- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
koxkids #2844 üzenetére
Ez elég masszív rögzítésű nem old egy könnyen rá kell illeszteni vele egy idejűleg lenyomod (mivel rugó van benne) és csavarod kattanásig függ attól hogy állítva vagy fektetve szeretnéd a telefont. Kopp...Kopp...Kopp iszonyat régen estem komolyat kerékpárral azóta oda figyelek de az a komolyabb esés is a saját gyerkkori hülyeségem vagy tapasztalatlanságom miatt volt mikor az első fék + kontrát hajtűben használtam egyszerre a poros íven olyat estem és úgy néztem ki utána mint egy félkész múmia.. vAN Teleszkóp bár a közvélekedés szerint rugós villa mivel acélrugós ez . Tavaly úgy túráztam hogy a Xiaomi 13 végig Lidl-s kormány telefontartó táskában utazott semmi baja nem volt utána az AF-nek
-
Ricsxx
tag
válasz
koxkids #1130 üzenetére
Én 15Pro Max-al jártam így nemrég mondom sebaj, akkor legyen 16Pro Max, de arra meg a Yettel nem tud időpontot mondani és hiába mutatja online készleten a flottás előfizetés miatt az rám nem vonatkozik, az ügyfélszolgálat meg hiába lát az üzletben elérhető készletet, ha az meg mindenhol félre van rakva, mert persze csinálnak nem hivatalos várólistát…lassan ebből kb.17Pro Max lesz kicsit úgy érzem és még csak most jön a karácsonyi időszak.(Kedvezményes flotta ár miatt ragaszkodom a Yettelhez…)
Üzletben kb.januárt mondtak mire lesz elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- iPhone topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Spórolós topik
- Apple Watch
- Formula-1
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged