköznek igazi videós nem használná videóra a kínai telefonokat (max tesztként, ha felkérik). Komplett esküvőket vesznek fel egy iPhone-al és meg nem mondaná egy átlag ember, hogy az telefonnal készült. Rengeteg videó van a YouTube-on, ami iPhone-al készült és profi munkák, szeretem ezeket nézni, nincs hiányérzetem, hogy nem többmilliós kamerával lettek felvéve (ettől függetlenül nyilván a többmilliós kamera az más kategória, de akkor is durva, hogy mit tudnak egy telefonból kihozni). Nem véletlen, hogy jellemzően vágni, feldolgozni a videót, azt is a profik Mac-el csinálják, mert sokkal gyorsabb.
-
B.Ricsike
őstag
Épp ezt akarom kiváltani, van iPad-em, de nem akarom hurcolni állandóan magammal. Nem nagy művész rajzokra gondolok, inkább a tervekbe, alaprajzokba irkálást, 1-2 ábrával. Ugye mivel ujjal is lehet írni, így gondoltam, van olyan eszköz, ami ezt kicsit pontosabban kiszolgálja. Arra gondolok, hogy bármely érintőképernyőnél használható stylus jó lehet-e? Használ-e valaki esetleg ilyen eszközt ilyen alap célra?!
-
-
g4mer
senior tag
Ezen a képen, tény hogy simán ellehetett tüntetni a térkőről.
Remélem az apple intelligence használható lesz ilyenek eltüntetésére, ha egyszer ideér hozzánk..
Amúgy, hogy ne legyek negatív mindig, tényleg eléggé jó képeket lő a teló (ha nincs napsütlés/éjszakai led fény... de gondolom S25U-val meg elmosódna a kép, ha elmozdul a kacsa
)
-
Csak azért kérdezem, mert futok, stb.és az üzemidő is fontos lenne.
Szóval nekem is a sport funkció a lényeg. Az jól hangzik, hogy ilyen hosszú az üzemidő.
Ultra 2-m volt. Nem szeretnék többet.
Megint nézegetem akkor a GarminokatCsak olyan sok féle van, hogy nem tudom, melyik lenne jó
-
-
Speedy007
őstag
Így van meg vannak különböző appok amikkel fel lehet okosítani a telefon szenzorait és többet lehet kihozni a telefonból. Android esetén én utálom a GCam-t mert a gyárihoz képest egyes telefonok estén jobban lebutítja a telefon tényleges tudását. Samsung esetén kissé eldugva de lehet találni olyan opciót amit a gyártó kínál fel hogy azt töltsd le a samsung store-ból és többet tudsz kihozni a telefon kameráiból. Iphone esetén a procam van ahhoz meg nem értek így maradok a gyári fapados fotózásnál az meg nekem untig elég
-
Speedy007
őstag
Na ez a másik örök vita vele a bele nagyítagatás. Tény és való hogy a fényképezőgépek bele nagyítva is tudnak nagyon jó fényképeket készíteni a telefonok mostanáig a szenzor zoomig tudtak amire a szenzor képes volt. Bár most már AI-al lehet szenzor zoom tartományon kívül is értelmezhető képeket készíteni bár kinek mi jön be én speciel nem szeretem az efféle hókuszpókusz trükköket pc-n van értelme a nem létező képkockák generálásának mivel ott gyors a játék menet és nem veszed észre a bakikat de a fényképek esetén már más a leányzó fekvése. De ha mind a kettőt eszközt mókolás nélkül használjuk akkor már másabb a helyzet
-
Speedy007
őstag
ڬvadkörte Nekem volt lehtőségem össze hasonlítani Xiaomi 13-al Samsung S24-t a 16 Pro-val tudom kb ez olyan mint az almát a körtével. De meglepett hogy ott is milyen fapados a kamera szoftver olyan Iphone-s Xiaomi-nál szinte mindent is lehetet állítani. De lehet játszani az Iphone-nál az árnyalatokkal ami nagyban hatással van a képek szín világára akár esti módban is. De a valló igaz túlságosan kivilágítja a képeket ha vaku nélkül fotózol sötétben. De így is az Iphone jobban fotóz sötétben mert élénkebb a képeken színek és nem annyira "hangyás" tehát zajos.
Itt a házunk sarkánál full sötét van de az éjszaki mód úgy kivilágította mintha lámpa lenne vhol elhelyzve a közelbe.
Éjszakai mód off és vaku talán ez áll közelebb a valósághoz -
törölt tag
Nem vitatkozom, csak leírtam én totál abszurdnak gondolom, hogy egy alap fehér szín "csajos" lenne bármiben. De főleg egy használati tárgyban, nevetséges számomra a gondolat, hogy akkor kategorizálsz minden tárgyat, fehér telefon csajos neked, de fehér bögréből inni nem probléma? Tényleg, neked fehér AirPods még belefér? Számomra abszurd az egész.
Miért ne ennék puncs fagyit? Olyat eszek amilyet akarok, mert leszarom ki mit gondol, ez volt a példa lényege, sörözéskor is van hogy valamilyen gyümölcsös koktélt iszok inkább, mert leszarom ki mit gondol, nekem 35 fokban a hideg epres cucc esik jobban, nem a sör.
A konkrét példáidra is rákontrázok: amerikai, brit sereg, tengerészet, légierő akármi, kapaszkodj meg előfordul fehér öv és fehér kesztyű díszegyenruhához, nem gondolom ettől mindjárt "csajosak" lennének a katonák. Fordítva is létezik a jelenség? Egy nő fekete bugyiban már férfias, vagy hogy van ez? Ha nő kérdezné fekete iPhone, fekete autó nem túl férfias neki, azon is csodálkoznék hogy merül fel ilyen egy alap színnél, vegye azt amelyik tetszik neki. Szóval továbbra is csodálkozom mi ez, hogy a fehér alap szín, bármiben "csajos" lenne. Ismétlem mindegy, csak megjegyeztem mindig csodálkozom ezen.
-
Speedy007
őstag
Én hipszter vagyok ha elérhető más szín is a fekete vagy a szürke 50 árnyalatán kívül akkor olyat keresek ami tetszik vagy könnyen lehet azonosítani. Volt La Fleur GT S5230,Kék Redmi 5 Plus és 12, Lila Poco F2 Pro, érdekes zöld színű Xiaomi 13 illetve Vodafone Smart 2 vagy 3 érdekes (nem elékszem rá pontosan hogy melyik) rúzs vörös árnyalatba. Ja igen le maradt a W910i barna színben.
Most egy fehér 16 Pro-t nyúzok a sivatagi homok túl csajos szerintem is vagy "tesós" van e pénzem buszra de cigire kellene -
g4mer
senior tag
Igen, videózásban az iphone a király, a negatív pozitív oldalakat összemérve számomra a 16pro jött ki győztesen, iOS Android között már szerintem amúgy nem lehet akkora hatalmas különbség, iOS valószínűleg még mindig stabilabb, főleg frissítések tekintetében
kivéve időjárás appÉs ami szempont még szerintem, hogy 3 évesen is simán eltudod adni, egy ilyen kínai csodát kötve hiszem.
-
HREH
senior tag
Blitzwolfra +1, nekem a Type A/Type C változata van, teljesen jól működik, családban most rendeltem meg a másodikat
-
tecsa74
aktív tag
Délután megérkezett,.. sértetlen volt a csomagolás, és hívott a futár hogy jön. Átvétel után kibontottam, gyorsan átnéztem, bekapcsoltam kikapcsoltam úgyhogy ez elvileg működik. Amúgy nagyon minőségi telefonnak nézem, írtó jó a fogása. Nekem off telóm van, ( Sam. S24U ) de ezt a pro maxot minőségibbnek érzem. Biztos Szenteste nagy lesz az öröm
-
Egyetértek a hozzsszólásoddal, nem is az volt a célom, hogy kizárólag az EP törvényhozásokra kenjem a dolgot.
Tény, hogy az EU most rángatja az Apple haját, de a gyártó sem mutatott semmi hajlandóságot arra, hogy az új széria piacra dobásával együtt bemutassa a nagy dirrel-durral beharangozott AI funkciókat.
Én várok türelmesen, majd csak jön valamikor jövőre. -
Nehéz lesz lesz kibírni
Főleg az olyan geek-eknek mint mi
MÁS:
A telóhoz meg sok kommentárt nem tudok hozzáfűzni, itt előttem az okosok leírtak már mindent. Csak a szokásos kötelező, de ez most tényleg nem egy nagy eresztés. Annó valahogy a 15 pro-nál sokkal jobban rá voltam indulva, bár most egy ideje újra droid fronton mozgok, asszony viszont megrögzött IOS rajongó nagy elégedettséggel használja még a 14 prot , pedig lassan 1 éve itt pihen a 15 prom a polcon, de nem kell neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged