- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
válasz
TheBikerider #2564 üzenetére
Igen
Általában így szokott lenni, de azt hittem most ellen tudok állni. Én kis naiv
-
Richie86
senior tag
válasz
TheBikerider #2548 üzenetére
Igen, nem bírtam ki
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #2130 üzenetére
De te nem játszol.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #2123 üzenetére
Játék alatt melegszik, de egyelőre nem vészes, bár ne felejtsük el eztán jön a nyár.
-
BogyóBP
addikt
válasz
TheBikerider #2123 üzenetére
A rögzített video hangja tényleg ennyire rossz minőségű mint amit a videókon lehet hallani?
-
válasz
TheBikerider #2020 üzenetére
Mondjuk lehet nincs is SE-n. Nem is találom a lehetőséget a bekapcsoláshoz.
Hardveres igénye is van?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #2008 üzenetére
Facebook csoportban is volt aki írta, hogy nála jó, de videót nem tudot róla készíteni érdekes.
Továbbra is azt mondom, nem tudják mit kelenne csinálni, mert mikor ranezek felismer mert ki old de a zene nem halkul le. -
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1910 üzenetére
Nem a bőr részével van baj, hanem a szilikon részével.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1902 üzenetére
KB 5 éves
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1898 üzenetére
Hát nem tudom. Anno a 11 pro maxhoz vettem, és mostanra a töltő csatlakozó részénél esik szét az egész.
-
Sasi001
senior tag
válasz
TheBikerider #1898 üzenetére
Nomad nem volt még viszont mujjo-t használtam vissza is küldtem, kotyogott benne a telefon, de ami a legnagyobb bajom mindkettőnél, hogy nyitott a kamera gombnál. Nekem esetlen még az asztalról felvenni is mindig ott fogom meg.
Viszont van egy bőrtok nem jut eszembe a neve, megrendelésre készítik, gravírozzák is ha kéred, és lehet kérni a kamera gombnál zártan, ugyanúgy megoldják zafírral mint a gyári toknál. Azt lehet, hogy kipróbálom. -
Sasi001
senior tag
válasz
TheBikerider #1896 üzenetére
Sajnos nincs hozzá gyári bőrtok, időnként megtisztítva nem ragad a tok, és abszolút könnyű leszedni, felrakni. iPhone 6-tól csak gyári szilikon tokot használok. Na meg volt mellette gyári bőrtok is, azt is szerettem.
-
osonte
őstag
válasz
TheBikerider #1870 üzenetére
Szerintem sok függ attól is, hogy kinek mi a kényelmes. Nyilván egy nagyobb tenyérrel/hosszabb újakkal adja magát a Max. Persze ha valaki szeret kisebb újakkal két kezes használatot, akkor az is jó választás. Én eddig inkább 6.7" körül voltam, szóval nekem új a sima Pro mérete, de én megszerettem, mert egy kézzel tudom használni, akksi másfél max két nap, mondjuk rosszul látok, ott jól jönne a 6.9", de mindig van pro-kontra. Amúgy ha egész napos fotózást terveznék, akkor elvérezne a sima Pro, de MagSafe akksival az is megoldható, mert az úgy is ritkán fordul elő. Szeretem, hogy könnyen elfér a zsebemben, bár mérete ellenére nem nevezném könnyű telefonnak (asszony Xiaomi 13 telefonja nagyobb, de sokkal könnyebnek érződik), de hát van benne anyag.
A lényeg, hogy lehet válogatni és mindenki megtalálja ami számára a legmegfelelőbb és most már a kamerában sincs különbség.
-
válasz
TheBikerider #1857 üzenetére
Hogy örülnék én ennek normális méretű telefon esetén
......Ez a 6.3 is karcos ha a jobb kezemben levő telefon bal felső sarkát vagy esetleg a szigetet akarom lehúzni..
-
válasz
TheBikerider #1863 üzenetére
Láttalak ott. Ezért említettem
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
TheBikerider #1863 üzenetére
Barátnőmnek az van, ezt én nem tudom megszokni.
Kinek mi. Felőlem lehetne 6,9es…. De 7mm vékony és 150 gramm súlyú. Na Apple, feladtam a leckét.
-
Instabil
junior tag
válasz
A kissebb meret kenyelmesebb.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Én sem bánnám meg, ha nem lenne fél tégla...sem súlyban, sem méretben.
-
válasz
Én még csak 1 napja. 15 Prot váltott. Nekem is döbbenetes az élmény, nagyon tetszik! Én is meginogtam a Samsung 25 Ultra felé., pedig 10+ éve iphonezok. De milye jó hogy hallgattam a családra és maradtam.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
TheBikerider #1840 üzenetére
Supportnak nem lehet szólni? van valami 80 as szám,nem tudom azok foglalkoznak e ilyennel.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1838 üzenetére
Akár mit csinálsz nem fog. Volt aki teljes gyári vissza állítasz csinált, úgy sem volt jó.
Elbasztak és nem hajlandóak ki javítani. -
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1836 üzenetére
Beállítás / face id és jelkod.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1833 üzenetére
Hivasnal is hasznos volt, hogy amint felismert elhalkult.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1831 üzenetére
Pl mikor ébreszt a telefon akkor ugye hangos amint ránézel és felismer lejjebb veszi a hangerot, hát ez már 18.3 óta nem működik.
-
válasz
TheBikerider #1811 üzenetére
Nem ismerem a watch-ot, csak az ismerőseim elmondása alapján. Ezért vettem meg a 3. Garmin fenix(8 amoled)-em. a 16 nap üzemidő, a sport módok, az okosóra funkciók ( üzenetek olvasása , rövid válaszok, a hívás fogadása és órán való társalgás ( pl futás közben!) az ekg és stb. a kellően erős ház(zafir üveg, titán ház) és van még benne okosság nekem bőven elég. 10 év alatt 3. garmin fenix ( pár hónapos a 8). Prioritás függő.
-
xhege
veterán
válasz
TheBikerider #1811 üzenetére
Nekem mindenképpen jobb.
Simán lehet, hogy neked nem. Leegyszerűsítve sport és egészség funkcióban sokkal többet ad, és nekem ez fontosabb, mint pl az okosotthon vezérlés óráról. Mellette míg az Apple Watch Ultra 2-t 2 naponta töltöttem addig a Garmin Epix Pro-t 2 hetente szoktam. Részletekbe is bele lehet menni, de nem offolnék sokat. Ha érdekel szívesen írok róla privátban.
-
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #1804 üzenetére
Szintén. Veszek is majd egy macet majd , meg watchot idén .
-
petfoto
tag
válasz
TheBikerider #1802 üzenetére
Igen, pár éve egy használt xs-t használtam, másfél hónapig bírtam, de főként az akku gondok miatt lett kispados. De ipad évek óta van, azt szeretem.
Pár dolgot valóban másképp kell iOS-en gondolni. De biztosan menni fog. Olvastam itt, hogy türelem kell az átálláshoz. Kicsit még belakom, aztán sim bele.
-
válasz
TheBikerider #1772 üzenetére
igen, a méret meg a kistányér. akárcsak a flagship samu ultra és a többi. 1xűen nem értem miért nem lehet "normál" méretű deszkákat gyártani, csak nagyon drágán. kizárt dolog, hogy az Európai emberek keze átlagosan szeneslapát tartó kéz a nap 16 órájában( semi bajom a kétkezi munkával és a kétkezi munkással sem ).
-
osonte
őstag
válasz
TheBikerider #1778 üzenetére
Én negyedszer próbálkozok, két héttől két hónapos próbákig. Most viszont biztos marad az iOS végleg, nem hibátlan, de messze nem olyan idegesítő hibák vannak, mint Androidon (látom a feleségem vergődését Xiaomi 13-al, ami hardveresen nagyon jó telefon, de a szoftver… én meg sok márkán végigmentem). Nálam az óra volt a fontos, orvosi kérés volt és lehet egyszer életet ment, ha szerencsém van, ezért nincs visszaút, végleges az iOS (az óra meglepő 2-2.5 napot elmegy, pedig a napi 2 töltésre készültem, minden egészségügyi funkcióval, de a kijelző kikapcsolva). Még van egy csomó kép amit a telefonra kell tennem, meg szinte minden nap találok valamit, ami új, szerintem lesz két hónap mire azt mondom, hogy minden a helyén. Amúgy nem egyszerű sok év Android után átállni valami egészen másra, de nem lehetetlen.
-
válasz
TheBikerider #1778 üzenetére
19-ig droidos voltam szinte az összeset kipróbáltam (dzsunkák kivételével) akkor vettem egy 11-et azóta 2x próbáltam visszamenni de csak pénzkidobás pár hónapig bírom és hiányzik az ios
-
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #1776 üzenetére
Ne is mond. Faceid meg jó pár dolog hiányzott . Nem hibátlan az iOS de 10 hónap alatt nem volt annyi negatívumok mint droidon egy hét alatt.
-
Instabil
junior tag
válasz
TheBikerider #1772 üzenetére
Es mi vett ra kiterore?
Kb van az Apple meg a tobbiek, reszemrol. -
batai15
félisten
válasz
TheBikerider #1769 üzenetére
Meg még 15->s23u->16pro . Nem bántam meg max azt hogy bukok s23on .
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1676 üzenetére
Brutális kamerája van. Főleg a telemakroja.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1674 üzenetére
Én az 16 pró max melle egy vivo x200 prot veszek.
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #414 üzenetére
Indiai
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #397 üzenetére
Én nyígok miatta igen. Sajnos 2 oldalról is nyomás van. Egyrészt az EU által kikényszerített nyitás, másrészt az alma saját stratégiája, hogy pakolja bele a funkciókat a rendszerbe, hogy vonzóbb legyen a droidról váltóknak. Csak ezzel mindenki szív, az öreg motorosoknak nem tetszik, akik váltanak, azok meg azt látják, hogy a feature ott van, de butábban és sokszor bugosabban is mint droidon.
-
joey04
titán
válasz
TheBikerider #378 üzenetére
Még valóban gördülékenyebb az iOS, de ha így haladunk, 2-4 év és beéri a droid.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
A gördülékenység, a “smooth” érzés nem a jellemzője az androidnak.
Én meg ha lehet ezt kérem hogy engedjük el. Főleg hogy egyre több az Apple táborból aki pont erre panaszkodik. És ez minden komolyabb fórumon a userek visszajelzése alapján mondom. Most is sikerült egy félkész szoftveres telot kiadniuk. Egy szemmel se vannak előrébb a szememben, mint a Samsung.
Nekem pl ami egy vicc volt az a hivásinfó. Amikor még én használtam 100 db -os volt. Sok hívás esetén már nem tudom azt se visszahívni aki reggel kereset és nem volt mentve a száma. Most hogy 2000 db-os lett ez nyilván javult, de röhejes hogy egy ilyen "csúcs"-nak beállított és elég drága telonál meddig kelett erre várni. És még mindig egy vicc, hogy semmit se tudsz állítani a hivásinfón. Kb mintha még a 6310i Nokiám lenne. Miközben elvileg ez egy telefon és nekem ez így olyan, mintha ki lenne herélve.
Vagy pl nekem az I11-el teljesen random eldobálta a hívásokat ha 2 simmel használtam. Az újabb szériák már nem csinálják ezt. Elég idegesítő tud lenni amikor fullon van a térerőd és a hívás után percekkel jön az sms róla és hívogasak mindenkit vissza. Anno az ios topikban felsoroltam a problémáimat és nem igen volt rá egyikre se megoldás. És az is érdekes hogy senki nem beszélt róla, ez van ezt kell szeretni. A szervizben meg tudtak róla hogy közismert hiba. Az újabbnak meg lehet más bug-ja lett volna amitől falra mászok. Nekem pl a jelenlegi droidos telom jobban megfelel az igényeimnek. A lányom meg rá van nőve az Apple-re.
Mindkét rendszernek megvannak a sajátoságai és kinek mi jön be. És nagyon nem szép a másik oldalt sározni. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
TheBikerider #381 üzenetére
Másfél éve raktam össze, akkor volt ennyi. Szerintem most 6-800 ezer körül menne el
Nem olyan gyorsan avulnak, 5-7 évet szerintem röhögve kibírnak.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Kinek ez, kinek az. Én is a te véleményeden vagyok amúgy. Aki ennyire elfogult android témában, arra rá kell hagyni, ennyi. Most egy 1,2 millió forintos izom PC-t gondolkozok leváltani egy m4es Mac minire, mert nekem pl annyira bejött ez a rendszer. Hiába nem tudok vele úgy játszani, de legalább nem bugos mint a Win11. Meguntam már az állandó tweakelést, ami amúgy androidon is volt….Aki meg szeret vele szórakozni, csinálja nyugodtan.
ui.: ha játszani akarunk, majd veszek egy PS5 prot is. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
TheBikerider #339 üzenetére
Valahogy úgy érzem, a 18.1-ben majd az AI hülyeségekre koncentrálnak, és nem ezekre a bugokra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Hálózati / IP kamera
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest