- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
s.Oliv3r #2920 üzenetére
Általában nálam is. Kivéve mikor nem . Arra nem jöttem még rá hogy mi alapján történik van amikor első alkalommal , de pl most vagy 10 kontaktot be kerestem mire sikerült elő idézni a screenshot kedvéért. Utóbbi még nem lenne gond , de mikor első alkalommal is csinálja zavaróbb picit.
Oké hogy 763 kontaktom van aminek a fele már nem kell , meg van vagy ~50 duplikáció. -
batai15
félisten
válasz
Zsolt,72 #2918 üzenetére
Mivel elég sokat használom ( köszönhetően hogy régebben nem volt a tárcsázóban a t9 ) hogyha keresek egy kontaktot néha hosszú másodpercekig inaktív a hívás/imessage / facetime gomb.
Nálam xr óta szinte mindegyik produkálja , 16 pro is.
Plusz ott van a Gboard hang diktáló ablaka ami befagy szintén xr óta
Ezt leszámítva még így is sokkal kevesebb a gondom mint droidon , a jó kis ip15 le cseréltem egy s23 ultrára egy hét alatt több gondom volt vele. Hektikus akku , kamera , rendszer , az az amazfit gtr3am rendszeresen le dobta , fókusz módok nem működtek normálisan ,gmail sokszor nem jelzett. Legviccesebb az óra , az ember azt gondolná hogy eleve droidra kitalált eszköz ios-en rosszabb lesz.
Ebből főleg a gmail és az óra s21fe-en is jelen volt egyébként . (Mielőtt valaki azzal jönne hogy user error ) -
batai15
félisten
Szerencsés vagyok nálam minden remek szinte . Egyedül a spotlight kereső ami még mindig bugos ,és ez nagy dolog. .
-
batai15
félisten
válasz
zoli978 #2769 üzenetére
Ha van rá látásod , és tetszik akkor nem bánod meg.
Én nagyon sokszor próbáltam a droidot akárhányszor visszamentem rá kb egy hónap alatt mentem is vissza ios-re.
Ezzel nem azt mondom hogy hibátlan és ez az isten , nem vagyok elfogult de messze kevesebbet húzom fel a szemöldököm mint a droidon.
Tok téma: az általam korábban linkelt nillkin carboprop tok továbbra is kiválóan teljesít . Az aggályaim miszerint a fém rész nem kopik , és a lencsét sem karcolta. Azt csak a minden csak nem jó kollégának szól , aki szerint egy forintot nem ér a tok .
Megjegyzem a drága pitaka bezzeg nem baj ha ketté törik 30k-ért. -
batai15
félisten
Nálam működik a némítás lezárt képernyő mellett.
A kamera gombot elsőnek én is marhaságnak tartottam ,de egyrészt a lockscreen shortcut így felszabadul ,illetve az AMTS-en rengeteget fotóztam egy kézzel landscape módban. Teljesen kézre állt a kezelés így. Szóval én szeretem használni. -
batai15
félisten
Igaz én csak anyagi szempontból tudom meg közelíteni korábban nem volt pro készülékekem D3 nyilván mindenben jobb mint a 13 . Ugyan akkor sok ismerősnek van még és totálisan elégedettek , és tény hogy egy 13 pro még mindig elég kb mindenre. Ha anyagilag nem okoz gondot én váltanék . De csak akkor.
-
batai15
félisten
Szintén a kamera volt az egyik fő ők amiért jöttem vissza ios-re és azon belül 16 pro-ra , igaz nekem 15 után s23u volt.
16 pro akkuban is lazán megeszi sokkal kisebb telep mellett. -
batai15
félisten
válasz
MikeWazowski #2126 üzenetére
Már csak az érték vesztés miatt sem.
Tervezek venni órát és macbookot is. -
batai15
félisten
válasz
BogyóBP #2114 üzenetére
Nem melegszik a 16pro nálam , kifejezetten jól teljesít az akku , kolléga sem panaszkodik neki sima 16 van.
Ultra után viszont a 60hz lehet zokul fog esni.
Ár árra meg egyrészt az Android (Samsung is ) durván veszti az árát és újkori árat vagy használt használt árat kell összehasonlítani. -
batai15
félisten
8 hónapig használtam iPhone 15-öt inkább elégedetten mint sem. Előtte másfél évig xr . Mondom ezt úgy hogy ott is érződött már a kor. Vettem egy s23 ultrat egy hét után ki voltam akadva , egy hónap után ment az apróra. 16 pro-ba meg most rossz szavam sincs. Nálam több droid próba nem lesz.
-
batai15
félisten
Akkor szerencsés vagyok. Nálam hibátlan minden .
Ettől még értem ha másokat zavar voltam hasonló cipőben . -
batai15
félisten
Nálam is működik a figyelés érzékelés .
-
batai15
félisten
Én nem találkoztam még ilyennel , szóval lehet hogy nem feltétlenül szoftveres.
-
batai15
félisten
A bőr tokot én is adom , egy olyanra azért be fogok majd még ruházni.
-
batai15
félisten
válasz
Speedy007 #1889 üzenetére
Ami üveg fólia jelenleg van rajta ,az pont akkora mint a kijelző hasznos része , így a tokkal pont passzol .
Egyébként a kamera részre vissza térve a tok kamera sziget karimája magasabban van mint a kamerák így esélye sincs a védőnek hozzá érni karcolni.
Azért rendelek még átlátszó vinylt meg kamera védőt a telefonra nagyon haknis vagyok a telefonon lévő karcokra. -
batai15
félisten
Aki jó tokot szeretne
-
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #1804 üzenetére
Szintén. Veszek is majd egy macet majd , meg watchot idén .
-
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #1776 üzenetére
Ne is mond. Faceid meg jó pár dolog hiányzott . Nem hibátlan az iOS de 10 hónap alatt nem volt annyi negatívumok mint droidon egy hét alatt.
-
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #1769 üzenetére
Meg még 15->s23u->16pro . Nem bántam meg max azt hogy bukok s23on .
-
batai15
félisten
válasz
kchris78 #1748 üzenetére
Na ezt nem tudtam. Akkor magyarul a az appok a hibásak hogy eleve nem mindig mennek 120hz-n? Ebből a szempontból konstansabb az iOS ? Mondjuk mintha valahol olvastam volna hogy itt sem megy 120hzn csak ügyesen takarják az animációk, bár inkább ilyen legyen és flow az egész .
-
batai15
félisten
válasz
vadkörte #1742 üzenetére
Mint írtam jobban elvoltam az ip15 60hz-vel mint droid 120al . Alapvetően az tényleg gyorsabb , de viszonylag sűrűn darabosabb mint itt , itt szépen flow minden szinte mindig.
Persze amúgy látni a 60hz-t főleg ha mellé teszel másikat többet tud , ez kb olyan mint akinek erősebb autó a preferencia.
Én ide is tartozom oda is , nem lèt szükséglet de van is rá igényem, mert kellemesebb a szemnek és szeretem ha valami flow.
Egyébként se itt se droidon nem vettem észre hogy sokat számítana a felbontás és frekvencia állítás . ( Na az 5g off az látványos javulást hozott ) itt szerencsére semmilyen kompromisszumot nem kell kössek hogy nekem parádés legyen az üzemidő. És ez az ami nálam pl nagyon nagy érv.
Nem akarok telefont újra indítani állandóan, újra telepíteni vagy más appot használni mint amit megkaptam droidon legutóbb a problémákra.
Just using and that's it. -
batai15
félisten
válasz
Instabil #1739 üzenetére
tényleg nem hibátlan a dolog, mégsem zavarnak ezek a dolgok annyira mind droidon, nem véletlenül nem birtam egy hónapig
Az a vicc hogy pl az amazfit órám stabilabb ios alatt mint droidon, vagy gmail is azonnal jelez..
Persze most nagyon fanboyos volt ez a duma, tegnap videót vágtam és tök szívás volt a letöltött zene hozzáadása, mert a telefonra másolt zenét csak úgy nem tudod importálni.
Szóval van ilyen is.. Gboard lehetne teljes értékű, stb.
De egyet értek, az utóbbi kb két év ios velem is ezt mondatja , és most már szerintem nem fogok többet a droiddal próbálkozni.(valszeg be is fogok szerezni egy watchot , meg egy macet laptop helyett )
Mondjuk a minőség más dolog. Az s23u (még nem vitték el) pl sokkal maszívabb , nehezebb. Nem azt mondom hogy jobb, csak más. -
batai15
félisten
válasz
Zsolt,72 #1737 üzenetére
szerintem hoszabb is, legalábbis kollégának a 15pro tokja kicsi volt, össze rakva a két telefont hosszabb a 16 pro.
Negyedik napja van meg , talán a legnagyobb negatívum hogy ennyi pénzért még mindig van 128 gigás.(nekem is az )
Azon kívül rossz szavam nincs a készülékre, maximálisan elégedett vagyok. ( ugye 15 esetén leginkább a 60hz ami fájt picit , bár az legalább konstans volt nem úgy mint az ultra esetén hogy néha nagyon flow néha laggy volt ) Az akku meg kifejetten parádés nálam, nem ehhez vagyok szokva, és nem változtattam a szokásaimon, de ki bírja nálam a napot, amit eddig egyik telefon sem bírt. -
batai15
félisten
-
batai15
félisten
Köszi mindenkinek ,be rendeltem a prot.
-
batai15
félisten
Nálam már ott azért inkább az ár a döntő.
Jó lenne a kamera pro módja, meg a log videó(szoktam hobbi fotózni, videózni meg drónozni) ill a 120hz is , de sima 15el is elégedettebb voltam mint amire váltottam az s23u-ra. Még 60hz ellenére is.
Telekomtól hozzám,és kb 1500 Ft difi lenne a törlesztő részletben 16plus és 16 pro között.
Méret a 6.3 valóban arany közép lenne , ha többet tud mint a 15 már nekem az is jó lenne ,az s23u jóval nagyobb méret ellenére sem brillírozik ebben,nem bírja jobban mint a 15 ( kamerában meg egyenesen csalódás)
Igaz mind2 esetben 128gb néztem ,mivel használtam cloudod így nekem ez is bőven elég. -
batai15
félisten
Hali váltott esetleg valaki ip15/vagy14-ről pro ra ? Az akku idő érdekelne , mert ip16 plus e között vacilálok , és érdekelne az üzem idő , változott e szignifikánsan ezekhez képest ,mert akkor sanszos hogy 16 pro lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged