- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
Instabil #3032 üzenetére
Kár ezen vitázni kinek milyen van maradjunk a telefonos témában.
Amúgy is kaptam óvaintést már off topicolás miatt nehogy ti is kapjatok.
Láttam kiszivárgott képeket a 17 es iphone ról és ha valóban jók az értesülések akkor a kamerák immáron nem a megszokott modon hanem vizszintesen lesznek elhelyezve egymás mellett. Állitólag a lencse miatt látszó becsillanást is ki akarják majd küszöbölni az új iphone ban tudjátok a lens flare ami a fotokon ott van a zafir lencse miatt (azt hiszem). -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Instabil #2993 üzenetére
Biztosnak azért nem mondanám, hogy nem lesz, mert maga a gyártó publikált erről szóló híreket, tehát foglalkoznak az ötlettel. Ha sikerülne megvalósítani azon a minőségi szinten, amit ők maguk elvárnak, akkor elképzelhető, hogy valamikor visszatér a kijelző alá építve Az idő majd megmutatja, lehet, hogy nem sikerül és fiókba kerül az ötlet. De még semmi sem biztos.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Instabil #2976 üzenetére
Lehet hogy nagy de ha mellé teszel egy s24 ultrál nagyobbnak látszik az s24 ultra mint ez holott ez a nagyobb készülék. Gondolom senki se állt neki leméri hogy nem csak megvezették e az embereket de ezt a lekerekitést elhagyhatnák már. Az elülső kamera kivágat is évről évre nagyobb bár elhagyták a notcht de még így sem az igazi elég lenne egy kis karika mint a legtöbb más gyártónál.
-
Speedy007
őstag
válasz
Instabil #2799 üzenetére
Elnézést akkor
, van igazság alapja amit mondasz ha van pénzed majomra legyen banánra is. De azért ne essünk túlzásba mert hogy alma logó van egy tartozékon már egyből 1.5-2x-s szorzót teszünk az árához miközben ugyanaz a tartozék más telefonhoz olcsóbb. Meg ugyebár van viszonyítási alap is mert nem sok mindenben tér el a Pro modellek külsőben a tavalyitól és már lassan egy éve van piacon a 16-s széria és mégis dupla annyiba kerül hozzá egyes tokok mint a tavalyi szériához.
-
Speedy007
őstag
válasz
Instabil #2796 üzenetére
"Csöves" tokokat használtam (Nillkin,Spigen, Ringke) mert csak ezek voltak rendszerint elérhető hozzá "csöves" telefonhoz (xiaomi). Xiaomi 12-nél esett úgy pofára derék magasságból kb a merev hátlapú Nillkin tokkal macsakaköves szerű téren a telefon hogy ott egyből boritékoltam kuka a képernyő pláne hogy a 12 ívelt képernyős úgy mint régen a Samsung volt. Meglepő módon a tok tört [kép] [kép] a telefon épségben maradt.. Normális "csöves" tokot kell venni amiből nem spórolták ki az anyagot még... Hiszen esetek többségében ugyanazt tudja mint a több tízezres flancos nevű tok gyártók csak nincsen karbon meg bőr illetve jóég tudja milyen szemfényvesztés hozzá.. Alzáról vettem a tegnap mutatot tokot nem temuról. Nagyon rég nem vásárolok alliról és egyéb oldalakról tokokat és képernyő védelmet. Régen a Bangoodról szerettem rendelni de mivel pár éve át variálták a kínából való rendeléseket így ott kvázi semilyen kiegészítőt nem lehet kapni mobilhoz.
-
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Instabil #2334 üzenetére
Megszokás a nagy úr ,nem feltétlen a telefon minősége.
A legtöbb megszokott IOS felhasználót inkább csak a rendszer érdekli és nem a telefon tudása.
Az ,hogy a világ legjobb telefonja lenne messze nem igaz.
Én pár napig iPhone nélkül maradtam ,
Addig míg nem tudtam normális IOS rendszert találni tudod mit használtam?
Egy nyomógombos készüléket ,pl. [kép]
Én vagyok az a felhasználó ,akinek ha nincs IOS rendszer a kezei alatt ,100x inkább használ egy nyomógombos készüléket mint bármelyik Androidot. -
PlayMax
nagyúr
válasz
Instabil #2217 üzenetére
15 pro kamera rendszere stabilabb volt és szebb képet csinált ,16 pro egyetlen előnye a 4k 120 fps - de a képe a videónak sem szebb a 15 pro nál.
Egy évtized alatt annyit vettem észre ,vlhogy a páratlan szériák mindig jobbak ,utoljára a 14 pro volt ennyire foss a 13 pro hoz képest. -
mihail38
senior tag
válasz
Instabil #2154 üzenetére
Téged ki kérdezett?
Olyan vagy mint egy vén öregasszony akinek mindenhez van köze és mindenbe bele károg, nehogy te mond már meg nekem, hogy hova mennyek, nálad beakadt ez az samsung topik ..nyitva az ajtó te előtted is
Ott is tolhatod és gyüjtheted a hozzászólásaidat....Illik a neved hozzádinstabil
-
Foglalt név
addikt
válasz
Instabil #2159 üzenetére
Ha gondolod, holnap rakok fel képernyőmentést, csak a délutániakról. A pH nem szereti a heifet, ezért hagytam ki az előző hsz-ból.
Örülök, hogy neked megy. Én is azt szoktam meg az előző két telóval(13p, se), kivéve a billentyűzet. Az simán szégyen.
Az új beta nálam még nincs, de majd megpróbálom.
Nekem csak a sima store van, a WhatsApp a leggázabb app rajta. -
mihail38
senior tag
válasz
Instabil #2104 üzenetére
Ahol nincs bemenet ott nincs komunikáció se, de úgy látszik nálad az értelmezéssel is baj van.. vagy úgy gondolod egyedül vagy 10+ éve...nem a hibákat keresem mert az mindenhol van csak nálad nem megy az hogy bevállald, de ez a te dolgod használd egészséggel a tökéletes telefonod
-
dnelb
veterán
válasz
Instabil #2082 üzenetére
Van az Apple meg a tobbiek.
ez a múlt. A jelen meg az hogy az ios18 olyan bugokat produkál amiből az android 10 éve kinőttvezérlés hozzáadása felület kiadás óta akad, kamera kifagyások, kernel panicok. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen telom ami konkrétan úgy kifagyott, hogy totál kikapcsolt, talán 2012ben android 2.1el.. szóval na, nem kell ez a nagy arc, mert jelenleg objektíven nézve is hulladék az ios sajnos. Nem elég hogy segghülye az androidhoz képest funkciókat tekintve, de még instabil is. Én s24u-ról váltottam, pont ugyanannyi mikrolagg meg röccenés van, sőt. A kamera jobb, de kb itt véget is ért a történet. Arról nem is beszélve, hogy 80hz-en fut nagyrészt, ami azért eléggé feltűnő egy flagship android után..
-
osonte
őstag
válasz
Instabil #1947 üzenetére
Igen tudom, lesz is, de várom, hogy a SZÉP kártyára megérkezzen a pénz, abból lesz majd szemüveg.
Több bajom is van és minden lassan romlik, a látásom is és könnyen hozzászokok a rosszhoz. Amikor elmentem a szemészhez és panaszkodtam (Budapesten van és a legjobbnak mondják, de ő sem hallott a PWM érzékenységről, viszont meghallgatta amit mondtam), rakott elém optikákat és amikor a megfelelőt tette elém, azt mondtam, hogy azt a rohadt, ez a valóság, ilyen éles!?
#1946 TechN7ne: Sajnos ez ilyen orosz rulett, hogy mit kapsz. Nekem a kardiológus kérte az Apple Watch-ot, de ugye az Androidos telefonnal nem megy, szóval úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz, max nem nyomkodom a telefont annyit, az egészség fontosabb. Szerencsém volt most.
-
xhege
veterán
válasz
Instabil #1815 üzenetére
Fenix 8, Venu 3 esetében van hívásfogadás is, akinek ez fontos. Apple Watch esetén sem “nájtrájdereztem”.
Ahogy irtam, van akinek ez a jobb van akinek az. Okosfunkciók tekintetében egyértelműen az Apple Watch. Sport és egészségkövetés, valamint akksi szempontjából egyértelműen a Garmin. Évek óta használom mindkettőt, hol felváltva, hol párhuzamosan. Nekem a kettő hibridje lenne a tökéletes, de ilyen nincs. Így a Garmin felé billen a mérleg. -
válasz
Instabil #1774 üzenetére
Olcsóbban egy gyors, stabil, minőségi telefon. Emiatt. Előerendelésben sikerült jó áron hozzájutni. Itt ugye az op rendszer és a hozzá tartozó néhány app, amit nem tudtam megszokni, 1 hét alatt. Mondták, adjak még időt neki, de Én meg tudtam azért állapítani ennyi idő alatt is, hogy nem lesz felhőtlen a kapcsolatunk, ha megtartom. Pedig a DEX egy nagyon jól kitalált és működő dolog. Nem sorolom, mi nem tetszett a hétköznapi használat során, mert ezek olyan dolgok, ami másnak meg egyáltalán nem fontos. Nagy elànnal mentem neki, hogy na most itt lesz a váltás, de ismét nem sikerült elcsábítani az iPhone-tól, -ról. Aztán, ha már úgy döntöttem, hogy eladom, akkor már egy Max legyen a következő, ne egy sima pro, mint előtte.....és sikerült. Megnyugvás ért, mikor a mentéseim újra települtek néhány napja...
Röviden ennyi. -
batai15
félisten
válasz
Instabil #1739 üzenetére
tényleg nem hibátlan a dolog, mégsem zavarnak ezek a dolgok annyira mind droidon, nem véletlenül nem birtam egy hónapig
Az a vicc hogy pl az amazfit órám stabilabb ios alatt mint droidon, vagy gmail is azonnal jelez..
Persze most nagyon fanboyos volt ez a duma, tegnap videót vágtam és tök szívás volt a letöltött zene hozzáadása, mert a telefonra másolt zenét csak úgy nem tudod importálni.
Szóval van ilyen is.. Gboard lehetne teljes értékű, stb.
De egyet értek, az utóbbi kb két év ios velem is ezt mondatja , és most már szerintem nem fogok többet a droiddal próbálkozni.(valszeg be is fogok szerezni egy watchot , meg egy macet laptop helyett )
Mondjuk a minőség más dolog. Az s23u (még nem vitték el) pl sokkal maszívabb , nehezebb. Nem azt mondom hogy jobb, csak más. -
Speedy007
őstag
válasz
Instabil #1733 üzenetére
Gratulálok használd egészséggel, igazság szerint ennek kellene lennie a normálisnak hogy a csúcsot nem ragozzák tovább és csak a méret ebből adódóan az akksinak a méretének kellene lennie a különbségnek. Elég frusztráló tud lenni mikor a csúcsot meg veszed és jön a csúcsnak a csúcsa amit bele tehettek volna a kisebbe is csak akkor a nagyobbért nem tudnak elkérni egy valag pénzt. Ez nem csak az Iphone-ra igaz hanem a Samsungra és a Xiaomira is...
-
batai15
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest