- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
Igen, úgy próbáltam. Nálam 30 mp-re van állítva az automatikus zárolás, ha szembe tartva figyeltem, akkor nem sötétült el.
Eddigi tapasztalatok alapján ipad-en is jól működik a 26 developer béta, de a macbook pro-ra vissza kellett tennem a 15.5-öt, mert piszkosul merült. Félóra alatt, csak böngészés volt 10-15%-ot merült, és lecsukva is merült. Az xcode 26 sem úgy működött, amire nekem szükségem van. -
dnelb
veterán
-
joey04
titán
Zene pl. kimondottan idegesít, hogy kiszélesedik és animál mint egy hülye. Igen, ki lehet söpörni, de minden alkalommal idegesítő. Másrészt több topikban megbeszéltük, hogy igazából a funkcióihoz nem kellene fizikailag ez a megoldás. Ott van sok droidos gyártó lekoppintotta, és egy luk köré megcsinálták. Igen, szarabbul sokszor, vagy nem olyan igényesen, de az nem azon múlik, hogy fizikailag hol és mekkora luk/kivágás van a kijelzőn.
-
kchris78
veterán
De nekunk technikai oldarol makro a makro. Egy belenagyitott kozeli normal fotozas nem makro. Az a makro amikor a megfelelo lencset hasznalja a gep megfelelo beallitasokkal. Te is azt mondod hogy az a makro mikor felteszed a makro objektivet. Na a mobilnal is eleg kozel kell menni hogy atalljon a megfelelo foto modba. Ezt jelzi is ikonnal.
-
PlayMax
nagyúr
Azt a rengeteget erőt és tartalékot mindig is tudta hasznosítani az apple hosszú éveken keresztül.
Nem véletlen ennyire erősek a készülékek ,mára már ott tartunk ,hogy 8 év frissítés és nem hiába egy 5 éves iphone napjainkban is mindenre is tökéletesen használható.
Akkumulátor pusztulása ,aztán meg a rossz minőségű utángyártott akkumulátorok okozzák csak a vesztüket. -
osonte
őstag
Amíg a gyári kijelzőt megvédi, nem zavar ha karcolódik, majd ha nagyon vészes, akkor csere. Mondjuk én szinte hetente 1-2x teszem farmer zsebbe, amúgy itthon használom a telefont, leejteni sem szoktam (főleg ha van rajta védelem - minél jobban vigyáz rá az ember annál nagyobb az esélye), viszont nagyon ideges lennék ha a gyári kijelző karcos lenne vagy még rosszabb esetleg betörne.
-
-
-
osonte
őstag
Elhiszem, nem hallottam, de több ismerősöm is van aki jó hangú JVC fülest vett (elmondásuk szerint), főleg a régebbi modellek között. Sajnos már a márka nem az mint régen, de fülhallgatót lehet jót kifogni.
Nekem egy FiiO FH5s fülhallgató és egy FiiO Q3 DAC/AMP volt, az nagyon szépen szólt, a mélyek konkrétan alámrúgtak, de lassan azért én is jobban preferálom a kényelmesebb/praktikusabb dolgokat, némi hangminőség elvesztésével is. Várom, hogy szeptemberben jöjjenek az új Apple fülesek, lesz bennük talán pár egészségügyi funkció is. Illetve van egy közepes fokú hallásromlásom, amire hallókészüléket szoktak felírni minden évben, de az Apple elvileg tudja ezt a funkciót, sőt ami megjelenik még jobb lesz és bár nem olcsó, de ha egy hallókészülék árát nézzük, ahhoz képest olcsóbb, meg ezen zenét is lehet hallgatni és menőbb is. -
-
s.Oliv3r
senior tag
Gondolom azért nem csinált, mert sejthető hogy ott is sokakat érdekel a folytonos bugkeresésed. Annyira még hajlandó vagyok, hogy leírom mi történt: reggel hamarabb keltem fel mint általában, a konyhába a pultra tettem a telóm, majd bementem a fürdőszobába. Mire kijöttem már csilingelt, felemeltem és elhalkult. Ha lesz időm ilyen hülyeségekre, majd levideózom.
remélem egyről beszélünk amúgy [kép] -
-
Csak azért kérdezem, mert akkor már illendő szétesnie.
Nekem a gyàri bőrtokok anno még 1 évet sem bírtak ki, olyan rossz volt a minőség. Lekopott a festék, a szélei elfoszlottak. Nem hogy 5, de max 1 évet bírtak. Elfogadtam, ez ilyen, gondoltam. Na most, ha a Nomad tokod 5 éves és foszlik, semmi gond. A bőrtokok nem bírnak sokat, de szerintem azért az nem rossz, ha 1-2 évet kibírnak. -
-
Speedy007
őstag
Az a gond nem egy tokot át néztem képek alapján me youtube videok alapján nagyon kevés azon tokok amik teljesen zártak és nem különböző helyeken nyitottak... Kívülről masszívnak tűnnek de annyi a nyílás rajta hogy a retek simán be jut alá leszedni utána meg macerás lesz..
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- VR topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest