Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
Mikor lesz vegre olyan, hogy a Netflixet ki tudom nyomni telefonrol a nagy tv-re anelkul hogy legyen apple tv. Regen szepen mukodott. Tenyleg mindent ennyire lekorlatozz a k*cs*g alma?
-
autotaxmo
őstag
-
autotaxmo
őstag
válasz worxland #327 üzenetére
Total aterzem, ez egy kib*szott mokuskerek, tudod hanyszor volt olyan, hogy elertem a kituzott celt (15%) novekedest a tavalyhoz képest es amikor lattam hogy ev vege fele oktober-november kornyekere meg is volt, akkor kezdtem taktikazni hogy az elkovetkezendo 2-3 honapban szar se legyen mert akkor az a +25 vagy 30% lesz a mervado kovetkezo evre. Hiaba mondtam nekik elotte evekig, hogy a kituzott celhoz legyen a szamitas nem ahhoz hogy kvazi rekordot ertunk el. Adod a fel karod, aztan az egeszet lerantjak.
-
autotaxmo
őstag
válasz worxland #327 üzenetére
Hat ez az, tudom, erre probaltam reflektalni, hogy vannak ilyen emberek, akik azt hiszik, hogy ha tavaly csinaltal 120%-ot akkor iden arra a plusz 20%-ra még rateszel ujabb 20-30-at minimum. de kozben semmi olyan extrat nem tettel le az asztalra, hogy mindenki a konkurenciátol orjongve rohanjon at hozzad ezzel szerezve ujabb es ujabb ugyfeleket.
-
autotaxmo
őstag
Nem kell semmibe kapaszkodni, szerinted ezt a folyamatos keresletet egy minden evben megjeleno telefonnal ami szinte semmi de semmi ujdonsagot nem tud elohuzni a fiokbol, ugyanakkora kereslet vagy még nagyobb lenne mint az elozo evekben? Az egy dolog hogy az osszes tobbi gyartohoz kepest még mindig kva jok az eladasi szamok, de a Te gazdasagtani ismereteid alapjan, ha tavaly mondjuk 20%-os emelkedes volt iphone eladasi statisztikakban (persze ez nem igaz) akkor iden is es akkor evrol evre ez a tendencia? Elobb utobb beall es elkezd a csucsrol szepen lassan visszaesni az a franya mutato, nem lehet mindig a vegtelen csucsra maszni, elobb utobb jon a visszaeses, ez mar egy ideje azert lathato tendencia. Ahhoz hogy ujbol ugorjanak egy kva nagyot eladasban, valami nagyot kene durrantani. Ennyi
[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
Letezik az hogy evrol evre kevesebb keszulekkel startolnak el itthon a hivatalos forgalmazok? Nem hiszem hogy azert nincs keszlet mert az emberek sorban allnanak a keszulekekert. Mondjuk most volt cikk arrol, hogy az apple megint tul lihegte a gyartast es kva sokat legyartottak de 20-30% kereslet visszaeses van naluk a 16-os szerianal. Ergo a magyar piacra nagyon keveset hoznak be ha jol latom
-
autotaxmo
őstag
Irtam is hogy tisztelet a kivetelnek, nem mindenki van apple okoszisztemaban ami kore epitette az eletet, de sokan igen, macbook, apple watch, iphone, airpods, apple tv, kva sokan vannak ilyenek es ezt lassuk be, fel lehet adni de annyi penzt valaki már beletolt ebbe, hogy nem szivesen adna fel igy inkabb gorgeti maga elott az egesz sztorit es ugye olcsobbak nem lesznek a dolgok ergo valamilyen szinten kotve van a kezed, ha meg a csaladot is bekebelezte az apple akkor aztan csokolom 😂 ordogi kor. Okos az apple, mert hidd el, amerikaban pl. a tinik 99% apple user. Csokolom, miert is? Ha megnezed Europat vagy Azsiat, ott is brutal domininacia van, igaz nem akkora mint USA-ban de a torta nagy resze az ovek a fejletebb helyeken es ezt brutal piaci folennyel kihasznaljak minden teren. Persze, senkinek nem tartanak pisztolyt a fejehez hogy vegyen apple cuccot vagy minden evben az uj iphonet, de amit ok kitalalnak azt kegyetlen eros marketing rizsaval szethipnotizaljak a usereket hogy ez jo irany gondolok itt az AI-re vagy a hagyjuk el a toltofejeket, a kovetkezo majd az lesz figyeld meg, doboz nelkuli es kabel nelkuli uj iphone. Egy zackocsban veszed majd at magat csak a keszuleket, ennyi. Mit fog mondani az apple? Kornyezettudatossak vagyunk es ez jo nekunk, de ne aggodjatok, az ára tovabbra is valtozatlan, mert jo fejek vagyunk. 😂
-
autotaxmo
őstag
válasz MMiklos86 #199 üzenetére
Pontosan, de mi userek tisztelet a kiveteleknek, vagyunk a hibasak. Az apple reszvenyek szarnyalnak, a reszvenyesek oromtancot jarnak, annyi a profitjuk hogy mar nem tudnak mit kezdeni azzal a temerdek penzzel amin ulnek, mindezt ugy, hogy annyira behulyitettek az almas usereket, hogy mar szinte rabjukka tettek az embereket az okoszisztemaval ahogx masok is irtak, hogy az egesz eletuket munkajukat apple termekekkel vettek korul es abbol tenyleg nehez mar kiszakadni. Olyan mint a drog, a sajat gyerekemet, paromat nem tudom ravenni, hogy valtsak le az IOS-t es probaljanak ki valami mast, legyenek nyitottak, de nem. Igaz, en nem engedtem felulni arra a vonatra ami minden evben vagy 2 evente telefon cseret jelent, mert a lanyomnak iphone 11 van, paromnak meg iphone 8 plus, de ok is valahol ios rabok. az apple meg sem erolteti magat, hogy valamit kitalaljon, a minimialis fejlesztes hogy elmondhassak, tessek emberek, itt az uj iphone
[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
Ezt a kva AI baromsagot eroltetik a vilagra, nem tudom miert es minek, az egesz emberiseg a vesztebe rohan ezzel a mesterseges intellegencia fszsaggal. Ami viszont a legijesztobb, hogy emberek ezt unneplik, varjak es hasznalni akarjak. Most biztosan sokan mondjak, hogy na ennek a forumozonak is elmentek otthon hogy itt elkezdi daralni a frusztraciojat, de ha egy percre mindenki elgondolkodna, hogy ez hova fogja lökni az uj generációt, a gyermekeinket, akkor ez nagyon ijeszto es rossz irany, mi userek tisztelet a kivetelnek, meg oromtancot jarunk, hogy jajjj de szuper, helyettunk majd gondolkodnak, ccselekednek olyan "robotok" amelyekhez valoban semmi kozunk mert egy elo embert soha de soha nem lehet kivaltani, de megis mi ezt probaljuk, az ujabb kutyukkel. En bizom benne hogy ez az apple intelligence sem fogja tudni berugni azt a bizonyos ajtot, mert naluk aztan kokemeny user tabor van, akik elnek halnak barmilyen apple ficsorert. Sajat gyerekemen es tarsain latom a digitalis butulast. Hiaba kuzdesz szulokent, hogy nem kell ez az apple vagy droid imadat, ezek csak telefonok, sok jo funkcioval de atestunk azon a bizonyos lovon. Mindenesetre szerencsere vannak még okos donteshozok akik suliban már elveszik a telefonokat. ami pedig az uj Iphone szeriat illeti, kva dragan a semmit mérjük de azt is patika merlegen. Erre tenyleg nem jart a plecsni, ha csak nem azt kene dijjazni, hogy mikent huzzuk le a népet a nulla innovacioert
-
autotaxmo
őstag
Eszement ami zajlik itt a premium mobiltelefon szegmensben. Szegyen amit piacra mernek dobni a gyartok mindezt horror arakon, egyertelmuen azt sugallva, hogy a sok elvakult (evente cserelni kell a legujabb telefonra elvet vallo) probaljak evrol evre arcatlanul lehuzni. Fel millio forint egy 128 gigas teloert, amibe a legnagyobb ujdonsag a vegletekig lebutitott kamera action gomb amit volt szerencsem kiprobalni, tesztelgetni. Hat kva szar es semmi ertelme, egy újabb parasztvakito baromsag ahelyett hogy inkabb olyan uzemidot pakolnanak bele, ami rendes de még heavy usage mellett is lazan hozna 2-3 napot. Raadasul imadom, hogy ezt az AI világot eroltetik rank, hogy meg butabbak legyunk es mar gondolkodni se kelljen majd mert helyettunk is majd o megy el szarni es segget torolni, de lam lam, az apple még azt is megengedheti maganak, hogy elore elkeri a sok sok penzt a telefonert, hogy majd egyszer valamikor odaadjak hozza ezt a ficsort, de Te elore fizesd ki ami még nincs is .
Okos uzleti terv de ugy látszik nekik ez bejott es bejon evrol evre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest