- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
koxkids #2844 üzenetére
Ez elég masszív rögzítésű nem old egy könnyen rá kell illeszteni vele egy idejűleg lenyomod (mivel rugó van benne) és csavarod kattanásig függ attól hogy állítva vagy fektetve szeretnéd a telefont. Kopp...Kopp...Kopp iszonyat régen estem komolyat kerékpárral azóta oda figyelek de az a komolyabb esés is a saját gyerkkori hülyeségem vagy tapasztalatlanságom miatt volt mikor az első fék + kontrát hajtűben használtam egyszerre a poros íven olyat estem és úgy néztem ki utána mint egy félkész múmia.. vAN Teleszkóp bár a közvélekedés szerint rugós villa mivel acélrugós ez . Tavaly úgy túráztam hogy a Xiaomi 13 végig Lidl-s kormány telefontartó táskában utazott semmi baja nem volt utána az AF-nek
-
Ricsxx
tag
válasz
koxkids #1130 üzenetére
Én 15Pro Max-al jártam így nemrég mondom sebaj, akkor legyen 16Pro Max, de arra meg a Yettel nem tud időpontot mondani és hiába mutatja online készleten a flottás előfizetés miatt az rám nem vonatkozik, az ügyfélszolgálat meg hiába lát az üzletben elérhető készletet, ha az meg mindenhol félre van rakva, mert persze csinálnak nem hivatalos várólistát…lassan ebből kb.17Pro Max lesz kicsit úgy érzem és még csak most jön a karácsonyi időszak.(Kedvezményes flotta ár miatt ragaszkodom a Yettelhez…)
Üzletben kb.januárt mondtak mire lesz elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest