- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Az én gondolatom ezzel kapcsolatban az, hogy leghamarabb jövő ilyenkorra lehet egy stabilabb IOS. Mivel az IOS 19 elvileg dizájnban megújulást fog hozni, szerintem ez a prioritás jelenleg és nem a stabilitás. Ha kijött az új dizájn, akkor majd nekiállnak újra javítgatni foltozgatni. Ne legyen igazam...
-
PlayMax
nagyúr
Full hibátlan lett a készülék újratelepítést követően ,még a kamera is helyre állt ,semmi gonddal nem találkozom 3 napja: [kép] - nincs több nap mert nulláról kezdtem.
rengeteg applikációt, amit az évek során megvettem újra telepítsek egyenként
Ha 5 percet mondok ,az is sok. Appstore / felhasználód / appok / mindent megtalálsz -
Zsolt,72
senior tag
Persze, értem, hogy mi és miért zavar. Kezd egyre összetettebbé válni a rendszer és ez nem feltétlenül jó.
Annyit én is látok, hogy már ez sem olyan, mint amikor 2018-ban elkezdtem használni. A koltoztetes sem kellene, hogy mindig gondot okozzon (nálam eddig nem is volt ilyen, pl a 12 mini után a 13 jött, simán működött tovább). Ugyanakkor, ha elszaporodnak a bugok, akkor kénytelen az ember törölni, ezt megelőzendő szoktam évente egyszer “önként” csinálni a visszaállítást. Bevált. -
Zsolt,72
senior tag
-
1995M
junior tag
iOS 18 szerintem is nagyon gyenge Apple mércével, talán a bugokat és glitcheket még csak-csak kipofozzák idővel, engem jobban zavarnak a feature-nek szánt változtatások. Az AI hype miatt pedig az alap dolgokra megint nem marad akarat, főleg magyar nyelv és régiós hiányosságokra gondolok, egészen más élményt kap egy jobban támogatott ország vásárlója.
"megveszem mindig a legújabbat"
Ilyenkor költözteted a rendszert két telefon egymás mellett vagy iCloud backupból töltöd vissza? Talán egy factory reset újként beállítva, appokat külön egyesével újra, fotók és üzenetek iCloudból szinkronnal vissza. (előtte érdemes ellenőrizni iCloud szinkron beállításokat, azt hiszem üzenetek alapból nincsenek bekapcsolva) Nem kényelmes viszont hátha segít, ki tudja az évek óta cipelt iCloud backup milyen. Érdekes egyébként, iOS és iPhone subredditet olvasom és hasonló arányban vannak a panaszok hova lett az "it just works" mód és a "most jöttem Samsungról és soha nem megyek vissza, minden olyan sima" dicséretek.
-
-
Mennyivel jobb ez, mint a sima gyári? És tud a kamera gomb is vele "azonosulni"?
Más;
Látom a színek nagy téma az elmúlt időben. Nekem amikor megjelent a Sivatagit vettem és nem is volt vele bajom, de most, hogy tervezek újra venni fehér vagy natúr lesz csak nem tudom melyik. Natúr volt a 15P azt amúgy nagyon szerettem. -
kchris78
veterán
-
vadkörte
addikt
-
g4mer
senior tag
Én azt nem értem, hogy ha egy 3rd party app ennyivel jobb szoftvert tud írni a kamerához, akkor az applenek miért nem sikerül ez? Amit említett tigris kolléga zoom-olós app is sokkal jobb a gyárinál.
Ja, de tudom, a Unity meg szivárványos háttérképekre kell koncentrálniuk
-
Snoop27
őstag
14 éve rendelek az eMAG-ról, most kerestem utána, 412 rendelésem volt eddig s sosem volt rájuk panaszom, amit lehet azt tőlük rendelek, most pl. egy Honor V2 ment vissza, alig zártam be az easybox ajtaját már vissza is jött a pénzem a számlámra, szóval le az összes kalappal előttük.
-
Tiger.
nagyúr
Vettem tőlük igen egy szaros memória kártyát, ami a futárnal valamiért eltévedt, és azóta sem kaptam meg, sokat cirkuszoltam velük, mivel előre fizettem ki, 2 hónap alatt sikerült duplán behajtani tőlük. Ha nem járok utána azóta is várhatnam, most képzeld el ezt egy telefonnal. https://www.facebook.com/share/g/1G6nnbAi3L/?mibextid=K35XfP
-
kchris78
veterán
(a legtöbb ilyen amiért sokan az Apple - iOS-t szidják az abszolút app hiba.. ahogy nőnek a fejlesztők lehetőségei mert nyílik az oprendszer kemény zártsága annál több lehetősége van a developereknek elb.szni valahol a telefon működését.. laggolás, akár standby fogyasztás, stb..)
-
7Heads Drago
veterán
Az ilyen telepítgetést hogy oldjátok meg fiók belépés nélkül? Mert ugye ha belépünk valaki fiókjába az elvileg értesítést kap róla. Ez ugye lebuktatja az ajándékozott. Ha meg saját fiókkal csináljuk azt meg értelmetlennek látom én mivel nincs áthúzva minden a régi telóról....
-
Gáben81
senior tag
Dehát ezt mondom én is
…azért valamennyi támpontot szolgáltat mégis. A te 100%-os akksid valószínű bullshit, de nekem már akkor egy éven belül bőven 95% körül szokott lenni.
Egyébként olyan 80% körül lesz gáz nagyon az üzemidő(meg púposodhat 80 alatt állítólag), legalábbis ismerősömnél úgy volt. -
-
kchris78
veterán
Volt már erről szó, a 100% az a design capacity-t jelenti. Nekem pl 16PM esetén kb. 4800mAh a mért érték, és a design az 46x0mAh, tehát 100+% .. Hogy miért találták ki ezt.. Gondolom azért hogy annak ellenére hogy minden aksi másképp sikerül, a %-os érték összehasonlítható legyen. (lehet erről vitatkozni hogy egy hülyeség de így legalább összehasonlítható
) De egy használt tranzakciónál nem is az a lényeg hogy mi a csökkenés tárgya lényeg hogy a cucc NEM OLYAN már mint egy új amibe lehet kapaszkodni (ilyen az hogy ne legyen rajta semmilyen használati nyom).. Használt autóknál is nem ugyanez van itthon? Mindenki azt keresi hogy úgy nézzen ki mintha egy újat venne.. Apró sérülések stb.. Az nem érdekli hogy szervizbe rendesen lett hordva és autópályán ment vele az ember 90%-ban
.
-
Gáben81
senior tag
Hát nekem egy év után már bőven 94-95% körül szokott lenni. A 12 PM 84% a 14 PM 87% volt mikor eladtam. Előbbibe cseréltetnem is kellett az akksit, különben nem ment volna el könnyen. Szerintem meg jó dolog, kicsit olyan, mint mikor egy autóba nézik mennyi km van.
Nyilván túl van ez tolva picit én is úgy gondolom, de azt is megértem, aki használtan vesz telót, akkor van némi rálátása az árra, hogy kell e kiadni +40000-et a közeljövőben.
Amúgy például a 14-nél használtam én is az optimalizált akkumulátor töltést végig, valamint nem engedtem 20% közelébe sem és mégis ugyanúgy degradálódott… -
Navaren
aktív tag
Elvileg ugye nem azért került bele, hogy a használt modell eladásakor mutogatni lehessen, hanem hogy az iOS 11 óriási PR bakiját utólag igazolja a tulajok előtt, azaz hogy a régebbi telefon márpedig nem azért direkt lassabb, hogy vegyél újat, hanem hogy lásd, ha az akku fáradt és nem képes kiszolgálni a telefon által egyébként nyújtani képes maximális teljesítményt.
iOS 12 óta sok ilyen PR - ügyeskedést jött be, többek között ugye az is, amit épp most vettek ki megint iOS 18-ban: hogy a CPU órajeleket instant maxra húzza a rendszer terhelés alatt, nem pedig fokozatosan pörög fel a chipset, ezzel is a sebességérzetet növelendő.Hogy azóta mi nőtt ki az akku monitorozásból, állapotkijelzésből, stb., az egy másik kérdés, de minimum megmosolyogtató, hogy minden iPhone topikban ciklikusan előkerül a téma néhány hetente, és pörögnek rajta az emberek pár tucat hozzászólásnyit.
-
Zsolt,72
senior tag
„Egy eladásnál az android vevőt érdeklik ezek a dolgok? Nem, mert nincs benne ez az elcseszett bullshit a rendszerben.”
Hamarosan a robotos felhasználók között is el fog indulni az állapot figyelgetése:
Ezt is sikerült átvenniük az iOS-ből, némi késéssel…
Egyebekben maximálisan egyetértek veled, magam is pont így használom az akkut. Nem szükséges figyelgetni, csak használni, ahogy jólesik, nyugodtan rá lehet tölteni, ez már nem a kilencvenes évek technológiája.
-
-
joey04
titán
És az a durva, hogy minden apró hülye hibát vagy csak vélt/pletykált hibát szenzációként adnak el, a sok hater meg ugrik rá, de a valódi problémákról nincsenek cikkek, sőt ezt mindenki valami hatalmas újdonságnak, megváltásnak állítja be, és meg sem említik a tesztek, hogy úgy szar ahogy van.
-
Nekem hétfő és kedden is ezt mondták, hogy kedden 8-17 között szállítják
csütörtökön pénteken hívtam őket mind két nap ígértek visszahívást, nem történt meg
péntek du törölték a rendelést
ha azon az emailen kívül nem kaptál mást amiben a rendelési szám van akkor sanszos hogy nem viszik hétfőn -
Razzul
őstag
I know exactly what you meant, I've understood you comment perfectly buddy. Although I made a small mistake in mine, you do not seem to understand mine and focused instead on a silly joke I made.
In my previous comment, I've also talked about stockpiling issues and inventory of local official distributors, I would be glad if you could react to those aswell.
I've also lived and worked in many countries during my life. I would never dare to call any of them a joke, not even a third world one.
-
Razzul
őstag
Azért vicc mert nem sikerült előrendelned az új iPhonet?
A hivatalos viszonteladóknak ahhoz, hogy ezt a minőségüket megtarthassák kötelező az előrendelés lehetőségét biztosítaniuk, viszont jellemzően ez inkább számukra nyűg, mert nem mindig kapnak elegendő készletet ehhez, mert kis piac vagyunk. Tavasszal lehet én is megtapasztalom majd az előrendelés visszásságait, kíváncsi leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest